Boston – Washington 2:1 (po pr.) | Columbus – St. Louis 3:1 (kon.) | Pittsburgh – Carolina 7:3 (kon.)
Philadelphia – NY Rangers 5:3 (kon.) | Florida – Dallas 3:2 (kon.) | Montreal – Toronto 1:2 (po pr.)
Tampa – Nashville 2:3 (po pr.) | St. Louis – Columbus 5:2 (kon.) | Winnipeg – Minnesota 0:1 (po pr.)
Chicago – Detroit 5:4 (po pr.) | Colorado – Anaheim 5:4 (po pr.) | Vancouver – San Jose 0:4 (kon.)
Los Angeles – Arizona 3:2 (po pr.)
konec
Vancouver Canucks
0:4 (0:2, 0:0, 0:2)
San Jose Sharks
Středa 23.09.2015, 04:00 • Rogers Arena, Vancouver • Příprava NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    55:46
    Hosté mohli záhy přidat ještě pátou branku a potupit tak domácí bůrem. Na jediného obránce Kosatek se totiž řítili tři Žraloci, ale střelec dosud poslední branky, Nikolaj Goldobin, situaci nezvládl a nepřesnou žabičkou poslal puk za bránu.
    52:37. Nikolaj GOLDOBIN - 0:4
     
    52:37
    San Jose právě vstřelilo branku!
    A je to 0:4! Po vyhraném vhazování putoval kotouč od Brenta Burnse k NIKOLAJI GOLDOBINOVI, který se podíval, zamířil a tvrdou střelou od modré čáry propálil Cannatu. Tomu skvěle clonil Tomáš Hertl, který si připisuje druhou asistenci. Asistence: Brent Burns, Tomáš Hertl
     
    52:30
    Alexandre Burrows (VAN) vůbec neustál dohrání u mantinelu, několikrát popíchl Couturea a dostává dvě trestné minuty za nesportovní chování.
    49:25. Tomáš HERTL - 0:3
     
    49:25
    San Jose právě vstřelilo branku!
    Troufnu si říct, že je rozhodnuto. Obránci Žraloků si vyměnili kotouč u modré čáry, následně přiletěla tvrdá střela, která trefila do nohy TOMÁŠE HERTLA a od něj šel kotouč do sítě. Asistence: Justin Braun, Matt Tennyson
     
    48:10
    Přichází další vyloučení. Tentokrát však na straně domácích, které za sevření kotouče v ruce oslabuje Frank Corrado (VAN).
     
    46:22
    Výborná kombinace bratrů Sedinových! Henrik přihrávkou od mantinelu našel volného Daniela, který rychle vybruslil před bránu a snažil se překvapit Martina Jonese. Ten byl zas a znovu bezchybný!
     
    45:41
    Barclay Goodrow (SJS) teď doslova přelomil hokejku McCannovi, který se chystal na střelu a jde se podívat jak to vypadá na lavici hanby.
     
    39:51
    Na závěr druhé třetiny si domácí připravili zřejmě největší šanci. Na útočné modré došlo k přistrčení kotouče k volnému Casselsovi, který postupoval ze strany na Jonese, ale střelou mezi ruku a tělo si na hostujícího brankáře nepřišel.
     
    37:10
    Jake Virtanen se stal objetí krosčeku Mirco Müllera (SJS) a ten inkasuje dvě trestné minuty. Zákrok na svého spoluhráče moc neunesl Burrows, který se chtěl mstít, ale Müller ho dokázal povalit na led. Další tresty se neudělují a to znamená přesilovou hru domácích.
     
    32:11
    Nepříjemné nahození od modré dokázal před Jonesem tečovat jeden z domácích a hostující brankář měl plné ruce práce, aby zastavil letící kotouč. To se povedlo a přichází další komerční přestávka.
     
    29:12
    Matt Tennyson (SJS) tak dlouho obtěžoval Keninse až si vykoledoval dvě trestné minuty za držení. Čtvrtá přesilová hra domácích.
     
    25:28
    San Jose si zahraje první přesilovou zápasu. Za úder loktem je vyloučen Jake Virtanen (VAN).
     
    23:08
    Velká šance domácích! Shinkaruk se po objetí brány pokusil zasunout puk u tyče, nepovedlo se, ale stejný hráč se dostal k ještě jednomu pokusu, který však namířil přesně doprostřed hrudi hostujícího brankáře.
     
    19:26
    Do velké šance se dostal Yannick Weber, který měl hodně volného prostoru, natáhl ke střele, ale tou trefil jen Martina Jonese. Následně se hostující obraně podařilo odvrátit poskakující kotouč do bezpečí.
     
    17:33
    Třetím hostujícím hráčem, který míří na lavici hanby je Joel Ward (SJS). Ten se provinil podražením.
    17:16. Brent BURNS - 0:2
     
    17:16
    San Jose právě vstřelilo branku!
    Domácí sice převzali otěže hry, ale opět to jsou oni, kdo inkasuje! Ben Smith předal kotouč bekhendem na modrou čáru, kde již stál připravený BRENT BURNS a ten skvěle využil hustého provozu před Millerem a poslal puk švihem za záda domácího brankáře. Asistence: Ben Smith
     
    09:29
    Hamhuis se vydal na útočný výlet, vyměnil si kotouč s Danielem Sedinem a nakonec se protlačil až před Jonese. Ten musel řešit jeho nebezpečné zakončení z hranice brankoviště.
     
    09:02
    San Jose si v plném počtu příliš dlouho nezahrálo. Prust se u brány tlačil za pukem, Matt Tennyson (SJS) ho trefil vysokou holí a i on je potrestán dvěma minutami.
     
    06:50
    Máme tady první vyloučení zápasu. Na trestnou lavici si jde odpočinout Nikolaj Guldobin (SJS), který u mantinelu atakoval Webbera a dostává dvě trestné minuty za vražení na hrazení.
     
    04:44
    Velká šance hostujícího celku. Na pravé straně se zjevil zcela osamocený Tomáš Hertl, který obdržel přihrávku a postupoval na Millera. Ten jeho zakončení důležitým zákrokem zastavil.
    02:41. Paul MARTIN - 0:1
     
    02:41
    San Jose právě vstřelilo branku!
    Hosté jdou z nenápadné akce do vedení. John McCarthy obral na útočné modré domácího hráče o kotouč, zajel za bránu a poté jej předložil PAULU MARTINOVI a ten tvrdou střelou propálil vše, co mu stálo v cestě. Asistence: John McCarthy

    Lukáš Podleśny

    Branky a nahrávky: 3. Martin (McCarthy), 18. Burns (Smith), 50. Hertl (Braun, Tennyson), 53. Goldobin (Burns, Hertl)


    Vancouver Canucks: Miller (33. Cannata) – Weber, Hamhuis, Fedun, Hutton, Corrado, Pedan – Kenins, H.Sedin, D.Sedin – Dorsett, Vey, Prust – Virtanen, Cassels, Burrows – Grenier, McCann, Shinkaruk
    San Jose Sharks: Jones (Stalock) – Stollery, Martin, Müller, Braun, Tennyrson, Burns – Marleau, McCarthy, Smith, McLaren, Donskoi, Haley, Couture, Ward, Hertl, Chartier, Goldobin, Goodrow

    Rozhodčí: Brad Meier, Trevor Hanson – Trent Knorr, Don Henderson
    bahis siteleri