Liberec – Sparta 6:4 (kon.) | Pardubice – Č. Budějovice 7:0 (kon.) | HC Plzeň – Kladno 1:6 (kon.)
Slavia – HC Litvínov 8:2 (kon.) | Zlín – Olomouc 3:4 (po pr.) | Kometa Brno – Třinec 4:1 (kon.)
Jihlava – Vítkovice 1:2 (po pr.) | Mountfield HK – Mladá Boleslav 4:3 (kon.) | K. Vary – Chomutov 3:1 (kon.)
konec
Mountfield HK
4:3 (1:2, 2:0, 1:1)
BK Mladá Boleslav
Čtvrtek 24.09.2015, 18:00 • FORTUNA aréna, Hradec Králové • DHL Extraliga juniorů • 7. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    50:04
    Hradec právě vstřelil branku!
    Hradec jde opět v zápase do vedení. Boleslavský obránce se snažil vyhodit puk středem obranné třetiny, ale přihrál pouze na hůl PATRIKA MIŠKÁŘE, který střelou na lapačku prostřelil Dominika Groha. Asistence: Lukáš Junek, Tomáš Drašnar.
     
    46:56
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Bruslaři srovnávají stav zápasu. Hradec má více ze hry, ale Středočeši mají pasáže ve kterých jsou velmi nebezpeční. Červinský vyslal střelu na Veselého, ten ji vyrazil, ale pouze do míst, kde stál DENIS PÄTOPRSTÝ a ten neměl problém uklidit puk do odkryté klece. Asistence: Šimon Červinský, Vojtěch Němec.
     
    36:53
    Hradec právě vstřelil branku!
    Hradec se dostává do vedení. FILIP HRONEK dostal krásnou přihrávku od Gančarčíka a puk poslal na bránu Groha. Ten přes klubko těl nemohl nic vidět a tak se puk zastavil až o síť hostující brány. Asistence: David Gančarčík.
     
    23:14
    Hradec právě vstřelil branku!
    Hradec z přesilovky srovnává stav zápasu. Košař střílel od modré, Groh jeho pokus vyrazil, ale pouze k připravenému ALEŠI KRÁTOŠKOVI, který z blízkosti poslal puk do horní části Grohovy brány. Asistence: David Košař, Patrik Miškář.
     
    13:55
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    IVAN ĎURAČ se štěstím posouvá Mladou Boleslav do vedení. Střela mezi nohy Bechného se jen tak tak došourala do branky. Bez asistence.
     
    13:35
    Hradec právě vstřelil branku!
    Hradec po ubráněném oslabení vyrovnává. Štěpán Havránek projel kolem mantinelu půlku hřiště a předložil krásnou přihrávku DAVIDOVI CHALUPOVI, který nohou tečoval puk do brány. Asistence: Štěpán Havránek
     
    04:08
    Mladá Boleslav jde do vedení v oslabení. Ďurač ujel v oslabení, jeho pokus Veselý dokázal vyrazit. Puk zůstal u tyče hradecké brány a VOJTĚCH SEDMÍK nikým nehlídaný objel hradeckého gólmana a bekhendem otevřel skóre dnešního zápasu. Asistence: Ivan Ďurač.

    Nikola Matějčková

    Branky a nahrávky: 14. Chalupa (Havránek), 24. Krátoška (Košař, Miškář), 37. Hronek (Gančarčík), 51. Miškář (Junek, Drašnar) – 5. Sedmík (Durač), 14. Ďurač (TS), 47. Pätoprstý (Červinský, Němec)


    Mountfield HK: F. Veselý (na TS ve 14. Bechný) – Lier, Košař, Havránek, Hronek, Suda, Junek – Hnik, Drašnar, Gančarčík, Hofman, Chalupa, Miškář, Orság, Pavlík, Pilař (C), Šeda, Zahradník, Krátoška.
    Trenér: Aleš Krátoška

    BK Mladá Boleslav: Groh (Kořínek) – Mlčoch, Mattis, Štosek, Tůma, Žalud, Marček, Červinský, Průšek, Pätoprstý, Rypar, Vaníček, Ďurač, Pořízek, Planý, J. Veselý, Němec, Sedmík, Motloch.
    Trenér: Jan Křivohlávek

    Rozhodčí: Veselý – Svoboda, Maštalíř
    bahis siteleri