Třinec – Vítkovice 3:1 (kon.)
konec
HC Klofani
0:3 (0:1, 0:2, 0:0)
HC Vraníci Slatiňany
Čtvrtek 24.09.2015, 20:00Amatérská hokejová liga
Partner:
     
    43:46
    Tak to vypadá znovu velmi zajímavě. Za hákování obdržel trest Petr Novák (VRA), Klofani budou až do konce zápasu hrát dvojnásobnou přesilovou hru! Pokud tedy nevstřelí branku..
     
    43:12
    Přesně 48 vteřin budou hrát Klofani v pěti proti třem! Za nedovolené bránění je poslán za katr Opavský (VRA).
     
    42:07
    Jiří Bohuněk (VRA) je vyloučen za podražení a dává zřejmě poslední pomocnou ruku Klofanům na srovnání stavu.
     
    33:28
    Tak nakonec nebude! Početní výhoda trvala pouze čtrnáct vteřin, za pád pod nohy v neutrální zóně je vyloučen Chvojka. Pokračovat se bude ve čtyřech hráčích na obou stranách.
     
    33:14
    A karta se v tuto chvíli obrátí. V útočném pásmu se zbytečným podražením provinil Petr Bohuněk (VRA), který nyní bude sledovat přesilovou hru Klofanů.
     
    31:06
    A rázem je tu další komplikace pro Klofany. Za faul v rohu kluziště odjíždí se sklopenou hlavou na trestnou lavici Martin Hobza (KLF).
     
    23:58
    Jiří Bohuněk si po chytré kličce došel pro podražení od Tlustoše (KLF). Následuje další přesilová hra hostí, dočkají se Slatiňany další gólové radosti?
     
    16:13
    Další komplikace pro Klofany, za faul kolenem je na trestnou lavici odkázán obránce David Chvojka (KLF).
     
    14:59
    Na druhé straně zmařil Šottovo zakončení Petr Vtípil (KLF), který je za hákování poslán na trestnou lavici. Slatiňany budou hrát ve druhé třetině přesilovou hru.

    Petr Dejnožka

    Branky a nahrávky: 11. Novák (Karlík), 16. Karlík (Harsa M.), 19. Harsa J. (Polášek)


    HC Klofani: Kočí – Polanský, Vitáček J., Hobza, Chvojka, Tlustoš, Slezák – Pivokonský, Korbel, Vitáček T., Pejchal, Svačinka, Ptáček, Vtípil, Pavlík, Vitáček P.
    HC Vraníci Slatiňany: Čejka – Karlík, Harsa M., Bohuněk J., Kučera, Novák V., Pavliš – Bohuněk P., Opavský, Novák P., Rubič, Harsa J., Šotta, Douša, Jochec, Kubeš, Polášek
    bahis siteleri