Trnava – Pov. Bystrica 2:3 (po pr.) | Spišská N. Ves – Topoľčany 1:3 (kon.) | Humenné – Senica 5:4 (1:0 po s.n.)
Bardejov – Lipt. Mikuláš 3:1 (kon.) | Prešov – Michalovce 6:0 (kon.) | Nové Zámky – Detva 3:0 (kon.)
konec
HC Prešov
6:0 (0:0, 2:0, 4:0)
HK DUKLA Ingema Michalovce
sk Pátek 25.09.2015, 18:001. liga (SR)
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    57:45
    A opäť sa bude vylučovať. A opäť na strane hostí. Drotár nezvládol svoje emócie a pustil sa viacerých prešovských hráčov. Na trestnej lavici vidíme trojicu Michalovčanov. Okrem Čížeka tam pribudli aj skúsení matadori Faith a Drotár.
     
    57:16
    A Fajčák sa pri prešovskej striedačke pochytil s Petrom Čížekom. Bude sa vylučovať na strane hostí. Na trestnú lavicu si sadá spomínaný Michalovčan.
     
    56:00
    Novický teraz nepustil do hry Huňadyho, no michalovské snaženie bolo odmenené aspoň získaním početnej výhody o jedného hráča. Za podrazenie si na trestnú lavicu sadá Erik Nitriansky.
     
    41:50
    Za nešportové správanie si na trestnú lavicu odchádza na desať minút vydýchnuť hosťujúci Fedorko.
     
    38:04
    A presilovú hru si zahrajú aj Prešovčania. Michalovčania sú vylúčení za nadbytok hráčov na ľadovej ploche, na trestnej lavici už sedí Bezák, ktorý si bude odpykávať dvojminútový tímový trest.
     
    35:52
    A sme svedkami vylúčenia. Za hákovanie si na trestnú lavicu sadá domáci hokejista Roman Kohutiar. Michalovce budú hrať v početnej výhode o jedného muža.
     
    15:45
    A bude sa vylučovať. Na trestnú lavicu si sadá Huňady za nedovolené bránenie.
     
    12:16
    Vzápätí sú vylúčení Prešovčania za to, že chvíľu hrali v šestici. Na trestnú lavicu si tímový trest ide odpykať Kihoon.
     
    10:29
    A na trestnú lavicu si sadá Voronov za sekanie.

    Dávid Lech

    Branky a nahrávky: 25. Šechný, 26. Halás (Sabol), 42. Kohutiar (Halás), 46. Halás (Sabol), 48. Chalupa (Šechný), 60. Prokop (Fajčák, Obšut)


    HC Prešov: Marton – Kihoon, Obšut, Novický, Tkáč, Briják, Valentín, Tartaľ, Nitriansky – Fajčák, Šechný, Chalupa – Halás, Ľ. Sabol, Kohutiar – Dancsák, Prokop, Kivader – Potoček, Horvát, Ferenc. Tréner: Ján Vodila
    HK DUKLA Ingema Michalovce: Okoličány (48. Dzúr) – Drotár, Voronov, Urban, Dolgoš, Boboš, Buraľ – Banovský, Klouda, Faith – Hinďoš, Boltun, Luchnikov – Čížek, Huňady, Bezák – Schnelly, Salnikov, Fedorko. Tréner: Štefan Tóth

    Rozhodčí: Tornay – Jobbágy, Vyšný

    Diváci: 824
    bahis siteleri