Karlovy Vary – Dolný Kubín 10:1 (kon.) | Studénka Sledge – HC Sparta Praha Sledge 0:3 (kon.) | Litvínov – Zlín sledge 0:16 (kon.)
SOHO Olomouc – SHK Mustangové 1:6 (kon.) | Vídeň – Č.Budějovice 6:3 (kon.)
konec
SOHO Olomoučtí Kohouti
1:6 (1:3, 0:0, 0:3)
SHK Mustangové AUTO IN
Sobota 26.09.2015, 19:30 • Zimní stadion Olomouc. Kapacita: 5.500 míst. • Česká para hokejová liga • 1. kolo
Partner:
     
    41:50
    Pardubice právě vstřelily branku!
    Východočeši pošesté dnes skórují. PAVEL KUBEŠ se dostal do samostatného úniku, zakvedlal s kotoučem a nedal gólmanu Kohoutů nejmenší šanci zakročit. Asistence: Doležal, Kvoch.
     
    33:42
    Pardubice právě vstřelily branku!
    Hostí střílí pátou branku a odskakují už na rozdíl čtyř gólů. O tuto trefu se postaral BERNHARD HERING, který v minulosti hájil barvy Olomouce. Bez asistence.
     
    32:45
    Pardubice právě vstřelily branku!
    Východočeši jdou do vedení o tři branky. MAREK MICHALEC se vyhnul obráncům soupeře a střelou do horní poloviny branky nedal Černochovi šanci. Asistence: Hering.
     
    20:30
    To na druhé straně jsme viděli dosud největší příležitost druhé periody. Olomoučtí přečíslili soupeře, Karel Veselý vybídl ke střele Geiera, ale ten brankáře neprostřelil.
     
    14:56
    Opět stejná situace jako před malou chvílí, Karel Veselý sám unikal na hostující svatyni. Nicméně rychlý Kvoch byl brzy u něj, a přestože mu nestačil puk vypíchnout, alespoň soupeře vyvedl z rovnováhy. Veselý pak nezakončil dle svých představ.
     
    13:34
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Hanáci se dočkali velmi brzy snížení. Pabst vyslal do samostatného úniku KARLA VESELÉHO, který si položil gólmana a zasunul do odkryté části branky. Asistence: Pabst.
     
    12:57
    Pardubice právě vstřelily branku!
    Nyní už to ale hostům vyšlo. Třetí branku východočeského celku přidal BERNHARD HERING. Bez asistence.
     
    10:44
    Pardubičtí si zahrají početní výhodu. Za vražení bude dvě minuty pykat Martin Brix (OLO).
     
    08:41
    Pardubice právě vstřelily branku!
    Mustangové se ujímají dvoubrankového vedení. Hering perfektním pasem přes celou šířku útočné třetiny našel volného PAVLA DOLEŽALA, který neměl problém uklidit kotouč do odkryté klece. Asistente: Bernhard Hering.
     
    03:23
    Obrovskou příležitost měl opět Pavel Kubeš. Tváří v tvář Černochovi chtěl udělat kličku, jenže domácí gólman jeho úmysl přečetl a holí mu puk vypíchl.
     
    01:59
    Pardubice právě vstřelily branku!
    Východočeši jdou do vedení. Individuální akcí se prezentoval PAVEL KUBEŠ, který se vyhnul hned třem domácím hráčům a prostřelil brankáře Kohoutů. Bez asistente.

    Miroslav Fantal

    Branky a nahrávky: 14. Veselý K. (Pabst) – 2. Kubeš P., 9. Doležal (Hering), 13. Hering, 33. Michalec (Hering), 34. Hering, 42. Kubeš P. (Doležal, Kvoch)


    SOHO Olomoučtí Kohouti: Černoch – Veselý K., Stodola, Geier, Novák, Veselý J., Prášil, Brix, Horký, Jedlička, Mikuš Radim, Mikuš Radek, Pabst.
    SHK Mustangové AUTO IN: Drahý – Kolek, Hýbner, Kvoch, Kubeš J., Michalec, Horníček, Kubeš P., Buhr, Chudomský, Doležal, Hering, Kořínek.

    Rozhodčí: Cik, Novotný
    bahis siteleri