Královské Vinohrady – Mladá Boleslav 6:9 (kon.) | Bulldogs – Sparta 6:3 (kon.) | Pardubice – Tatran 2:5 (kon.)
Bohemians – Chodov 5:7 (kon.) | Vítkovice – Otrokovice 8:0 (kon.) | Ostrava – Litvínov 9:5 (kon.)
konec
TJ Sokol Královské Vinohrady
6:9 (1:5, 3:2, 2:2)
Předvýběr.CZ Florbal MB
Sobota 26.09.2015, 17:00 • TJ Sokol Vinohrady • Livesport Superliga • 2. kolo
Předzápasové kurzy
     
    54:53
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Dlouho to vypadalo, že z přesilové hry nic nebude, ale nakonec přeci jen Boleslav přidává devátý gól. Po krosové přihrávce od Curneyho se prosazuje ONDŘEJ FOJTA. Asistence: Jiří Curney.
     
    53:11
    Tým Královské Vinohrady právě vstřelil branku! MILAN BÍNA si ale velice rychle zlepšuje náladu, když přihrávku Stuchlíka poslal přesně na bližší tyč. Asistence: Zbyněk Stuchlík.
     
    46:51
    Tým Královské Vinohrady právě vstřelil branku! Velice rychle ale vrací na rozdíl tří branek MILAN BÍNA, jenž se raduje z hattricku po parádní individuální akci. Bez asistence.
     
    46:36
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    K míčku se postavil JIŘÍ CURNEY a počínal si na výbornou. Rozhýbal si Weisgärbera a bekhendem poslal míček pod břevno.
     
    34:25
    Tým Královské Vinohrady právě vstřelil branku! Domácí florbalisté toho plně využili ke skórování. Nevyužitý brejk Gwuźdźe dokázal na druhé straně využít LUKÁŠ GREGOR, který střelou po zemi poslal míček pod Korábem do branky. Bez asistence.
     
    32:11
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Natov se ale dostal znovu k míčku a s trochou štěstí ho nakonec dostal k JIŘÍMU CURNEYMU, který neměl problém trefit poloodkrytou klec. Asistence: Jan Natov.
     
    25:09
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Hosté ale vzápětí vrací úder. Po přihrávce Boušky se prosazuje JAROMÍR EKL. Asistence: Jiří Bouška.
     
    24:51
    Tým Královské Vinohrady právě vstřelil branku! Na druhé straně je kombinace na jeden dotek zakončena MILANEM BÍNOU, jenž se trefil parádně přízemní střelou k tyči. Asistence: O. Stuchlík.
     
    22:36
    Tým Královské Vinohrady právě vstřelil branku! Milan Bína zůstal sám před Korábem. Toho sice napoprvé nepřekonal, ale ihned poslal doprava přihrávku ZBYŇKU STUCHLÍKOVI, který již neměl problém poslat míček do odkryté klece. Asistence: Milan Bína.
     
    16:44
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Curney ukázal svůj přehled, když mohl pálit ze slibné pozice, ale našel ještě lépe postaveného JANA NATOVA, který se prosadil proti domácímu gólmanovi bekhendovou kličkou. Asistence: Jiří Curney.
     
    09:51
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Hosté přidávají další branku. Po individuální akci se střelou do horní poloviny branky prosazuje JAN JELÍNEK.
     
    08:04
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Za to již JIŘÍ BOUŠKA ano, ten měl dostatek volného prostoru na velkém brankovišti a bez problémů si poradil s brankářem Vinohrad. Asistence: Jaromír Ekl.
     
    06:52
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Krzyžanek přenechal míček JANU JELÍNKOVI, který se prosmýkl po levé straně a střelou po zemi posílá Středočechy do vedení. Asistence: Petr Krzyžanek.
     
    04:22
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    JOSEF PLUHAŘ vystihl rozehrávku domácího celku a po krátkém vyběhnutí ze středu hřiště prostřelil ze střední vzdálenosti Weisgärbera. Bez asistence.
     
    M03:08
    Tým Královské Vinohrady právě vstřelil branku! Z ničeho nic se dostaly Vinohrady do protiútoku a a po několika narážečkách s Gregorem nakonec poslal míček pod břevno MILAN BÍNA. Asistence: Lukáš Gregor.
    Branky a nahrávky: 1. M. Bína (Gregor), 23. Z. Stuchlík (M. Bína), 25. M. Bína (O. Stuchlík), 35. Gregor, 47. M. Bína, 54. M. Bína (Z. Stuchlík) – 5. Pluhař, 7. Jelínek (Krzyžanek), 9. Bouška (Ekl), 10. Jelínek, 17. Natov (Curney), 26. Ekl (Bouška), 33. Curney (Natov), 47. Curney (TS), 55. Fojta (Curney)


    TJ Sokol Královské Vinohrady: Weissgärber (Chamrád) – Rossi, M. Raiter, D. Záň, Š. Raiter, Zezulka, O. Stuchlík, Houra – Králík, Kareš, Gregor, Konečný, Bína (C), Zavadil, Hanák, J. Záň, Z. Stuchlík, Skřivánek, David. Trenér: Michal Hovořák.
    Předvýběr.CZ Florbal MB: Koráb (Rytych) – Gwuźdź, Kadlec, Pluhař, Křenek, Kološ, Jelínek, Krzyžanek – J. Bína, Ekl, Salát, To. Chrost, Ta. Chroust, Bouška, Štěrba, Curney, Natov, Fojta, Renčín. Trenér: Jan Pazdera.

    Rozhodčí: David Bezucha, Michal Bezucha

    Diváci: 151
    bahis siteleri