Kometa Brno – Žďár n/S 11:0 (kon.) | Pardubice – Č. Budějovice 6:3 (kon.) | Třinec – Warriors Brno 8:2 (kon.)
Havlíčkův Brod – Liberec 1:3 (kon.)
konec
HC Oceláři Třinec
8:2 (4:1, 3:1, 1:0)
HCM Warriors Brno
Sobota 26.09.2015, 13:00 • Nová WERK ARENA, Třinec • ELIOD extraliga mladšího dorostu
Partner:
     
    58:55
    Třinečtí mají stále chuť útočit a přidávat góly! Raška se prodral před branku, přihrál doleva Peterkovi, ale proti němu předvedl úžasný zákrok Richter!
     
    56:23
    Ve třetí třetině přichází již třetí vyloučení. Tomáš Pigl (WAB) je potrestán dvěma minutami za napadení Rybnikára.
     
    55:28
    Třinec ujel do přečíslení dvou proti jednomu a Peterek přihrál Indrstovi. Jenomže ten nedostal puk ideálně na hůl, musel se ještě rovnat a Richter jeho střelu vyrazil! Dorážka Peterka z předbrankového prostoru byla sražena do ochranné sítě.
     
    53:58
    Třinec právě vstřelil branku!
    Oceláři udeřili v oslabení a na světě je první branka ve třetí třetině! ADAM RAŠKA se ke kotouči v útočném pásmu znovu dostal, protáhl se mezi obránci až před Richtera a přesně zakončil! Po čtyřech asistencích se tedy Raška dočkal také gólu – 8:2! Bez asistence.
     
    53:07
    Warrior si zahraje druhou přesilovku. Mezi modrými čarami fauloval Jonáš Peterek (TRI) Karpíška a odsedí si dvě minuty za podražení.
     
    47:57
    Homola zastavil průnik Dufka, ale vzápětí Třinečtí ve středním pásmu faulovali. Vyloučen je na dvě minuty za držení protihráče Tobiáš Marguš (TRI). Warrior si zahraje přesilovku poprvé v zápase.
     
    43:42
    Obrovskou šanci na snížení měli Jihomoravané, ale trojnásobné přečíslení Karpíška, Mudrycha a Pigla proti Bulawovi gólem neskončilo! Na druhé straně minul branku tváří v tvář Richterovi Tománek!
     
    40:01
    Také Oceláři v zápase prostřídali své brankáře. Za zřejmě rozhodnutého stavu opustil branku Radek Ochman a nahradil ho Maxim Kučera.
     
    38:29
    Homola se po přihrávce od Plandora z rohu kluziště krásně natlačil před Richtera, ale zakončit přesně už nedokázal! Brněnský gólman neposedný kotouč zakryl a s agresivním Homolou mu pomohli obránci.
     
    35:14
    Třinec právě vstřelil branku!
    Hosté už byli v plném počtu, ale octli se pod obrovským tlakem, který musel skončit gólem! Peterek nastřelil horní tyč a potom proti němu skvěle zakročil Richter! Jenže v další zmatečné situaci na brankovišti za něj protlačil puk FILIP INDRST a připsal si svůj třetí zásah v zápase – 7:2! Asistence: Adam Raška, Jonáš Peterek.
     
    33:04
    Prvním vyloučeným hráčem je kapitán Warrioru Alex Mudrych (WAB). Je potrestán dvěma minutami za faul kolenem v útočném pásmu, Třinec si zahraje první přesilovku.
     
    30:06
    Oceláři ujeli do přečíslení dvou proti jednomu a Plandor se místo přihrávky Tománkovi rozhodl sám zakončit! Richter ovšem nadále drží osobní čisté konto, puk totiž udržel!
     
    28:38
    Pszczółka přihrál do jízdy Margušovi, který přihrával před bránu Plandorovi! Poslední jmenovaný ale nedokázal usměrnit puk do prázdné branky!
     
    25:30
    Warrior střídá své gólmany. Jana Lamberta nahrazuje po šestém gólu Třince Martin Richter.
     
    25:30
    Třinec právě vstřelil branku!
    Přestřelka pokračuje a Slezané si berou zpět čtyřbrankový náskok! Obránce PAVEL SRNÍČEK se protáhl po Čmielově přihrávce mezi brněnskými zadáky a zakončil přesně k pravé tyči – 6:2! Asistence: Matouš Čmiel.
     
    22:35
    Warrior Brno právě vstřelili branku!
    Jihomoravané bleskově odpovídají a snižují! Po Konderlově chybě vyrazilo Brno do útoku, Vlk přihrál v přečíslení DAVIDU BOCIÁNOVI, a ten se trefil přesně do horního rohu! Signalizovaný trest Třince se neukládá – 5:2! Asistence: Zbyněk Vlk.
     
    20:45
    Třinec právě vstřelil branku!
    Třinec udeřil v ponechané výhodě a přidává pátou branku! Raškovo bekhendové zakončení skončilo mimo, kotouč před branku vrátil Peterek a FILIP INDRST jej nadvakrát dostrkal za Lamberta – 5:1! Asistence: Adam Raška, Jonáš Peterek.
     
    19:31
    Třinec právě vstřelil branku!
    A ještě jeden gól do hostující branky. Od modré vypálil Srníček a jeho pokus tečoval přesně před gólmanem JONÁŠ PETEREK. Na hattrick tak třineckému útočníkovi stačila necelá třetina – 4:1! Asistence: Pavel Srníček, Filip Indrst.
     
    15:57
    Třinec právě vstřelil branku!
    Raška se protáhl až k Lambertovi, kde jej sice z blízkosti pravé tyče překonat nedokázal, kotouč ale zůstal volný u opačné tyče, kde už FILIP INDRST neměl potíže s jeho dopravením do odkryté klece – 3:1! Asistence: Adam Raška, Jonáš Peterek.
     
    10:00
    Třinec právě vstřelil branku!
    Teď už se ale JONÁŠ PETEREK radovat může, protože po přihrávce Indrsta dokázal v prostoru před brankou tečovat kotouč do sítě brněnského gólmana – 2:1! Asistence: Filip Indrst, Adam Raška.
     
    09:00
    Konderla sice propálil Lamberta, pro postavení útočícího hráče v brankovišti ale nemůže být gól uznán.
     
    07:50
    Warrior Brno právě vstřelili branku!
    Hosté srovnávají. Po kratším pobytu v útočném pobytu v útočném pásmu se kotouč dostal na hůl ALEXE MUDRYCHA, který zblízka překonal Ochmana – 1:1! Bez asistence.
     
    04:10
    Sám na branku jel Pigl, své zakončení ale překombinoval a Ochman dokázal zasáhnout.
     
    02:18
    Třinec právě vstřelil branku!
    JONÁŠ PETEREK vyjel od mantinelu, najel před Lamberta a dokázal prostrčit kotouč do jeho sítě – 1:0! Asistence: Šimon Mikler.

    Ondřej Zoubek

    Martina Sikorová

    Branky a nahrávky: 3. Peterek (Mikler), 10. Peterek (Indrst, Raška), 16. Indrst (Raška, Peterek), 20. Peterek (Srníček, Indrst), 21. Indrst (Raška, Peterek), 26. Srníček (Čmiel), 36. Indrst (Raška, Peterek), 54. Raška – 8. Mudrych, 23. Bocián (Vlk)


    HC Oceláři Třinec: Ochman (od 41. Kučera) – Bulawa, Patlevič, Konderla, Srníček, Homola, S. Radzienciak – Tobiáš Marguš, Raška, Čmiel, Pszczółka, Plandor, Peterek, Tománek (C), Korčák, Indrst (A), Mikler, Rybnikár. Trenér: Jiří Raszka.
    HCM Warriors Brno: Lambert (od 26. Richter) – Chlubna, Daněk, Veleba, Branžovský – Müller, Mudrych (C), Krška, Hrubeš, Turanský, Dufek, Antoňů, Vlk, Karpíšek, Pigl, Bernovský (A), Bocián (A). Trenér: Oldřich Kališ.

    Rozhodčí: Mrkva – Dohnal, Šprigl

    Diváci: 70
    bahis siteleri