Třinec – Vítkovice 5:1 (kon.) | Gamaspol Jeseník – Ž. Vlci Brno 3:2 (kon.) | Volfířov – Egretta Bílovice n. S. 5:1 (kon.)
konec
SKP Ocel Třinec
5:1 (3:0)
KFV Roub Vítkovice
Pátek 02.10.2015, 20:00 • Sportovní hala STaRS, Třinec • 2. Futsal liga východ • 1. kolo
     
    Z mé strany je to pro dnešek vše. Loučím se s vámi, děkuji za pozornost a doufám, že jste byli s přenosem spokojeni. U dalších onlajnů se těším, na počtenou! (21:38:15)
     
    Líbil se vám online přenos? V tom případě bych byl potěšen, kdybyste mě začali sledovat na Twitteru. Děkuji za přízeň.
     
    Třinečtí zvládli návrat do druhé nejvyšší soutěže vítězně a v tabulce se zatím usadí na vedoucí příčce. Vítkovice jsou po dnešních třech zápasech poslední. Třinec bude hrát v dalším kole v pátek 9. října od 20:30 na hřišti nováčka z Hodonína. Vítkovice zamíří do Jeseníku, kde rozehrají utkání v ten samý den, akorát už ve 20:00.
     
    Ve druhém poločase se hrálo dlouho bez branek, Třinec ale s přehledem kontroloval svůj náskok. Matusák vyrazil střelu Sieroty a poradil si i se střelou Buryana. Sikora na opačné straně vychytal Fojtíka. Sedm minut před koncem se Třinec octl pod tlakem Vítkovic, neprosadili se však ani Polášek, ani Soško, který nastřelil tyč. A přišel trest domácích. Baronovu střelu nešťastně tečoval za záda Matusáka Holman, Třinec tak vedl o čtyři branky.

    Roub zkusil v následných minutách hru bez gólmana, čehož ovšem využil Buryan, jenž dosáhl své druhé branky v zápase obloučkem do odkryté svatyně Vítkovic. Vzápětí se konečně prosadili Ostravané. Buryan srazil Holmanovu střelu k Vaškovi, který připravil Sikoru přesnou dorážkou o čisté konto. V závěrečných minutách se Vítkovice ještě snažily o vstřelení dalších gólů, ale marně. V Třinci byly větší část zápasu pod tlakem a domácí zaslouženě získali tři body.
     
    Omlouvám se za menší počet příspěvků ve druhém poločase, zvláště pak na jeho konci. Bohužel, často mě trápily výpadky připojení k internetu.
     
    Konec zápasu.
     
    37:52
    Cieslar se protáhl po pravé straně a střelu bodlem otřel o levou tyč Matusákovy branky!
     
    37:14
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Ostravané se přeci jenom dočkali čestného zásahu! Holman obral o míč Buryana a vystřelil. Právě vracející se Buryan srazil míč k DAVIDU VAŠKOVI, a ten dorazil za bezmocného Sikoru – 5:1! Asistence: Jakub Holman.
     
    36:41
    Třinec právě vstřelil branku!
    FILIP BURYAN se dostal na vlastní polovině k odraženému balonu a ze vzduchu jej placírkou poslal do odkryté branky Vítkovic – 5:0! Bez asistence.
     
    36:21
    Sikora vyběhl proti Soškovi a skluzem odehrál balon. Podle rozhodčího to bylo čistě, za protesty vidí žlutou kartu Jakub Polášek (VIT).
     
    34:52
    Hosté hrají s prázdnou brankou a s pěti hráčemi v poli! Sierota mířil těsně vedle odkryté brány Roubu!
     
    34:42
    Na akumulované fauly je to ve druhém poločase 4:4. Vítkovice si vybírají oddechový čas.
     
    34:27
    Třinec právě vstřelil branku!
    Domácí se štěstím přestáli tlak Vítkovic a sami udeřili počtvrté! LUKÁŠ BARON vyvezl balon na útočnou polovinu, vyměnil si míč se Samkem a vypálil špičkou boty. Holman si jeho střelu nešťastně tečoval do vlastní branky – 4:0! Asistence: Miroslav Samek.
     
    34:05
    Soško se zbavil bránícího Samka, vypálil přes clonícího Cieslara a orazítkoval tyč třinecké branky! Vítkovice se nadechly a snaží se o dramatizaci utkání.
     
    33:37
    Nápor Roubu nekončí! Tečovaná střela Holmana skončila dalším rohový kopem, Soško střílel v nadějné pozici z první mimo bránu!
     
    33:32
    Soško pronikl po pravé straně a přihrál ke střele Poláškovi. Ten mířil na zadní tyč, na roh vyrazil jeho pokus výborný Sikora!
     
    33:17
    Třinec přečkal nebezpečnou příležitost Ostravanů a do konce zápasu zbývá sedm minut. Cieslar odrazil od Holmana balon do zámezí.
     
    32:52
    Przyczko byl v souboji, v němž doslova šlo o nohy, přetlačen Fojtíkem, kterého pak v největší šanci vítkovického Roubu vychytal Sikora!
     
    32:34
    Polášek si našel odražený míč a po zemi vystřelil těsně vedle Sikorovy brány. Sierota zavezl balon dopředu po levé straně.

    Ondřej Zoubek

    Branky: 10. Cieslar (Samek), 18. Mendrok (Buryan), 18. Buryan (Kantor), 35. Baron (Samek), 37. Buryan – 38. Vašek (Holman)

    Karty:   5. Sikora (TRI), 20. Samek (TRI) – 16. Fojtík (VIT), 37. Polášek (VIT)


    SKP Ocel Třinec: Sikora (Kreželok) – Kantor, Hudzieczek, Baron (C), Buryan, Przyczko, Mendrok, Cieslar, Samek, Sierota, Kotas, Kisza. Hrající trenér: Josef Cieslar.
    KFV Roub Vítkovice: Matusák (Rozsypal) – Holman, Soško, Majkut, Kašpar, Gaži, Polášek (C), Vašek, Fojtík. Trenér: Pavel Michura.

    Rozhodčí: Radim Filipský – Vítězslav Tomeš

    Diváci: 120
    bahis siteleri