Třinec – Vítkovice 5:1 (kon.) | Gamaspol Jeseník – Ž. Vlci Brno 3:2 (kon.) | Volfířov – Egretta Bílovice n. S. 5:1 (kon.)
konec
SKP Ocel Třinec
5:1 (3:0)
KFV Roub Vítkovice
Pátek 02.10.2015, 20:00 • Sportovní hala STaRS, Třinec • 2. Futsal liga východ • 1. kolo
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 20:00.
     
    Příjemný páteční večer vám přeji z Třince! Vítejte při sledování textového online přenosu z prvního kola futsalové 2. ligy, skupiny Východ. Východní skupina druhé nejvyšší soutěže dnes večer rozehraje první kolo třemi zápasy. V tomto přenose se zaměříme na utkání mezi týmy SKP Třinec a KFV Roub Vítkovice.

    Favoritem by měli být domácí, kteří sestoupili do druhé ligy z nejvyšší soutěže. Jenže ve druhé futsalové lize může hrát každý s každým vyrovnané utkání, Třinec navíc před začátkem sezony přišel o největšího sponzora, a tak ho čeká možná trochu jiná sezona. Nechme se překvapit, duel začíná ve 20:00. Pokud nebudete v třinecké hale STaRS, jste srdečně zváni ke sledování online přenosu, kterým vás provede Ondřej Zoubek.
     
    SKP TŘINEC

    Třinečtí působili v předešlé sezoně v nejvyšší Chance futsal lize s cílem záchrany. Dokázali potrápit mnoho silných soupeřů, získali celkem sedmnáct bodů, ale v závěru jim scházely body z vyrovnaných duelů, které ztratili v posledních minutách. Výhra nad brněnským Helasem z posledního kola už tehdejší Likop mezi elitou neudržela. Slezané se umístili na 11. místě a společně s Mělníkem sestoupili.

    Čtyři roky v Třinci čekali na návrat do první ligy, udržet se jim ale nepodařilo, a proto se budou letos znovu rvát o postup. Před sezonou 2015/16 opustila pozici generálního partnera firma Likop, což se promítlo v názvu klubu – nově jen SKP Třinec. Kádr přílišnou obměnou neprošel. Sice skončil zkušený matador Vojtěch Csikán, ale Třinec také posílil o mladé futsalisty. Tým po sestupu opustil trenér Korený, na post hrajícího kouče se proto vrací největší osobnost mužstva, Josef Cieslar, jenž má zkušeností s reprezentací České republiky v sálovém fotbale.
     
    KFV ROUB VÍTKOVICE

    Vítkovice mají za sebou po postupu z divize dvě sezony mezi druholigisty. Klub se v soutěži aklimatizoval a nyní chce hrát o horní patra tabulky. Vítkovice zaujaly hned jako nováček v ročníku 2013/14, kdy se právě s Třincem do posledních kol přetahovaly o konečné první místo. V dalším ročníku, tedy v tom uplynulém, skončili Ostravané na 6. pozici. Letos by měli v soutěži s mnoha novými mužstvy patřit společně s Třincem a Jeseníkem mezi favority.

    Roub během přípravy posílil o dva mladé hráče, do týmu se vrátil zkušený Bílek a dlouhodobě zranění Jaroš s Kroupou. Trenérem zůstává Pavel Michura a v rozhovoru pro klubový web mimo jiné prozradil, jak byl spokojen s přípravou.

    V přípravě jsme se utkali s několika kvalitními soupeři, z nichž výkonostně vyčníval účastník polské ekstraklasy z Gliwic. Tento soupeř byl velice kvalitní a i přesto, že jsme prohráli, podali jsme solidní výkon a určitě neudělali ostudu. To se nám bohužel povedlo v následujících dvou zápasech, kdy jsme prohráli s týmy z okresního a krajského přeboru. V dalších zápasech jsme otočili nepříznivý vývoj proti Jokeritu i proti VŠB. V pátek začíná druholigová sezóna a los nám přisoudil hned na úvod dva pravděpodobně nejsilnější soupeře. Nejdříve pojedeme do Třince, o týden později do Jeseníku. Opravdu těžký los, ale pokud by se nám povedlo tyto zápasy zvládnout, bylo by to obrovským povzbuzením do dalších zápasů. Co se týče posil, tak velice dobře se jevili dva mladíci Majkut s Fojtíkem, kteří určitě pomůžou zvednout v týmu konkurenci, která nám tolik chyběla v minulé sezóně. Navíc se do týmu vrací zkušený Bílek a dva dlouhodobě zranění Jaroš a Kroupa."
     
    ABSENCE

    Třinci bude v prvním kole určitě chybět střelec Jan Opluštil, kterého trápí zranění z fotbalu. Jinak by měly být oba týmy kompletní.

    VZÁJEMNÁ UTKÁNÍ

    Třinec se s Vítkovicemi dvakrát potkal v sezoně 2013/14, která pro něj nakonec byla postupová. Na podzim přivezl z Ostravy po přestřelce bod za remízu 6:6, na konci ledna 2014 pak na domácí půdě, ve smilovickém azylu, Vítkovice přetlačil v poměru 3:2.

    DIVÁCI

    Během loňského podzimu se Třinec vrátil ze smilovického azylu do zrekonstruované haly STaRS. Po celou sezonu se pak třineckých fanouškům dokonce dařilo držet nejvyšší divácký průměr v celé soutěži. Třinecký klub doufá, že se této přízni bude moci těšit i v letošní sezoně. Vítkovice se navíc chystají vypravovat na venkovní zápasy autobus pro své příznivce, a tak můžeme ve STaRSu čekat početnou návštěvu.
     
    Pokud máte nějaké dotazy či připomínky k utkání mezi Třincem a Vítkovicemi, směřujte je na Twitter. Svůj příspěvek pak označte takto: @VondraZoubek. Já se budu snažit na vaše dotazy odpovídat. Zároveň můžete připojit hashtagy #TRIVIT a #futsal.
     
    Delegátem utkání bude pan Martin Pelikán.
     
    Úvodní sestavy:

    SKP Třinec: Sikora (Kreželok) – Kantor, Hudzieczek, Baron (C), Buryan, Przyczko, Mendrok, Cieslar, Samek, Sierota, Kotas, Kisza. Hrající trenér: Josef Cieslar.

    KFV Roub Vítkovice: Matusák (Rozsypal) – Holman, Soško, Majkut, Kašpar, Gaži, Polášek (C), Vašek, Fojtík. Trenér: Pavel Michura.

    Rozhodčí: Radim Filipský – Vítězslav Tomeš.
     
    Do začátku zápasu zbývá zhruba pět minut a tribuna sportovní haly STaRS se plní zatím desítkami příznivců. Hráči ještě po rozcvičce na pár minut zmizeli v šatnách.
     
    Hráči nastoupili na hrací plochu a vyměňují si úvodní pozdravy. Třinec bude hrát v bílých dresech a bílých trenýrkách, Vítkovičtí jsou oděni do setu modré barvy.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    00:14
    Se zpožděním pár minut utkání začalo a výkop obstarali domácí. Fojtík odrazil o Kantora balon do zámezí, pak se ale přešlapem provinil proti pravidlům.
     
    00:52
    Cieslar nakopl míč před branku, nic nebezpečného z toho ale nebylo. Třinečtí kombinují vzadu, jmenovitě jsou to Cieslar a Kantor.
     
    01:09
    Soško nevyzrál na Cieslara a ke střele se neprotlačil. Balon ukořistil Kantor a zahajuje další postupný útok Třince.
     
    01:45
    Větší držení míče je zatím jednoznačně na straně Třince, nicméně bez střeleckého efektu. Baron si navedl míč na střed, poté byl však ubráněn Fojtíkem.
     
    02:20
    Domácí vystřídali kompletní čtyřku. Mendrok se dostal k míči v rohu hřiště, byl však zezadu do zámezí tlačen Holman. Vše končí třineckým autem.
     
    02:35
    Przyczko se štěstím nepřišel o balon, Vítkovice by jinak postupovaly do nebezpečného brejku. Brankář Sikora následně nerozehrál přesně.
     
    03:03
    Buryan si tělem odstavil Holmana, a zahájil tím protiútok Třince. Přihrávka Sieroty byla zablokována a hrají hosté. Poprvé se ozývají fanoušci, a to ti z Ostravy.
     
    03:23
    Kantor se chytrým otočením zbavil bránícího Holmana, ale Matusák jeho ránu vyrazil! Ještě větší šanci měl dorážející Baron, kterého ovšem právě Holman zablokoval!
     
    03:57
    Roub tedy přečkal první větší příležitost favorita utkání a sám se rozhodl zahrozit. Cieslar srazil do zámezí střelu Fojtíka, pokus Poláška nebyl problémem pro Sikoru.
     
    04:23
    Cieslar efektně vyslal do útoku po pravé straně Barona. Třinecký kapitán dlouho táhl balon přesně po čáře, Matusák pak jeho střelu zkrotil.
     
    04:34
    Třinečtí reklamovali v rohu hřiště u vlastní branky faul, jenomže rozhodčí situaci posoudili jako aut pro Vítkovice. Martin Sikora (TRI) protestoval tak vehementně, až obdržel žlutou kartu.
     
    05:22
    O několik sekund později už se brankář Třince ukázal v mnohem lepším světle, když vyrazil nebezpečnou ránu Majkuta. Po akci Baron budou domácí rozehrávat rohový kop.
     
    05:48
    Cieslarův roh Ostravané bez potíží ubránili. Pak Třinec ztratil balon při rozehrávce, Fojtík vystřelil přes Samka a Sikora měl s krocením míče nemalé starosti.
     
    06:06
    První akumulovaný faul v utkání zaznamenali hosté. Gaži se prezentoval zbytečným zákrokem proti rozehrávajícímu Sierotovi.
     
    06:48
    Przyczkova střela trefila Kašpara, Sikorovi se poté nepovedla ideálně rozehrávka. V dalším případě to měl domácí gólman těžší a zahrál jen do zámezí.
     
    07:18
    Przyczko ve vzdušném souboji uspěl s Gažim a útočí znovu domácí. Buryan si píchl balon středem hřiště, kulatý nesmysl skončil až u brankáře Matusáka.
     
    07:44
    Holman perfektně rozehrál na Kašpara, který se s Gažim octl v přečíslení dvou proti jednomu. Jenomže přihrávka prvního jmenovaného zasáhla domácího Buryana.
     
    08:06
    Fojtík s problémy nepustil do nebezpečného zakončení Barona a vytlačil ho do rohu. Následně se k míči na chvíli dostal Mendrok, ale Matusák zasáhl včas.
     
    08:40
    Na Kantora byla přihrávka až příliš dlouhá, Matusák ale při rozehrávce zaváhal a nastřelil Kantora. Naštěstí pro Vítkovice skončil balon v zámezí.
     
    09:05
    Baron vzdušnou přihrávkou na útočné polovině oslovil Cieslara, a ten vypálil z voleje! Matusák byl proti střele bezmocný, míč možná lehce tečoval horní tyč a prosvištěl nad branku!
     
    09:59
    Třinec právě vstřelil branku!
    Třinec přetavil svou převahu v první vstřelenou branku! JOSEF CIESLAR prošel po levé straně, na krátkou vzdálenost si narazil se Samkem a doklepával do prázdné branky – 1:0! Asistence: Miroslav Samek.
     
    10:20
    Baronovu střelu polapil Matusák. V další útočné akci Třince fauloval Kašpar Cieslara, a tak přidal druhý akumulovaný faul na konto Vítkovic.
     
    10:50
    Třinec kombinoval vzadu, Kantor si vyměnil balon se Samkem. Baron se následně dostal pod tlak Kašpara, jelikož nemohl přihrát brankáři Sikorovi.
     
    11:17
    V ošemetné situaci ale Baron nakonec obstál. Odražený balon si ve středu hřiště našel Przyczko, jenomže z první střílel nepřesně.
     
    11:26
    Na opačné straně se do první vážnější šance dostali hosté. Holman pronikl po pravé straně a ostře centroval před branku. Nabíhající Soško ale míč minul.
     
    12:08
    Sierota ještě z levé strany střílel mimo branku. Chvilku nato obral Mendroka Fojtík a postupoval do brejku až do té doby, než byl zastaven Buryanem.
     
    12:40
    Sierota střílel z pravého křídla jen do boční sítě, Przyczkovu nepovedenou střelu chytil Matusák! Vítkovice jsou pod palbou Třince.
     
    13:21
    V další dobré pozici ke střele Sierota netrefil branku. V protiútoku neuspěl ani hostující Soško. Hosté si berou oddechový čas.
     
    13:38
    Holman se pokoušel přihrát patou a lacino o balon přišel. Naštěstí pro něj skončil útok Barona s Kantorem jen zablokovanou střelu druhého jmenovaného.
     
    14:09
    Vytáhlý Gaži nezbaštil Cieslarovu kličku do levé strany a zkušeného trenéra domácích nepustil ke střele. Třinec rozehrává aut.
     
    14:45
    Vítkovicím se daří brzdit třinecké útoky a stále se drží na dostřel jediné branky. Něco vymyslet se zatím marně snaží Kantor s Baronem.
     
    15:14
    Cieslar si přehodil balon přes Vaška a přihrál pod sebe Samkovi. Ten ovšem nepropálil hradbu těl. Cieslar střílel o chvilku později těsně vedle.
     
    15:36
    Samek zahrál na housle Soškovi a postupoval by sám proti jedinému obránci, kdyby ho Dominik Fojtík (VIT) zezadu neposlal k zemi. Vítkovický futsalista viděl za faul žlutou kartu.
     
    16:07
    Na nesportovní chování byl upozorněn hostující Soško, který podle rozhodčího křičel ve hře na domácí hráče za účelem je zmást.
     
    16:48
    Sierota s Mendrokem útočí po levé straně a již několikrát si vyměnili balon. Na kontě Vítkovic svítí stále tři fauly, Třinec nefauloval ani jednou.
     
    17:03
    Třinec právě vstřelil branku!
    Útok po levé straně domácí dotáhli do zdárného konce a navyšují své vedení! Byla to podobná situace jako při první brance. LUKÁŠ MENDROK si vyměnil balon s Buryanem a zavěsil – 2:0! Asistence: Filip Buryan.
     
    17:55
    Třinec právě vstřelil branku!
    Jako přes kopírák a Třinec rázem vede o tři góly! Nejprve hostující Gaži z poloviny hřiště minul odkrytou branku Třince, poté znovu po levém křídle pronikli dva domácí hráči. FILIPU BURYANOVI vrátil přihrávku Kantor a Buryan prostřelil Matusáka potřetí – 3:0! Asistence: David Kantor.
     
    18:30
    Majkut se tlačil do dobré pozice na pravé straně, ale byl zezadu přitlačen třineckým hráčem. Sikora pak jeho střelu v pohodě chytil.
     
    18:56
    Cieslar pronikl po pravém křídle, ale střílel nepřesně. Třinec vstoupí do poslední minuty prvního poločasu s tříbrankovým náskokem.
     
    19:06
    Žlutou kartu obdržel v první půli ještě Miroslav Samek (TRI). Na tribuně jsou slyšet příznivci Roubu, který ale zatím na Třinecké vůbec nestačí.
     
    19:40
    Baron z poloviny hřiště našel před brankou Vítkovic Cieslara, a ten z prvního doteku zakončoval jen těsně vedle Matusákovy branky!
     
    20:00
    První poločas skončil.
     
    Druhý poločas začne přibližně v 20:55.
     
    Máme za sebou první poločas utkání prvního kola druhé ligy mezi Třincem a Vítkovicemi. Domácí favorit byl od první minuty lepším celkem, ale na branky si musel počkat až do druhé části první půle. Hosté odolali proti šancím Kantora, Barona a proti Cieslarovi jim pomohla horní tyč. Úvodní gól zaznamenal Třinec po deseti minutách. Cieslar si vyměnil balon se Samkem a zamířil do odkryté branky.

    Třinec si poradil s ojedinělými protiútoky Vítkovic, sám ovšem své další příležitosti zahazoval. Neprosadili se Sierota ani Przyczko. Dvě minuty před koncem prvního poločasu zvýšili domácí náskok dvěma slepenými brankami. V obou případech se jednalo o akce po levé straně, po narážečce se spoluhráči se prosadili Mendrok a Buryan. Do druhé části vstoupí Třinec s komfortním náskokem.
     
    20:01
    Začal druhý poločas.
     
    20:33
    Druhý poločas začal o něco rychleji, jako by rozhodčí chtěli dohnat krátké zpoždění začátku první půle. Mendrokův průnik ukončil Fojtík.
     
    20:47
    Sierota si narazil s Mendrokem a pak v dobré pozici ještě centroval na Buryana. Ten už takový vývin akce nečekal a balon skončil za brankou.
     
    21:18
    Buryan zkušeně ubránil Fojtíka a vyslal do brejku Sierotu. Polský futsalista si zkoušel obhodit Poláška, jenomže si ukopl míč do zámezí.
     
    21:43
    Buryan Poláška, pronikajícího středem hřiště, skluzem nezastavil, to zařídil až o několik sekund později Przyczko. Vítkovice rozehrávají aut.
     
    22:02
    Holman odevzdal balon Mendrokovi, který založil protiútok Třince. Přihrál do nadějné pozice Przyczkovi, jenž ovšem akci patičkou překombinoval.
     
    22:33
    Sierota postupoval s Przyczkem do přečíslení dvou proti jednomu! Obešel Holmana, a tak se Třinečtí octli ve dvou před gólmanem! Sierota vystřelil a Matusák ránu pokryl!
     
    23:25
    Snad poprvé ve druhé půli se Vítkovice protlačily k zakončení. Holman posunul po lajně míč na Majkuta, který pálil vedle Sikorovy brány.
     
    23:49
    Ostravanům se nedaří udržet balon na jejich halovkách. Polášek sice uvolnil Majkuta, toho ovšem bez větších starostí odstavil Cieslar.
     
    24:23
    Fojtík fauloval Barona a zapsal ve druhém poločase první akumulovaný faul na stranu Vítkovic. Třinec rozehrává z vlastní půlky.
     
    25:06
    Samek si vyměnil na levé straně balon s Kantorem a měl před sebou odkrytou branku! Matusák ale skvělým zákrokem vyrazil balon na roh!
     
    26:38
    Třinečtí v rozmezí několika desítek sekund třikrát faulovali. Vítkovice mají na kontě dva nedovolené zákroky.
     
    27:10
    Matusák se blýskl dalším výtečným zásahem, když ve vyložené šanci vychytal Buryana!
     
    29:06
    Omlouvám se za menší počet příspěvků z posledních minut. Trápí nás v Třinci výpadky internetu. Nicméně, mohu konstatovat, že se na hřišti v posledních momentech nic výrazného neudálo.
     
    29:56
    Cieslar s Kantorem se probojovali po levé straně až před branku, Kantor ale ve skluzu na balon nedosáhl. Třinec je však nadále lepším mužstvem a v poklidu kontroluje vedení.
     
    30:15
    Roub se v první půlhodině zápasu nedočkal pořádné šance a s jeho nadějemi na body to vypadá bledě. Cieslar vybojoval balon od Fojtíka.
     
    30:49
    Domácí drží balon na svých halovkách a nepřipouštějí žádné komplikace. Buryan si efektně vyměnil míč s Przyczkem.
     
    31:14
    Asi nejaktivnějšího vítkovického hráče Fojtíka nepustil ke střele Sierota, ale na straně Třince ještě předtím přibyl čtvrtý akumulovaný faul.
     
    31:29
    Mendrok mířil v zajímavé šanci těsně vedle. Třinečtí se pak dostali k rohovému kopu, po rozehrávce Buryana napálil Przyczko balon do Soška.
     
    32:14
    Buryan si zpracoval Sierotovu přihrávku a klestil si cestu mezi třemi obránci Vítkovic. Sympatická akce ale střelou neskončila.
     
    32:34
    Polášek si našel odražený míč a po zemi vystřelil těsně vedle Sikorovy brány. Sierota zavezl balon dopředu po levé straně.
     
    32:52
    Przyczko byl v souboji, v němž doslova šlo o nohy, přetlačen Fojtíkem, kterého pak v největší šanci vítkovického Roubu vychytal Sikora!
     
    33:17
    Třinec přečkal nebezpečnou příležitost Ostravanů a do konce zápasu zbývá sedm minut. Cieslar odrazil od Holmana balon do zámezí.
     
    33:32
    Soško pronikl po pravé straně a přihrál ke střele Poláškovi. Ten mířil na zadní tyč, na roh vyrazil jeho pokus výborný Sikora!
     
    33:37
    Nápor Roubu nekončí! Tečovaná střela Holmana skončila dalším rohový kopem, Soško střílel v nadějné pozici z první mimo bránu!
     
    34:05
    Soško se zbavil bránícího Samka, vypálil přes clonícího Cieslara a orazítkoval tyč třinecké branky! Vítkovice se nadechly a snaží se o dramatizaci utkání.
     
    34:27
    Třinec právě vstřelil branku!
    Domácí se štěstím přestáli tlak Vítkovic a sami udeřili počtvrté! LUKÁŠ BARON vyvezl balon na útočnou polovinu, vyměnil si míč se Samkem a vypálil špičkou boty. Holman si jeho střelu nešťastně tečoval do vlastní branky – 4:0! Asistence: Miroslav Samek.
     
    34:42
    Na akumulované fauly je to ve druhém poločase 4:4. Vítkovice si vybírají oddechový čas.
     
    34:52
    Hosté hrají s prázdnou brankou a s pěti hráčemi v poli! Sierota mířil těsně vedle odkryté brány Roubu!
     
    36:21
    Sikora vyběhl proti Soškovi a skluzem odehrál balon. Podle rozhodčího to bylo čistě, za protesty vidí žlutou kartu Jakub Polášek (VIT).
     
    36:41
    Třinec právě vstřelil branku!
    FILIP BURYAN se dostal na vlastní polovině k odraženému balonu a ze vzduchu jej placírkou poslal do odkryté branky Vítkovic – 5:0! Bez asistence.
     
    37:14
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Ostravané se přeci jenom dočkali čestného zásahu! Holman obral o míč Buryana a vystřelil. Právě vracející se Buryan srazil míč k DAVIDU VAŠKOVI, a ten dorazil za bezmocného Sikoru – 5:1! Asistence: Jakub Holman.
     
    37:52
    Cieslar se protáhl po pravé straně a střelu bodlem otřel o levou tyč Matusákovy branky!
     
    Konec zápasu.
     
    Omlouvám se za menší počet příspěvků ve druhém poločase, zvláště pak na jeho konci. Bohužel, často mě trápily výpadky připojení k internetu.
     
    Ve druhém poločase se hrálo dlouho bez branek, Třinec ale s přehledem kontroloval svůj náskok. Matusák vyrazil střelu Sieroty a poradil si i se střelou Buryana. Sikora na opačné straně vychytal Fojtíka. Sedm minut před koncem se Třinec octl pod tlakem Vítkovic, neprosadili se však ani Polášek, ani Soško, který nastřelil tyč. A přišel trest domácích. Baronovu střelu nešťastně tečoval za záda Matusáka Holman, Třinec tak vedl o čtyři branky.

    Roub zkusil v následných minutách hru bez gólmana, čehož ovšem využil Buryan, jenž dosáhl své druhé branky v zápase obloučkem do odkryté svatyně Vítkovic. Vzápětí se konečně prosadili Ostravané. Buryan srazil Holmanovu střelu k Vaškovi, který připravil Sikoru přesnou dorážkou o čisté konto. V závěrečných minutách se Vítkovice ještě snažily o vstřelení dalších gólů, ale marně. V Třinci byly větší část zápasu pod tlakem a domácí zaslouženě získali tři body.
     
    Třinečtí zvládli návrat do druhé nejvyšší soutěže vítězně a v tabulce se zatím usadí na vedoucí příčce. Vítkovice jsou po dnešních třech zápasech poslední. Třinec bude hrát v dalším kole v pátek 9. října od 20:30 na hřišti nováčka z Hodonína. Vítkovice zamíří do Jeseníku, kde rozehrají utkání v ten samý den, akorát už ve 20:00.
     
    Líbil se vám online přenos? V tom případě bych byl potěšen, kdybyste mě začali sledovat na Twitteru. Děkuji za přízeň.
     
    Z mé strany je to pro dnešek vše. Loučím se s vámi, děkuji za pozornost a doufám, že jste byli s přenosem spokojeni. U dalších onlajnů se těším, na počtenou! (21:38:15)

    Ondřej Zoubek

    Branky: 10. Cieslar (Samek), 18. Mendrok (Buryan), 18. Buryan (Kantor), 35. Baron (Samek), 37. Buryan – 38. Vašek (Holman)

    Karty:   5. Sikora (TRI), 20. Samek (TRI) – 16. Fojtík (VIT), 37. Polášek (VIT)


    SKP Ocel Třinec: Sikora (Kreželok) – Kantor, Hudzieczek, Baron (C), Buryan, Przyczko, Mendrok, Cieslar, Samek, Sierota, Kotas, Kisza. Hrající trenér: Josef Cieslar.
    KFV Roub Vítkovice: Matusák (Rozsypal) – Holman, Soško, Majkut, Kašpar, Gaži, Polášek (C), Vašek, Fojtík. Trenér: Pavel Michura.

    Rozhodčí: Radim Filipský – Vítězslav Tomeš

    Diváci: 120
    bahis siteleri