KAIS Mora UIF – Chur Unihockey 10:5 (kon.) | Classic – Chodov 4:3 (kon.)
konec
KAIS Mora UIF
10:5 (6:2, 2:2, 2:1)
Chur Unihockey
Sobota 03.10.2015, 09:30 • Zimní stadion Mladá Boleslav • Pohár mistrů (ženy)
    55:20 Malin ANDREASONOVÁ - 10:5
     
    55:20
    KAIS Mora UIF právě vstřelilo branku!
    Střelou ze středu velkého brankoviště se prosazuje MALIN ANDREASONOVÁ. Asistence: Therese Karlssonová.
    54:02 Johanna HOLMBOMOVÁ - 9:5
     
    54:02
    KAIS Mora UIF právě vstřelilo branku!
    Dá se říct, že o postupujícím do finále je nejspíš rozhodnuto. Střelou z první přidává pátou brankou florbalistek KAIS Mora JOHANNA HOLBOMOVÁ. Asistence: Ingela Hanssonová.
    46:59 Seraina ULBEROVÁ - 8:5
     
    46:59
    Chur právě vstřelil branku!
    A pozor! Závěr zápasu bude možná pěkné drama, neboť hráčky Piranha Chur snižují na rozdíl tři branek. Střelou z dálky se prosadila SEREINA ULBEROVÁ. Asistence: Katrin Zwinggiová.
    34:27 Hanka LACKOVÁ - 8:4
     
    34:27
    Chur právě vstřelil branku!
    Po delším čase, kdy jsme viděly sérii nepřenosností na obou stranách máme tady další střeleckou šanci a hned gólově úspěšnou. Putziová našla přesnou přihrávkou před bránou českou reprezentantku HANKU LACKOVOU, která přízemní střelou dokázala překonat Hillovou. Asistence: Sonja Putziová.
    25:55 Johanna HOLMBOMOVÁ - 8:3
     
    25:55
    KAIS Mora UIF právě vstřelilo branku!
    Hra pět na pět nebo čtyři na pět. Žádný problém pro hráčky KAIS Mora, neboť i v oslabení dokázaly uniknout svým soupeřkám a přidat osmou brankou. Střelou pod horní tyč se prosazuje JOHANNA HOLMBOMOVÁ. Asistence: Anna Wijková.
    24:05 Flurina MARTIOVÁ - 7:3
     
    24:05
    Chur právě vstřelil branku!
    Máme tady další snížení. Po přihrávce Sgierové se prosazuje FLURINA MARTIOVÁ.
    20:47 Anna WIJKOVÁ - 7:2
     
    20:47
    KAIS Mora UIF právě vstřelilo branku!
    Druhá třetina pokračuje v podobném tempu jako třetina předcházející. Po přihrávce z levé strany se před bránou prosazuje v přesilové hře ANNA WIJKOVÁ. Asistence: Therese Karlssonová.
    17:53 Priska von Rickenbachová - 6:2
     
    17:53
    Chur právě vstřelil branku!
    Prakticky z rychlého protiútoku máme tady další snížení. Po rychlé akci se prosazuje PRISKA VON RICKENBACHOVÁ. Asistence: Sonja Putziová.
    14:46 Malin ANDREASONOVÁ - 6:1
     
    14:46
    KAIS Mora UIF právě vstřelilo branku!
    Nyní to už je ale jinak. Nikým nehlídaná MALIN ANDREASSONOVÁ střelou z první završuje svůj hattrick.Asistence: Therese Karlssonová.
    12:52 Ingela HANSSONOVÁ - 5:1
     
    12:52
    KAIS Mora UIF právě vstřelilo branku!
    Nepozornosti před bránou Piranha Chur využívá INGELA HANSSONOVÁ, která si všimla odraženého míčku a střelou podél brankářky Heininové ho dostala do brány. Asistence: Johanna Holmbomová.
    11:47 Flurina MARTIOVÁ - 4:1
     
    11:47
    Chur právě vstřelil branku!
    A máme tady snížení! Zwinggiová si obešla branku soupeře a přihrála na střed FLURINĚ MARTIOVÉ, která střelou z dálky překonala Hillovou. Asistence: Katrin Zwinggiová.
    08:38 Seraina ULBEROVÁ - 4:0 (vlastní)
     
    08:38
    KAIS Mora UIF právě vstřelilo branku!
    Po menším závaru před bránou je náskok hráček KAIS Mora už čtyřbrankový. Neštastnici se teď stala SERAINA ULBEROVÁ, která si nechtěně srazila míček za zády vlastní gólmanky.
    07:58 Amanda WALLOVÁ - 3:0
     
    07:58
    KAIS Mora UIF právě vstřelilo branku!
    Hráčky KAIS Mora se v zápase prosazují potřetí. AMANDA WALLOVÁ si obešla několik protihráček a střelou na bližší překonala potřetí v zápase Heininovou. Asistence: Caroline Sundbyeová.
    03:32 Malin ANDREASONOVÁ - 2:0
     
    03:32
    KAIS Mora UIF právě vstřelilo branku!
    Hráčkám KAIS Mora vyšla další kombinační akce, z které dávají druhý gól. Po přihrávce zpoza brány se prosazuje podruhé v zápase MALIN ANDREASONOVÁ. Asistence: Caroline Sundbyeová.
    00:38 Malin ANDREASONOVÁ - 1:0
     
    00:38
    KAIS Mora UIF právě vstřelilo branku!
    Míček teď nebezpečně poskakoval v brankovišti. Heininová předvedla několik skvělých zákroků ale na tu poslední střelu MALIN ANDREASONOVÉ už neměla nárok. Asistence: Ingela Hanssonová.

    MCh

    Branky a nahrávky: 1. Andreasonová (Hanssonová), 4. Andreasonová (Sundbyeová), 8. Wallová (Sundbyeová), 9. Ulberová (vla.), 13. Hanssonová (Holmbomová), 15. Andreasonová (Karlssonová), 21. Wijková (Karlssonová), 26. Holmbomová (Wijková), 55. Holmbomová (Hanssonová), 56. Andreasonová (Karlssonová) – 12. Martiová (Zwinggiová), 18. Rickenbachová (Putziová), 25. Martiová (Sgierová), 35. Lacková (Putziová), 47. Ulberová (Zwinggiová)


    KAIS Mora UIF: Hillová (Jonssonová) – Wallová, Karlssonová, Wijková, Holbomová, Berlingová, Urbánková, Tschopová, Sundbyeová, Lofová, Erikssonová, Aholová, Hanssonová, Hillová, Einstulenová, Reinestrandová, Andreasonová, Hansonová
    Chur Unihockey: Heiniová (Hosigová) – Sgierová, Martiová, Handlová, von Rickenbachová, Gredigová, Girelliová, Campaová, Zwickerová – Zwinggiová, Ulberová, Dominioniová – Ludwigová, Lacková, Putziová – Paschoudová, Luomaniemiová, Dellagiovannová – Buchliová.

    Rozhodčí: Martins Larinovs, Martins Gross