Magnitogorsk – Záhřeb 3:2 (po pr.) | Čeljabinsk – Jokerit 5:3 (kon.) | Ufa – HC Slovan 3:2 (kon.)
Toljatti – Viťaz 1:0 (kon.) | Nižněkamsk – Riga 3:1 (kon.) | Kazaň – Dynamo Moskva 3:2 (kon.)
Soči – Spartak Moskva 2:6 (kon.)
konec
Ak Bars Kazaň
3:2 (1:0, 1:0, 1:2)
Dynamo Moskva
Středa 07.10.2015, 18:30 • TatNeft Arena • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    Juuso HIETANEN - 3:2
     
    58:22
    Dinamo právě vstřelilo branku!
    Hru v početní výhodě využil také JUUSO HIETANEN, který tak pro svůj celek ještě vykřesal naději na bodový zisk, když se prosadil střelou pod horní tyč. Asistence: Mat Robinson.
    Albert JARULLIN - 3:1
     
    56:39
    Kazaň vstřelila branku!
    Kazaň si dvoubrankový náskok bere zpět! Od modré čáry vystřelil ALBERT JARULLIN, jenž propálil vše, co mu stálo v cestě, a využil tak přesilovou hru. Asistence: Jakov Rylov a Justin Azevedo.
    Dmitryj VIŠNĚVSKIJ - 2:1
     
    53:09
    Dinamo právě vstřelilo branku!
    Rozdíl ve skóre je jen jednobrankový! Po vyhraném vhazování totiž vsítil kontaktní gól DMITRYJ VIŠNĚVSKIJ. Asistence: Jegor Dugin.
    Michail VARNAKOV - 2:0
     
    24:28
    Kazaň vstřelila branku!
    Bars jde do dvoubrankového vedení! Z pravé strany byl do předbrankového prostoru poslán puk, který se odrazil na hůl MICHAILA VARNAKOVA a ten se prosadil střelou k tyči. Autor gólu tak má zaděláno na hattrick. Asistence: Fjodor Malychin.
    Michail VARNAKOV - 1:0
     
    11:44
    Kazaň vstřelila branku!
    Domácí celek využívá přesilovou hru a otevírá skóre utkání! Po vyhraném vhazování dostal přihrávku před bránu MICHAIL VARNAKOV a se zakončením si věděl rady. Asistence: Albert Jarullin a Justin Azevedo.

    Lukáš Jasoněk

    Branky a nahrávky: 12. Varnakov (Jarullin, Azevedo), 25. Varnakov (Malychin), 57. Jarullin (Rylov, Azevedo) – 54. Višněvskij (Dugin), 59. Hietanen (Robinson)


    Ak Bars Kazaň: Garipov (Rynnas) – Zacharčuk, Takranov, Kornejev, Rylov, Musin, Ďaloga – Mirnov, Sjogren, Michejev, Gluchov, Varnakov, Obuchov, Azevedo, Möller, Tkačjov, Archipov, Lukojanov, Malychin
    Dynamo Moskva: Lazušin (Šaryčenkov) – Hietanen, Robinson, Volkov, Solovljov, Korjagin, Višněvskij, Nikulin – Avcin, Fjodorov, Brjukvin, Těreščenko, Pestuško, Galimov, Filatov, Gorovikov, Kokarev, Dugin, Cvetkov, Babenko
    bahis siteleri