Omsk – Novosibirsk 3:2 (1:0 po s.n.) | Barys – Novokuzněck 4:2 (kon.) | Jekatěrinburg – Vladivostok 1:3 (kon.)
Chanty-Mansijsk – Chabarovsk 0:1 (kon.) | Minsk – Čerepovec 1:3 (kon.)
konec
HC Dinamo Minsk
1:3 (0:1, 1:1, 0:1)
Severstal Čerepovec
Čtvrtek 08.10.2015, 18:30 • Minsk Arena • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:54
    Čerepovec právě vstřelil branku!
    Hokejisté Čerepovce rozhodují o své výhře. ROMAN BERDNIKOV poslal kotouč od vlastní brány bekhendovým obloučkem do prázdné brány, a stvrzuje výhru svého mužstva. Bez asistence.
     
    59:29
    Milčakov prchá na střídačku, domácí to zkouší v šesti.
     
    59:15
    Trenér Dinama Minsk Lubomír Pokovič si vzal oddechový čas.
     
    54:12
    Bučněvič teď ukázal svoji šikovnost. Talentovaný ruský forvard se procpal do mezikruží odkud vypálil bekhendem, vzápětí se dostal k dorážce ale Milčakov zakročil.
     
    50:33
    Hostům oddechový čas prospěl, Kagarlickij našel v mezikruží Černova, který v dobré pozici pálil mimo bránu.Tato dvojice dělá obráně Dinama velké problémy.
     
    50:09
    Trenér Čerepovce Václav Sýkora chápe, že teď se může lámat zápas, a tak si po zakázaném uvolnění raději vzal oddechový čas, aby jeho svěřenci načerpali síly.
    Nick BAILEN - 1:2
     
    39:14
    Dinamo Minsk právě vstřelilo branku!
    Tak to byla paráda od přesilovkové formace Dinama, která teď absolutně vyšachovala čtveřici Čerepovce. Paul Szczechura našel luxusní přihrávkou na druhé tyči volného NICKA BAILENA, kterému stačilo zavěsit do odkryté brány, což se kanadskému forvardovi bez problémů povedlo. Asistence: Paul Szczechura, Alexander Materuchin.
     
    38:15
    Kaljužnyj dostal k pravé tyči parádní přihrávku, kdy mohl doklepnout puk do odkryté brány, jenomže kapitán Dinama promáchl puk.
     
    37:49
    První trest v této třetině udělil rozhodčí za hákování Vadimu Kudakovovi. Šance pro Minsk.
    Pavel ČERNOV - 0:2
     
    36:21
    Čerepovec právě vstřelil branku!
    Fanoušci v Minsk Areně pískali na hráče za jejich pasivitu a ti následně inkasovali podruhé. PAVEL ČERNOV vypálil z mezikruží a kotouč proletěl Milčakovovi mezi lapačkou a tělem do brány. Asistence: Dmitrij Kagarlickij.
     
    33:39
    Materuchin našel před bránou volného Pavloviče, který zblízka mířil mimo tři tyče.
     
    33:00
    Kagarlickij v rychlém přečíslení Severstalu mohl z první zakončovat do prázdné, střelecký pokus mu ovšem nesedl a puk poslal do rohu.
     
    32:29
    Mons se zničehonic dostal přes posledního bránícího hráče do brejku, zblízka ovšem poslal kotouč mimo bránu.
     
    19:24
    Hokejisté Dinama špatně vystřídali, chvíli hráli v šesti, za což pochopitelně budou nést následky v podobě dvouminutového oslabení.
     
    16:17
    Proti Kagarlickému, který pálil z dobré pozice se vytáhl Milčakov.
    Mattias KARLSSON - 0:1
     
    13:17
    Čerepovec právě vstřelil branku!
    Hosté otevírají skóre utkání! MATTIAS KARLSSON vypálil od levého kruhu a prostřelil Milčakova. Asistence: Dmitrij Kagarlickij, Pavel Černov.
     
    05:32
    Nikolaj Kazakovcec sekl do hole pronikajícího Elisona, za což mu rozhodčí udělil dvouminutový trest. První přesilovku zápasu si zahraje Minsk.
     
    03:00
    Nikoncev vypálil zpoza levého kruhu a jeho projektil udělal Milčakovi velké problémy. Gólmanovi Minsku vypadl, ovšem k jeho štěstí mimo bránu.
     
    02:10
    Obrovskou šanci spálil Komarov, který se ocitl před Magarilovem. Dvojku Severstalu nedokázal na dvakrát zblízka překonat.

    Václav Petrů

    Branky a nahrávky: 40. Bailen (Szczechura, Materuchin) – 14. Karlsson (Kagarlickij, Černov), 37. Černov (Kagarlickij), 60. R. Berdnikov


    HC Dinamo Minsk: Milčakov (Glass) – Šinkevič, Bailen, Krajíček, Lisovec, Gunderson, Znacharenko, Usenko – Kaljužnyj, Cheechoo, Elison – Materuchin, Szczechura, Gavrus – Bujnickij, Meleško, Komarov – Kolcov, Pavlovič, Michaljov.
    Severstal Čerepovec: Magarilov (Štěpánek) – Karlsson, Němec, Stasenko, Dorofejev, Kudako, Šeger, Lukin – Kagarlickij, Mons, Černov – Trubačjov, Vovčenko, Bučněvič – Kazakovcev, Monachov, Kovyršin – R, Berdnikov, Skorochodov, V. Berdnikov, Nikoncev.

    Rozhodčí: Safiullov, Ščenjov – Golovljov, Lazarev

    Diváci: 13 023
    bahis siteleri