Helas Brno – Vysoké Mýto 2:2 (kon.) | Interobal Plzeň – Sparta 5:3 (kon.) | Chrudim – Tango Brno 6:2 (kon.)
Rádio Krokodýl Brno – Zruč n/S 1:1 (kon.) | Kladno – Česká Lípa 6:2 (kon.)
konec
FK Chrudim
6:2 (2:1)
FC Tango Brno
Pátek 09.10.2015, 20:00 • Sportovní hala, Chrudim • 1. Futsal liga • 4. kolo
Předzápasové kurzy
     
    39:59
    Chrudim právě vstřelila branku!
    Tak přece jen se Chrudimi daří vstřelit ještě šestý gól! Míč dostal do předbrankového prostoru MICHAL KOVÁCS a lehkou střelou k tyči prostřelil brankáře Bočánka – 6:2!
     
    37:21
    Tango Brno právě vstřelilo branku!
    Kapitán hostujícího týmu MICHAL BELEJ poslal míč neomylně mezi nohy Jakuba Žďánského – 5:2!
     
    35:23
    Chrudim právě vstřelila branku!
    Pátá branka v síti Tanga se urodila po rozehrávce rohového kopu Koudelkou, který našel hrajícího trenéra DENTINHA, který prakticky z kroku poslal balon nekompromisně do šibenice Bočánkovy branky – 5:1!
     
    29:49
    Chrudim právě vstřelila branku!
    Chrudimský LUKÁŠ REŠETÁR navazuje na hattrick z prvního kola proti Nejzbachu, dnes si připisuje již svoji druhou trefu! Felipe ze stoje našel na zadní tyči nabíhajícího kapitána, který bez potíží uklidil míč do sítě – 4:1!
     
    27:46
    Chrudim právě vstřelila branku!
    Pěkná bratrská spolupráce znamená třetí gól v síti brněnského Tanga! Roman Mareš z první posunul míč na nabíhajícího MICHALA MAREŠE, který lehkým obloučkem přehodil bezmocného gólmana Bočánka – 3:1!
     
    13:43
    Tango Brno právě vstřelilo branku!
    Zatím opěvovaný Brazilec Sidnei nyní nepřesným centrem nenašel zabíhajícího Rešetára, co hůře nabídl tím šanci pro Tango! MILAN SVOBODA potvrdil pověst střelce a prudkou, nechytatelnou dělovkou pod břevno snížil na rozdíl jediného gólu – 2:1!
     
    07:56
    Chrudim právě vstřelila branku!
    Rázem je tu druhý gól v síti Ondřeje Bočánka! SIDNEI si naprosto bravurně odstavil na půlící čáře jediného bránícího hráče, udělal dva kroky k brance a tvrdou dělovkou od tyče překonal hostujícího gólmana – 2:0!
     
    07:21
    Chrudim právě vstřelila branku!
    První střídání vyšlo Sidneimu na jedničku! Nejprve sice neproměnil dvě dobré šance, následně ale vymyslel perfektní přihrávku na nohu nabíhajícího LUKÁŠE REŠETÁRA, který již neměl před gólmanem Bočánkem složitou práci – 1:0!

    Petr Dejnožka

    Branky: 8. Rešetár (Sidnei), 8. Sidnei (Felipe), 28. M. Mareš (R. Mareš), 30. Rešetár (Felipe), 36. Dentinho (Koudelka), 40. Kovács (Slováček) – 14. Svoboda (Belej), 38. Belej (10 m kop)

    Karty:   16. M. Mareš (CHR) – 9. Hudaček (TAN)


    FK Chrudim: Žďánský (Ton) – Mareš R., Mareš M., Kovács, Dentinho – Záruba, Koudelka, Sidnei, Marcinho, Rešetár, Slováček, Felipe
    FC Tango Brno: Bočánek (Dudčák) – Chadzidis, Vlček, Cenek, Svoboda, Prokeš, Buršík, Belej, Gremmel, Máša, Hudáček, Doubravský

    Rozhodčí: Gryc, Čurda
    bahis siteleri