Helas Brno – Vysoké Mýto 2:2 (kon.) | Interobal Plzeň – Sparta 5:3 (kon.) | Chrudim – Tango Brno 6:2 (kon.)
Rádio Krokodýl Brno – Zruč n/S 1:1 (kon.) | Kladno – Česká Lípa 6:2 (kon.)
konec
FK Chrudim
6:2 (2:1)
FC Tango Brno
Pátek 09.10.2015, 20:00 • Sportovní hala, Chrudim • 1. Futsal liga • 4. kolo
Předzápasové kurzy
     
    39:59
    Chrudim právě vstřelila branku!
    Tak přece jen se Chrudimi daří vstřelit ještě šestý gól! Míč dostal do předbrankového prostoru MICHAL KOVÁCS a lehkou střelou k tyči prostřelil brankáře Bočánka – 6:2!
     
    37:47
    Dnes snad počtvrté duní branková konstrukce za brankářem Bočánkem! Technickou střelou z pravé strany tyčku orazil také Roman Mareš!
     
    37:21
    Tango Brno právě vstřelilo branku!
    Kapitán hostujícího týmu MICHAL BELEJ poslal míč neomylně mezi nohy Jakuba Žďánského – 5:2!
     
    37:21
    Vzápětí ale Záruba trochu zbytečně dotíral na rozehrávku Tanga, čím zaznamenal šestý faul a desetimetrový kop pro Brno!
     
    35:23
    Chrudim právě vstřelila branku!
    Pátá branka v síti Tanga se urodila po rozehrávce rohového kopu Koudelkou, který našel hrajícího trenéra DENTINHA, který prakticky z kroku poslal balon nekompromisně do šibenice Bočánkovy branky – 5:1!
     
    31:30
    Vzápětí mohl mít na svém kontě Rešetár hattrick, k téměř přesnému centru Záruby za obranu mu chyběly centimetry!
     
    29:49
    Chrudim právě vstřelila branku!
    Chrudimský LUKÁŠ REŠETÁR navazuje na hattrick z prvního kola proti Nejzbachu, dnes si připisuje již svoji druhou trefu! Felipe ze stoje našel na zadní tyči nabíhajícího kapitána, který bez potíží uklidil míč do sítě – 4:1!
     
    27:46
    Chrudim právě vstřelila branku!
    Pěkná bratrská spolupráce znamená třetí gól v síti brněnského Tanga! Roman Mareš z první posunul míč na nabíhajícího MICHALA MAREŠE, který lehkým obloučkem přehodil bezmocného gólmana Bočánka – 3:1!
     
    25:13
    Oproti zápasu s Nikarsem Riga si tentokrát své posty prohodili Felipe s Lukášem Rešetárem! Druhý jmenovaný nejprve napálil skluzujícího Bočánka, následně dělovou dorážkou trefil břevno!
     
    24:05
    Milan Svoboda dostal spoustu prostoru ve středu hřiště a využil ho naprosto dokonale! Svůj postup zakončil prudkou dělovkou, kterou brankář Žďánský bravurně vytěsnil mimo!
     
    22:50
    Tomáš Koudelka hodně rychle prosvištěl po pravé postranní čáře, nakonec nevěděl, co s balonem, a tak volil prudké zakončení! Za brankářem Bočánkem znovu zaduněla tyčka!
     
    21:14
    A znovu Michal Kovács a tyčka! Již v prvním poločase trefila nová chrudimská akvizice brankovou konstrukci prudkou ranou, tentokrát se mu to povedlo lehkým obloučkem přes brankáře Bočánka!
     
    15:31
    Hattrick faulů v podání Michala Mareše již sudí Gryc ocenil žlutou kartou.
     
    13:43
    Chrudimský kouč Dentinho si vzápětí vyžádal čas na poradu!
     
    13:43
    Tango Brno právě vstřelilo branku!
    Zatím opěvovaný Brazilec Sidnei nyní nepřesným centrem nenašel zabíhajícího Rešetára, co hůře nabídl tím šanci pro Tango! MILAN SVOBODA potvrdil pověst střelce a prudkou, nechytatelnou dělovkou pod břevno snížil na rozdíl jediného gólu – 2:1!
     
    12:00
    Belej našel přesnou přihrávkou v přečíslení nabíhajícího Hudáčka, který měl na noze další branku! Rychlou střelou sice prostřelil gólmana Žďánského, dobře ho ale na brankové čáře zastoupil Rešetár, který rázem zabránil první inkasované brance Chrudimi v sezóně!
     
    10:12
    Slováček čistým způsobem obral o míč na půlící čáře Cenka, následně vyslal ještě hezčí přihrávkou na zteč trenéra Dentinho. Přízemní zakončení hrajícího kouče skončilo těsně mimo!
     
    08:36
    Standardní situaci využil ke své prudké střele Michal Kovács, jeho dělovka se zastavila až o levou tyčku brněnské branky!
     
    08:34
    Rychlý postup Marcinha zastavil faulem za žlutou kartu Marián Hudaček.
     
    08:12
    Hudáček měl vzápětí na noze snížení, ve stoprocentní šanci před Žďánským ale neuspěl! Chrudimský gólman vytáhl další kvalitní zákrok!
     
    07:56
    Chrudim právě vstřelila branku!
    Rázem je tu druhý gól v síti Ondřeje Bočánka! SIDNEI si naprosto bravurně odstavil na půlící čáře jediného bránícího hráče, udělal dva kroky k brance a tvrdou dělovkou od tyče překonal hostujícího gólmana – 2:0!
     
    07:21
    Chrudim právě vstřelila branku!
    První střídání vyšlo Sidneimu na jedničku! Nejprve sice neproměnil dvě dobré šance, následně ale vymyslel perfektní přihrávku na nohu nabíhajícího LUKÁŠE REŠETÁRA, který již neměl před gólmanem Bočánkem složitou práci – 1:0!
     
    01:51
    Roman Mareš si tentokrát nevedl v rozehrávce před vlastní brankou úplně nejlépe, díky čemuž nabídl velkou příležitost Michalu Belejovi! Jeho střelu ale skvěle zlikvidoval chrudimský gólman Žďánský!

    Petr Dejnožka

    Branky: 8. Rešetár (Sidnei), 8. Sidnei (Felipe), 28. M. Mareš (R. Mareš), 30. Rešetár (Felipe), 36. Dentinho (Koudelka), 40. Kovács (Slováček) – 14. Svoboda (Belej), 38. Belej (10 m kop)

    Karty:   16. M. Mareš (CHR) – 9. Hudaček (TAN)


    FK Chrudim: Žďánský (Ton) – Mareš R., Mareš M., Kovács, Dentinho – Záruba, Koudelka, Sidnei, Marcinho, Rešetár, Slováček, Felipe
    FC Tango Brno: Bočánek (Dudčák) – Chadzidis, Vlček, Cenek, Svoboda, Prokeš, Buršík, Belej, Gremmel, Máša, Hudáček, Doubravský

    Rozhodčí: Gryc, Čurda
    bahis siteleri