Liberec – Sparta 0:2 (kon.) | Příbram – Jablonec 3:0 (kon.)
konec
FK Příbram
3:0 (2:0)
FK Jablonec
Pondělí 12.10.2015, 13:00 • Energon Aréna (rezervní hřiště), Příbram • Juniorská liga • 12. kolo
Předzápasové kurzy
    90+1. David Kilián (1.FK Příbram) zahodil obrovskou šanci.
     
    90+1
    David Kilián zahodil obrovskou příležitost, když šel sám na brankáře, udělal mu kličku doprava, ale jeho následná střela zamířila nad břevno!
     
    83
    Příbram rozehrála standardní situaci, po které se jeden z domácích fotbalistů rozhodl pro přímou střelou na bránu a jeho pokus zamířil metr nad!
     
    81
    Neskutečnou příležitost nyní zahodili hráči Jablonce! Jako první mohl udeřit Michal Štěpánek, který ustál souboj s protihráčem a poté se ocitl sám před brankářem Milanem Švengerem, tváří v tvář ho ale propálit nedokázal, stejně jako dorážející Andrej Jakovlev, jehož střelu brankář Příbrami vyrazil fantastickým zákrokem na rohový kop!
     
    80
    Střídání v týmu FK Jablonec: ze hřiště odchází Žemba, přichází Dorničák.
     
    76
    Střídání v týmu FK Jablonec: ze hřiště odchází Kubista, přichází Houser.
     
    76
    Střídající Michal Štěpánek se mohl blýsknout gólem, když se na vzdálenější pravé tyči po centru z levé strany ocitl úplně sám, jeho následná střela ale zamířila mimo!
     
    75
    Aktivní Andrej Jakovlev napřáhl z hranice šestnáctky k pohotovému voleji a míč z jeho pravačky těsně minul pravý horní roh!
     
    66
    Střídání v týmu FK Jablonec: ze hřiště odchází Nesládek, přichází Kuhn.
     
    65
    Střídání v týmu 1.FK Příbram: ze hřiště odchází Červeňák, přichází Šrain.
     
    63
    Jablonec pokračuje ve svém útočném snaží, brána Příbrami je pro něj ale zatím zakletá. Další střela zpoza šestnáctky tentokrát zamířila těsně vedle vzdálenější pravé tyče!
     
    62
    Michal Štěpánek zkusil vypálit z úhlu v blízkosti šestnáctky, jeho pokus ale našel pouze náruč připraveného Milana Švengera.
    53. Antonín BARÁK - 3:0
     
    53
    Příbram právě vstřelila branku!
    ANTONÍN BARÁK střílí nádherný gól z volného přímého kopu a zvyšuje už na 3:0!! Roman Valeš sice plachtil vzduchem jako papírový drak, ale na nádhernou střelu Antonína Baráka směřující do pravého horního rohu nedosáhl.
     
    50
    Jablonec je v úvodu druhého poločasu mnohem aktivnější a do další příležitosti se dostal Tomáš Bulíř, který se na vzdálenější levé tyči chytře snažil míč usměrnit do protipohybu brankáře Milana Švengera, a jeho následná hlavička zamířila těsně mimo!
     
    49
    Jablonec se znovu dostal k nebezpečné střele, tentokrát na pravé straně šestnáctky, kde Filip Drozd mířil přesně na přední tyč, Milan Švenger ale dokázal jeho přízemní střelu skvělým zákrokem vyrazit na rohový kop!
     
    48
    Jiří Žemba pochopil, že se bez střel vyhrávat nedá, a ze střední vzdálenosti mířil střelou letící těsně nad mezí přesně k levé tyči, brankář Milan Švenger byl ale včas na zemi a připsal si dobrý zákrok!
     
    41
    Příbram vybojovala rohový kop, který byl sice odvrácen, vzápětí ale míč do šestnáctky přilétl ze hry znovu a na vzdálenější pravé tyči mohli domácí dorážet míč do prázdné brány, nakonec se jim ho ale dotlačit do sítě o pár centimetrů nepodařilo.
     
    35
    Příbram právě vstřelila branku!
    JAN SUCHAN si na hranici šestnáctky naběhl na odražený míč a z první ho přízemní střelou poslal do prázdné brány! Roman Valeš sice předvedl dobrý zákrok, v leže už byl ale proti následné dorážce bezmocný.
     
    33
    Příbram se po kolmé přihrávce dostávala do velmi slibné příležitosti, brankář Roman Valeš ale skvěle vyběhl z brány a u míče byl jako první!
     
    31
    Střídání v týmu FK Jablonec: ze hřiště odchází Breda, přichází Štěpánek.
     
    30
    Matěj Končal vypálil pohotově zpoza šestnáctky, jeho střela ale zamířila pouze do míst, kde stál připravený brankář Roman Valeš.
     
    16
    Matěj Končal si na vzdálenější levé tyči skvěle naběhl na centr z pravé strany a jeho následná hlavička skončila zhruba půl metrů nad břevnem!
     
    15
    Andrej Jakovlev mohl rychle vyrovnat, jeho střela z velké blízkosti u levé tyče ale zamířila mimo poté, co Příbram předtím zachránil na brankové čáře jeden z obránců!
    14. Matěj KONČAL - 1:0
     
    14
    Příbram právě vstřelila branku!
    MATĚJ KONČAL vzal odpovědnost na svá bedra a ze značky pokutového kopu zamířil přesně k levé tyči! Příbram se v úvodu zápasu ujímá vedení 1:0.
     
    11
    Fotbalisté Jablonce se dopustili faulu na pravé straně šestnáctky a 1.FK Příbram bude zahrávat pokutový kop!
     
    11
    Po rohovém kopu se na přední tyči dostal k hlavičce jeden z hráčů Příbrami a jeho následné zakončení zamířilo těsně nad!
     
    8
    Patrik Červeňák se ocitl po kolmé přihrávce do šestnáctky ve slibné příležitosti, ale brankář Roman Valeš jeho střelu skvělým zákrokem vyrazil! Nakonec ale jeho zakončení bylo zbytečné, protože pomezní rozhodčí už předtím signalizoval ofsajd, který byl také odpískán.

    Tomáš Reiner


    Hledáme zpravodaje pro tým FK Příbram. Více informací zde.


    Hledáme zpravodaje pro tým FK Jablonec. Více informací zde.

    Branky: 14. Končal (pen.), 35. Suchan, 53. Barák


    FK Příbram: Švenger – Tregler, Holý, Končal, Suchan – Barák, Červeňák (65. Šrain), Kilián (C), Hušek, Hájek – Hadaščok.
    Náhradníci: Kočí – Makoš, Kurtiashvili, Junek. Trenér: František Barát.

    FK Jablonec: Valeš – Skuhravý, Tichý (C), Drozd, Jakovlev – Žemba (80. Dorničák) – Novák, Breda (31. Štěpánek), Bulíř, Kubista (76. Houser) – Nesládek (66. Kuhn).
    Náhradníci: Repáň – Houser. Trenér: Zdeněk Klucký.

    Rozhodčí: Jiří Jech. Asistenti: Petr Kotalík, Miloš Vitner

    Diváci: 128
    bahis siteleri