Mladá Boleslav – Sparta 7:1 (kon.)
konec
BK Mladá Boleslav
7:1 (1:0, 3:1, 3:0)
HC Sparta Praha
Úterý 13.10.2015, 18:00 • ŠKOENERGO Aréna • DHL Extraliga juniorů • 10. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    57:20
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Bruslařskému klubu stačilo pouhých 11 sekund na proměnění přesilové hry. Na modré se opět napřáhl ONDŘEJ ŽALUD, který propálil vše, co mu stálo v cestě. Asistence: Ivan Ďurač, Lukáš Motloch.
     
    57:09
    Dvě minuty na trestné lavici by měl strávit Ondřej Procházka (SPA).
     
    57:03
    Borovec byl podražen, domácí mají výhodu!
     
    50:33
    Brankář Dominik Groh (MBL) vyhodil puk mimo hrací plochu, za což byl potrestán dvěma minutami. Trest odpykává Kroni Musliu (MBL).
     
    46:42
    Oddechový čas pro domácí.
     
    46:42
    Martin Jandus (SPA) dostal dvě minuty za nedovolené bránění po nepěkném faulu na Musliua. Fanoušci se dokonce dožadovali vyššího trestu.
     
    46:13
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Nedáš, dostaneš! Pulkrab nedal a k puku se dostali Boleslavští. ONDŘEJ ŽALUD na modré nic nevymýšlel a napřáhl se. Puk následně skončil až v síti Martina Choura. Asistence: Vojtěch Sedmík, Denis Pätoprstý.
     
    46:04
    Tentokrát už ale Marek Pulkrab neměl ke vstřelení gólu daleko! Naněkolikrát chtěl Groha překonat k pravé tyči, ale ani tentokrát mu to nevyšlo.
     
    44:45
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Boleslavští se prosadili ve výhodě. Mezi kruhy se napřáhl ZDENĚK BOROVEC, který překonává Choura poprvé v zápase. Asistence: Matěj Hes, Denis Pätoprstý.
     
    38:38
    Sparta právě vstřelila branku!
    Hosté dokázali vstřelit domácím gól do šatny. Holešovičtí se dostali do rychlého brejku, který zakončil přesnou dorážkou do pravého rohu Grohovy branky VOJTĚCH KULDA. Asistence: Daniel Schwamberger, Vojtěch Zeleňák.
     
    36:05
    Jiří Hozák chtěl zakončit k levé tyči Grohovy branky, jenže nebyl přesný a trefil mantinel!
     
    36:05
    Hozák jel sám na bránu a podrazil jej Uřidil (MBL), následuje trestné střílení!
     
    35:28
    Hosté jdou do čtyř. Za podražení dostal dvě minuty Lukáš Lojka (SPA). Vstřelí domácí Spartě bůra, nebo se Holešovičtí ubrání?
     
    33:30
    Matěj Hes se pokouší o hattrick! Od modré vyslal tvrdou ránu, kterou se snažil před brankou tečovat ještě Musliu, ale Chour byl proti.
     
    28:40
    Sparta střídá brankáře. Po oddechovém čase už zůstal David Pírs na střídačce a ve zbytku zápasu ho nahradí Martin Chour.
     
    28:40
    Oddechový čas pro hosty.
     
    28:40
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Začíná se rýsovat debakl, který je opravdu hodně nečekaný. Vždyť Sparta byla před zápasem jednoznačným favoritem! Domácí útočník s číslem osm, KRONI MUSLIU, ale nedal hostům vůbec šanci. Sám se prokličkoval až ke gólmanovi, kterého překonal k pravé tyči, a vyprovodil tak Pírse na střídačku. Asistence: Stanislav Brzák, Radek Pořízek.
     
    27:25
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Vojtěch Sedmík zavezl puk šikovně do pásma, odkud z první pálil a Pírs jen stěží kotouč vyrazil. Jenže ten se dostal k volnému DENISU PÄTOPRSTÉMU, který se z levého kruhu nemýli. Asistence: Vojtěch Sedmík.
     
    24:38
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Druhá branka Bruslařského klubu padla opět z hole MATĚJE HESE, který má bohaté zkušenosti z WSM ligy. Boleslavský bek se opět napřáhl na modré u své střídačky a nekompromisně rozvlnil síť sparťanské brány. Asistence: Denis Pätoprstý, Vojtěch Sedmík.
     
    22:06
    Dominik Tůma (MBL) byl potrestán dvěma minutami za podražení.
     
    15:15
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    MATĚJ HES se opravdu prosadil. Na modré čáře se napřáhl a nedal Pírsovi svou střelou do levého horního rohu šanci. Asistence: Ivan Ďurač, Denis Pätoprstý.
     
    12:21
    Kroni Musliu (MBL) dostal dvě minuty za vysokou hůl.
     
    08:53
    Dnešní utkání sleduje 122 diváků.
     
    08:17
    Obrovská šance Radka Pořízka, který se snažil ze všech sil najít skulinku mezi betonem a levou tyčí, jenže sparťanský brankář byl proti.
     
    05:39
    Domácí dokonce vyrobili hrubku v obraně a do brejku se dostal Lojka, který střílel do betonů Dominika Groha.
     
    04:23
    Boleslavští si za svou aktivitu vynutili faul. Dvouminutový trest za podražení vyfasoval Sladkovský (SPA).
     
    03:50
    V tutové šanci byl Ivan Ďurač, sám si najel k brance, kde chtěl překonat kličkou Pírse, jenže ten puk zastavil těsně před brankovou čárou. Kotouč i poté poskakoval v brankovišti, ale nenašel se nikdo z domácích, kdo by ho uklidil mezi tři tyče.
     
    02:33
    Velmi dobré střídání na straně domácích. Kroni Musliu od modré vystřelil z otočky a Pírse důkladně prověřil.

    Vojtěch Drbohlav

    Branky a nahrávky: 16. Hes (Ďurač, Pätoprstý), 25. Hes (Pätoprstý, Sedmík), 28. Pätoprstý (Sedmík), 29. Musliu (Brzák, Pořízek), 45. Borovec (Hes, Pätoprstý), 47. Žalud (Sedmík, Pätoprstý), 58. Žalud (Ďurač, Motloch) – 39. Kulda (Schwamberger, Zeleňák)


    BK Mladá Boleslav: Groh (Kořínek) – Uřidil, Štosek, Hes, Tůma, Žalud, Červinský – Průšek "C", Prokop, Musliu, Brzák, Pätoprstý, Vaníček, Borovec "A", Ďurač, Pořízek, Němec, Sedmík "A", Motloch
    HC Sparta Praha: Pírs (29. Chour) – M. Jandus, Šťastný, Knobloch "C", Bednárik, Kadeřávek, Duben, Zeleňák – T. Jandus, Michnáč, Lojka "A", Havel, Györi, Kulda, Pulkrab "A", Schwamberger, Hozák, Sladkovský, Procházka

    Rozhodčí: Úlehla – Čížek, Křivohlavý

    Diváci: 122
    bahis siteleri