Zvolen – Orange 20 8:0 (kon.)
konec
HKM Zvolen
8:0 (3:0, 3:0, 2:0)
HK Orange 20
sk Čtvrtek 15.10.2015, 18:00Tipos Extraliga (SR)
Předzápasové kurzy
Partner:
    KLHŮFEK - 8:0
     
    58:31
    Zvolen dal gól!
    Domáci sú v úplne pohode a potvrdzujú to ďalším gólom v sieti hostí. Forhendovým blafákom prekonal Škorvánka PAVEL KLHUFEK. Asistencia: Frederik Fekiač.
    SEMORÁD - 7:0
     
    57:27
    Zvolen dal gól!
    Tak predsa len sa domáci presadzujú aj počas tretej tretiny, aj keď trošku so šťastím. Šťastným strelcom je JAN SEMORÁD. Asistencia: Juraj Jurík.
    KLHUFEK - 6:0
     
    38:09
    Zvolen dal gól!
    Krásnu akciu na jeden dotyk predviedli Zvolenčania pri vlastnom oslabení. Autorom gólu je po prihrávke od Bruna Mráza PAVEL KLHUFEK. Asistencia: Bruno Mráz.
    ŠKVARIDLO - 5:0
     
    20:46
    Zvolen dal gól!
    Exhibícia domácich pokračuje vo veľkom štýle. Po prihrávke od Daniela Krejčiho sa presadil TOMÁŠ ŠKVARIDLO. Asistencie: Daniel Krejči, Petr Obdržálek.
    SEMORÁD - 4:0
     
    20:17
    Zvolen dal gól!
    Ani som vám nestihol napísať, kto vyhral úvodné vhadzovanie druhej tretiny, ale zrejme vám je to teraz jasné. Hneď po vhadzovaní si zobral puk JAN SEMORÁD, prekorčuľoval s ním až do útočného pásma a strelou švihom do vinkla prekonal Dávida Hrenáka. Domáci tak využívajú hneď svoju prvú presilovú hru. Asistencia: Michal Juraško.
    MISENJOV - 3:0
     
    14:19
    Zvolen dal gól!
    A domáci pridávajú tretí presný zásah, ktorý si pripisuje na svoje konto JEVGENIJ MISENJOV, keď sa z rohu ihriska pretlačil až pred bránu hostí a zasunul puk za bezmocného Hrenáka. Asistencie: Martin Ďaloga, Viktor Fekiač.
    Fekiač V. - 2:0
     
    05:14
    Zvolen dal gól!
    Domáci hokejisti sa pohodovo ubránili presilovej hre a následne sa dostávajú už do dvojgólového vedenia, keď sa v skrumáži pred Hrenákom najlepšie zorientoval VIKTOR FEKIAČ a nekompromisne poslal puk pod brvno. Asistencie: Jevgenij Misenjov, Martin Ďaloga.
    Jurík J. - 1:0
     
    00:32
    Zvolen dal gól!
    Domáci Bryndziari nenechávajú od začiatku nič na náhodu a hneď v úvodných sekundách otvárajú skóre stretnutia, keď sa po peknej zadovke od Kamila Brabenca presadil strelou po ľade JURAJ JURÍK. Asistencia: Kamil Brabenec.

    Jakub Bartko

    Branky a nahrávky: 1. Jurík J. (Brabenec), 6. Fekiač V. (Misenjov, Ďaloga), 15. Misenjov (Ďaloga, V.), 21. Semorád (Juraško), 21. Škvaridlo (Krejči, Obdržálek), 39. Klhufek (B.), 58. Semorád (Jurík J.), 59. Klhůfek (Fekiač F.)


    HKM Zvolen: Baroš (Petrík) – Pokovič, Juraško (C), Krejči, Ivan, Bagin, Habšuda, Fekiač Frederik, Hataš – Semorád, Brabenec (A), Jurík Juraj – Obržálek, Kentoš, Škvaridlo (A) – Klhufek, Mráz Bruno, Žilka – Ďaloga, Fekiač Viktor, Misenjov.
    HK Orange 20: Hrenák (Škorvánek) – Koch, Ivanič, Sloboda (C), Jendroľ, Moravčík, Košecký, Meliško, Trška – Hrušík (A), Sádecký, Milý – Holešinský, Surový, Briestenský – Galis, Klenko (A), Tatár – Sukeľ, Oško, Novák.

    Rozhodčí: Valach – Holienka, Kollár

    Diváci: 806
    bahis siteleri