Vysoké Mýto – Kladno 6:2 (kon.) | Tango Brno – Slavia 2:5 (kon.) | Sparta – Chrudim 0:7 (kon.)
Česká Lípa – Interobal Plzeň 4:6 (kon.) | Hradec Králové – Rádio Krokodýl Brno 0:4 (kon.)
konec
FC Tango Brno
2:5 (1:2)
SK Slavia Praha
Pátek 16.10.2015, 20:001. Futsal liga • 5. kolo
Předzápasové kurzy
     
    39:52
    Slavia právě vstřelila branku!
    Je definitivně rozhodnuto. Hostující gólman ONDŘEJ VAHALA se zmocnil míče a přesnou ranou přes celou palubovku trefil odkrytou bránu.
     
    38:41
    Slavia právě vstřelila branku!
    Tak domácí MARTIN SVOBODA si dnešní utkání za rámeček určitě nedá. Vahala totiž opět poslal dlouhý míč, který si domácí hráč již podruhé srazil za záda vlastního brankáře.
     
    31:24
    Tango Brno právě vstřelilo branku!
    Krásná akce Tanga končí gólem. Havel našel před Vahalou volného MICHALA BELEJE, který si posunul míč na patičku a efektně i efektivně snížil na rozdíl jediné branky!
     
    20:50
    Slavia právě vstřelila branku!
    Slavia hned zkraje druhé půle odskakuje soupeři o dvě branky. Do samostatného úniku se dostal Salák, toho sice Zrzavý ještě vychytal, Salák se ale dostal zpět k míči a nachystal míč do stoprocentní šance ONDŘEJI MÍČOVI, jenž nezaváhal.
     
    10:51
    Slavia právě vstřelila branku!
    Hostům se podařilo otočit skóre. Na dlouhý míč Vahaly si nabíhal Brychta, před ním sice dokázal míč v poslední chvíli odhlavičkovat MILAN SVOBODA, který ale ke své smůle přeloboval vlastního gólmana.
     
    07:02
    Slavia právě vstřelila branku!
    Je vyrovnáno. ANTONÍN HRDINA vyhrál tvrdý souboj ve středu pole, posunul si míč na levačku a střelou na bližší tyč prostřelil Zrzavého!
     
    03:32
    Tango Brno právě vstřelilo branku!
    Rychlá akce Tanga končí prvním gólem! Buršík dostal přihrávku na pravé křídlo, odkud našel před bránou ideálním pasem TOMÁŠE BURŠÍKA, který dokázal procedit míč za Vahalova záda!

    Jan Číhal

    Branky: 4. Cenek (Buršík), 32. Belej (Havel) – 8. Hrdina, 11. Svoboda (vla.), 21. Míča (Salák), 39. Svoboda (vla.), 40. Vahala

    Karty:   31. Chadzidis (TAN)


    FC Tango Brno: Zrzavý (Bučánek) – Chadzidis, Vlček, Cenek, Svoboda, Prokeš, Buršík, Šidla, Belej (C), Gremmel, Havel, Hudáček, Doubravský
    SK Slavia Praha: Vahala (Vejvoda) – Brychta, Žampa, Salák (C), Novotný P., Borkovec, Lištván, Homola, Míča, Hrdina, Vejvoda, Rosman, Novotný J.

    Rozhodčí: Ježek, Vaněk
    bahis siteleri