Ufa – Kazaň 2:1 (kon.) | Jaroslavl – Riga 3:1 (kon.) | Nižněkamsk – Toljatti 1:2 (0:1 po s.n.)
Soči – Jokerit 3:0 (kon.)
konec
Lokomotiv Jaroslavl
3:1 (0:0, 2:0, 1:1)
Dinamo Riga
Úterý 20.10.2015, 18:00 • Arena 2000 • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 18:00.
     
    DINAMO RIGA
    To DInamo Riga se nachází v zcela odlišné pozici. Jediný lotyšský účastník KHL se nachází na samém dně Západní konference. Na svém kontě má pouze 24 bodů, a na předposlední Čerepovec ztrácí celkem čtyři body.

    Lotyšský celek navíc již čtyři zápasy nepoznal radost z výhry! Dinamo se představilo na půdě Nižněkamsku, který v letošní sezóně podává skvělé výkony. Lotyšský celek prohrál 1:3. Svůj východní trip Dinamo zakončilo utkáním v Čeljabinsku, kde utkání dospělo za stavu 2:2 do samostatných nájezdů, ve který bl šťastnější domácí tým. V posledních dvou utkáních se Dinamo představilo na domácím ledě. Nejprve prohrálo těsně s Magnirogorskem 1:2, a následně i s Ufou 2:5. Proti jednoznačnému suverénovi KHL to bude mít Riga velmi obtížné.
     
    LOKOMOTIV JAROSLAVL
    Lokomotiv zatím zažívá parání sezónu. Svěřenci trenéra Andreje Kudašova se nacházejí na první příčce celé KHL, na svém kontě mají celkem padesát bodů. Jaroslavl tak má skvel nakročeno do vyřazovacích bojů!

    Dnes sehraje Lokomotiv celkem čtvrté utkání v domácí Arena 2000! Daleko zajímavější je však fakt, že Lokomotiv neprohrál již deset utkání v řadě! Navíc celkem tři utkání v řadě dokázala obrana Lokomotivu udržet čisté konto! Následně přišel zápas s Nižněkamskem, který Jaroslavl vyhrála 4:2. V posledním utkání se Jaroslavl střetla ve šlágru s finským Jokeritem. Souboj předních týmů celé KHL nakonec ovládla domácí Jaroslavl poměrem 3:1. I v dnešním utkání je Lokomotiv považován za velkého favorita ...
     
    Příjemný úterní podvečer všem hokejovým fanouškům a fanynkám! Kontinentální hokejová liga má dnes na programu celkem čtyři duely. My se společně zaměříme na utkání Lokomotivu Jaroslavl s Dinamem Riga. Úvodní vhazování je naplánováno v 18:00, a u textového přenosu se na vás bude těšit Jan Havlovic.
     
    Úvodní sestavy:

    Lokomotiv Jaroslavl: Murygin (Kudašev) – Hersley, Kronwall (C), Pašnin (A), Ljubuškin, Grigorjev, Gorochov, Koledov – Averin (A), Kontiola, Apalkov – Konkov, Loktionov, Mosaljov – Galimov, Kartajev, Malcev – Novotný, Enlund, Korškov – Iljenko

    Dinamo Riga: Eriksson (Sedláček) – Seigo, Kundrátek, Redliš (A), Galvins, Sevcenko, Sotnieks, Jass – Darzins (C), Leino, Indrasis – Redliš, Sestito (A), Skvorcov -Saulietis, Dzerins, Meija – Locans, Berzins, Bicevskis.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vstřelí první branku v první třetině?

    Tipovat můžete do začátku 1. třetiny.

     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    00:49
    První velkou šanci dnešního utkání si vytvořil domácí Apalkov, který vystřelil z pravé strany. Eriksson si připsal svůj první zákrok zápasu, když střelu vyrazil do rohu.
     
    01:22
    Na druhé straně se pokusila udeřit hostující druhá formace. Sestito zavezl kotouč do třetiny, a hledal Redliše. Přihrávka však byla zablokovaná.
     
    02:29
    Tentokrát se na led dostala i formace s Jiřím Novotným. Právě český útočník vystřelil z levé strany, nicméně jeho pokus skončil mimo.
     
    02:59
    Až po necelých třech minutách se poprvé přerušuje. Střela Endlund z hranice pravého kruhu skončila v lapačce Erikssona.
     
    03:59
    Hostující Drazins zavezl kotouč do pásma, a následně jej poslal na modrou, odkud vystřelil obránce Tomáš Kundrtáek. Jeho střelu však dokázal Murygin vyrazit.
     
    04:48
    Domácí kouč poslal na led svou první formaci, který se hned dostala do útočného pásma. Následně vypálil od modré Dmitrij Malcev, jehož přihrávku však Eriksson lapil do lapačky.
     
    05:27
    V rohu kluziště se skvěle uvolnil hostující Armands Berzins, který si nabruslil před branku, nicméně jeho pokus ruského brankáře Murygina nepřekonal!
     
    06:09
    Lotyšský celek vstoupil do utkání s Lokomotivem velmi odvážně, a v dosavadním průběhu utkání předvádí velmi dobrý výkon.
     
    06:44
    Tentokrát hráči Dinama skvěle napadali ve vlastním pásmu, a vybojovali kotouč. Následně však nevyšla rozehrávka Eriksu Sevcenkovi, jehož přihrávka skončila na zakázaném uvolnění.
     
    07:26
    Do útočného pásma najel s kotoučem hostující Armands Berzins, který chytrou zadovkou hledal v mezikruží zcela volného Tima Sestita. Ten však na přihrávku nedosáhl!
     
    07:34
    Máme tady první vyloučení dnešního utkání. Na trestnou lavici odchází za podražení domácí Galimov.
     
    07:59
    Ve vlastní třetině však odvedl skvělou prácí bránící Jiří Novotný, který obral o puk Darzinse, a poslal ho až do útočné třetiny.
     
    08:22
    Dinamu se zatím první přesilová hra příliš nedaří. Lotyšský celek se nemůže usadit v útočném pásmu, Jaroslavl skvěle brání modoru čáru.
     
    09:26
    Lokomotiv zvládl první oslabení v tomto utkání skvěle, a Galimov je zpět na ledě. Dinamo však stále kombinuje v útočné třetině.
     
    09:51
    Už ne, po dobré práci Apalkova, který se dostal ke kotouči, se Lokomotiv dokázal osvobodit, a kombinuje ve středním pásmu.
     
    10:26
    Za nahozením Tomáše Kundrátka spěchal do rohu kluziště hostující Gints Meija, který však měl proti sobě obránce Kronwalla, proti kterému nedokázal kotouč vybojovat.
     
    11:09
    Daniil Apalkov zavezl kotouč do pásma, a následně jej posunul na Averina, který objel branku, a chytře kotouč poslal před branku. V danou chvíli se však před Erikssonem nikdo z domácích nenacházel.
     
    11:29
    Následně se na druhé straně dostal do zakončení Tomáš Kundrátek, který ostře dojel k Muryginovi, a následně se do něj pustil Jegor Averin. Rozhodčí však včas zasáhli, a oba putují na trestnou lavici.
     
    11:56
    Hra čtyři na čtyři však zatím více svědčí domácímu Lokomotivu. Vladislav Kartajev si udělal prostor na pravé straně, a ostře vypálil. Jeho zakončení švak vykryl Eriksson.
     
    12:36
    Lokomotiv je i nadále velmi aktivní při hře čtyři na čtyři. Zajímavý útočný výpad provedl Sergej Konkov, který hledal křížnou přihrávkou na levé straně Loktionova, který však kotouč těsně nezpracoval.
     
    13:16
    Tentokrát hráči Dinama skvěle napadali v útočném pásmu, a donutili obránce Hersleyho poslal kotouč do středního pásma, kde čekal hostující Seigo.
     
    13:53
    Oba týmy jsou již v plném počtu. Mezitím se v útočném pásmu dokázal uvolnit ze souboje s Grigorjevem hostující Indrasis, kterému však následně skákající puk přeskočil hůl.
     
    14:36
    Do velké šance se dostal Denis Mosaljov, kterému však na poslední chvíli sebral kotouč Redlish, následně se však puk odrazil na hůl Patrika Hersleyho, který však nedokázal prostřelit Erikssona!
     
    15:16
    Do další příležitosti se dostal domácí Emil Galimov, který se zmocnil kotouče v mezikruží, vybruslil si do strany, a tvrdě vypálil. Jeho střelecký pokus však dokázal zablokovat obránce Seigo!
     
    15:44
    Na druhé straně nevyšel přechod přes modrou čáru hostujícímu celku, a následně byl odpískán ofsajd!
     
    16:19
    Steffan Kronwall hledal dlouhou křížnou přihrávkou na levé straně Jiřího Novotého. Těsně před českým hokejistou však kotouč vypíchl Skvorcov.
     
    16:45
    Formace Notového si prodloužila pobyt na ledě, a právě český útočník udělal prostor pro Korškova, který nebezpečně vypálil. Eriksson byl však na svém místě!
     
    17:25
    Po nepřesné střele Denise Mosaljova se kotouč od mantinelu odrazil přesně před branku Erikssona, kde však včas zareagoval obránce Sevcenko, který kotouč poslal do bezepečí.
     
    17:59
    Lokomotiv je v závěru první třetiny jednoznačně aktivnější. Další střelecký pokus vyslal Petri Kontiola, jehož ránu však zblokoval do ochranné sítě Maris Jass!
     
    18:29
    Bicevskis poslal kotouč mezi kruhy, kam si najel Berzins. Jeho pohotovou střelu však dokázal vyrazit brankář Murygin!
     
    19:01
    Po nepřesné kombinaci Darzinse s Leinem se za brankou zmocnil kotouč domácí Daniil Apalkov, který projel až do útočného pásma. Jeho následná střela však přesná nebyla.
     
    19:33
    Lokomotiv se ještě dokázal udržet v útočném pásmu, následně však Apalkov přišel o kotouč, a rozehrávat bude hostující Dinamo.
     
    20:00
    První třetina skončila.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vstřelí první branku ve druhé třetině?

    Tipovat můžete do začátku 2. třetiny.

     
    První třetina nabídla velmi vyrovnaný hokej z obou stran. Výhodu první přesilové hry mělo hostující Dinamo, kterému se však přesilovka vůbec nepovedla. Velkou šanci měl domácí Patrik Hersley, ke kterému se kotouč odrazil v mezi kruží. Švédský obránce však nedokázal prostřelit Erikssona!

    Druhá třetina začne za nerozhodného stavu přibližně v 18:50!
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    20:22
    Lauris Darzins dokázal dostat kotouč do pásma. Následně s pukem operoval za brankou Ville Leino. Finský útočník následně hledal před brankou Indrasise, nicméně jeho přihrávka nebyla přesná.
     
    21:06
    Na druhé straně se domácí druhá formace pokoušela dostat do kombinace v útočném pásmu. Spolupráce Konkova s Mosaljovem však příliš přesná nebyla.
     
    21:42
    O první střelecký pokus druhé třetiny se postaral domácí Michail Pašnin, který však švédského brankáře v brance Dinama nepřekvapil.
     
    22:15
    Jiří Novotný operoval s kotoučem za brankou, a následně se pokoušel vybídnout ke střeel Enlunda. Finský útočník byl však zablokován!
     
    22:57
    Jonas Enlund se následně uvolnil na pravém křídle, a křížnou přihrávkou našel Korškova. Tomu však střela od modré příliš nesedla, a obrana Dinama ji zablokovala.
     
    23:31
    Lokomotiv byl ve vlastním pásmu při rozehrávce hodně akitvně napadán, což mělo za následek Pašninovo vyhození přes všechny čáry.
     
    24:23
    Hostující kapitán Lauris Darzins se pokoušel o kombinaci v útočném pásmu s Leinem. Finského útočníka však hodně razantě odstavil od kotouče Kronwall.
     
    24:53
    Hned po vhazování v pásmu Lokomotivu se dostal ke střele hostující Mikelis Redliš, tu však zablokoval pohotový obránce Grigorjev!
     
    25:31
    Lokomotiv se mohl dostat do protiútoku, ten táhl po pravé straně Vladislav Kartajev, který následně hledal lehkou "žabičkou" Enlunda. Jeho přihrávka však nebyla přesná.
     
    26:10
    Na modré čáře chyboval při rozehrávce Galvins, který poslal kotouč přímo na hůl Emila Garipova. Ruský útočník následně vyslal hodně tvrdou střelu, kterou zastavil helmou Eriksson!
     
    26:33
    Jaroslavl právě vstřelila branku!
    Favorit utkání jde do vedení! V útočném pásmu skvěle zapracoval Petri Kontiola, který se dostal ke kotouči v pravém rohu, a parádní přihrávkou našel STAFFANA KRONWALLA, který poslal kotouč pod břevno! Asistence: Petri Kontiola
    Staffan KRONWALL - 1:0
     
    27:24
    Hned po úvodní brance se Lokomotiv dostal opět do kombinace v útočném pásmu, nicméně do zakončení nikoliv. Hráči Dinama skvěle napadali.
     
    27:58
    Lotyšský celek však měl velké problémy při rozehrávce, a nahození Seiga skončila v útočné třetině. Lokomotiv otáčí hru!
     
    28:26
    Patrik Hersley našel na modré čáře najetého Emila Garipova, který vykoupal Redliše, a dostal se z pravé straně před Erikssona. Švédský brankář však Garipovu střelu na vzdálenější tyč lapil!
     
    29:10
    Další dobrou příležitost domácího celku měl na hokejce Jegor Averin, který střílel z pravé straně. Střelu ruského útočníka však vyrazil Eriksson za branku.
     
    30:04
    Od modré čáry střílel hostující Krisjanis Redliš, který však trefil pouze bránícího Apalkova! Lokomotiv otáčí hru, a míří do protiútoku.
     
    30:49
    Denis Mosaljov se s velkým štěstím dostal do útočného pásma. Následně byl však velmi ostře napadán Kundrátkem, a o kotouč přišel.
     
    31:28
    Nepřesné nahození Seiga zachytil u mantinelu domácí Sergej Konkov, který následně pohotově vypálil. Švédský brankář však dokázal jeho střelu vyrazit.
     
    31:52
    Třetí formace Lokomotivu se dokázala dostat do kombinace v útočném pásmu, nicméně následně nepřesně přihrál Kartajev, a Dinamo otáčí hru.
     
    32:43
    Emil Garipov mohl zamířit po pravé straně do útočného pásma. Skvěle k němu však přistoupil obránce Sotnieks, který jeho postup čistým způsobem zastavil.
     
    33:10
    Petri Kontilola se pokoušel na modré čáře vypíchnout kotouč Redlišovi, avšak neuspěl, a bude se muset velmi rychle vracet.
     
    33:46
    U mantinelu se při rozehrávce ocitl pod tlakem Steven Seigo, který však vyřešil vysokým vyhozením do útočného pásma.
     
    34:20
    Lauris Darzins najel po pravé straně do útočného pásma, následně předvedl povedenou otočku, a vystřelil. Jeho ránu však zablokoval Hersley.
     
    35:09
    Jaroslavl právě vstřelila branku!
    Lokomotiv se dostává již do dvoubrankového vedení, a potvrzuje roli favorita! Za brankou skvěle zapracoval Vladislav Kartajev, který dostal kotouč na EMILA GALIMOVA, ten se vyhnul Sestitovi, a poslal kotouč za záda Erikssona! Asistence: Vladislav Kartajev
    Emil GALIMOV - 2:0
     
    35:49
    O další branku domácího celku se mohl postarat Petri Kontiola, který na levé straně krásně obešel Redliše, a vystřelil na vzdálenější tyč. Eriksson však jeho pokus vyrazil!
     
    36:52
    Jonas Enlund dostal na pravou stranu dobrou přihrávku od Novotného, a pokoušel se dostat před obránce Galvinse, to se mu však nepovedlo!
     
    37:06
    První přesilovou hru dnešního utkání si zahraje také Lokomotiv! Za podražení míří na trestnou lavici hostující Maris Jass!
     
    37:28
    Apalkov našel na pravé straně výbornou přihrávkou najetého Staffana Kronwalla, který však Erikssona nepřekonal.
     
    37:53
    Lokomotiv se dokázal dostat zpět do útočného pásma, nicméně do zakončení zatím nikoliv.
     
    38:19
    Petri Kontiola poslal povedenou přihrávku pod sebe na Apalkova, který se pokoušel finskému útočníkovi kotouč vrátit, to se však nepovedlo, a puk zachytil Seigo, který vyhazuje.
     
    38:51
    V samotném závěru přesilové hry se dostal ke střele od modré švédský obránce Patrik Hersley, který však minul branku Erikssona.
     
    39:13
    Hned po návratu Marise Jasse na ledovou plochu nepřesně rozehrál Staffan Kronwall, který vyhodil kotouč na zakázané uvolnění.
     
    39:39
    Rozehrávky se však nepovedla ani Seigovi, který kotouč poslal na zakázané uvolnění. V závěru druhé třetiny se tak bude vhazovat před brankářem Erikssonem.
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vstřelí první branku ve třetí třetině?

    Tipovat můžete do začátku 3. třetiny.

     
    Druhá třetina již konečně nabídla branky! Aktivní Lokomotiv se dočkal ve 27. minutě. Na krásnou přihrávku Kontioly si najel Staffan Kronwall, který poslal kotouč do sítě! Následně měl velkou šanci Emil Galimov, který však Erikssona z pravé strany nepřekonal. Emil Galimov se dočkal ve 36. minutě, kdy objel branku, a překonal Erikssona!

    Poslední třetina začne v Arena 200 přibližně v 19:42!
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    40:34
    Miks Indrasis si to namířil do útočného pásma po pravé straně, následně udělal kličku do středu, a vystřelil. Obrana Lokomotivu však jeho pokus zablokovala.
     
    41:28
    K další střele hostujícího celku se dostal Andris Dzerins, který se pokoušel překvapit Murygina střelou z levé strany. Pokus lotyšského útočníka však srazil do ochranné sítě Gorochov.
     
    41:46
    Od modré čáry nahazoval kotouč před branku Dmitrij Malcev. Nahození chytře tečoval bruslí Emil Galimov. Kotouč se následně zastavil na tyči!
     
    42:46
    Jiří Novotný se dokázal uvolnit ze souboje se Seigem, a z pravé strany vyslal tvrdou střelu. Eriksson byl však na svém místě, a kotouč vyrazil.
     
    43:20
    Domácí kouč poslal na led svou první formaci, která se na malou chvíli dostala v útočném pásmu do kombinace, následně však nepřesně přihrávka Apalkov, a u kotouče je Dinamo.
     
    44:02
    Sergej Konkov si vybruslil z levého rohu až před branku, nicméně v zakončení mu na poslední chvíli zabránil obránce Kundrátek.
     
    45:03
    Patrik Hersley vyslal povedenou ránu od modré, tu však tečoval Konkov mimo branku.
     
    45:08
    Komplikace pro domácí tým! Emil Galimov to za brankou hostů přehnal s důrazem v souboji s Mikelisem Redlišem, a je vyloučený na dvě minuty.
     
    45:51
    Riga právě vstřelila branku!
    Dinamo dramatizuje závěr dnešního utkání! Lotyšský celek dokázal využít přesilovou hru, a snižuje na 1:2! Lauris Darzins poslal kotouč mezi kruhy pro Ville Leina, jehož střelu Murygin vyrazil pouze před sebe. Právě LAURIS DARZINŠ se následně dostal k dorážce, a poslal kotouč za záda Murygina! Asistence:
    Lauris DARZINŠ - 2:1
     
    46:32
    Lokomotiv se pokoušel velmi rychle odpovědět, nicméně nahození Patrika Hersleyho ze středního pásma nebylo přesné.
     
    47:26
    V útočném pásmu to udělal skvěle Emil Galimov, který se dokázal uvolnit na pravé straně, a tlačil se do zakončení. Jeho postup však zastavil nedovoleným zákrokem Berzins, který odchází na trestnou lavici!
     
    47:51
    Averin poslal povedenou křížnou přihrávku ve středním pásmu na Apalkova, který dokázal dostat kotouč do útočného pásma. Následná přihrávka na Hersleyho však přesná nebyla, a Lokomotiv přišel o pásmo.
     
    48:19
    Staffan Kronwaal to zkoušel od modré čáry, avšak jeho střelecký pokus branku Erikssona neohrozil, neboť mířil mimo.
     
    49:10
    Lokomotivu se však ve druhé přesilové hře dnešního zápasu příliš nedaří, a nemůže se dostat do pásma.
     
    49:29
    V samotném závěru přesilové hry posílal před branku nebezpečné nahození Pašnin, které se pokoušel tečovat Apalkov, neúspěšně.
     
    50:14
    Patrik Hersley dostal v útočném pásmu přihrávku od Malceva, nabruslil do pravého rohu, a poslal kotouč před branku. Do zakončení se cpal právě Malcev, avšak Rdedliš mu zablokoval hůl.
     
    50:52
    Tim Sestito dobře napadal za brankou, a dokázal obrat o kotouč Grigorjeva. Jeho následná přihrávka však před brankou nikoho z hostů nenašla.
     
    51:44
    Na druhé straně Seigo uvolnil Kasparse Saulietise, který křížným pasem našel před branku Dzerinse, kterému však zakončení nesedlo, a Murygin dokázal zasáhnout!
     
    52:35
    Lotyšský celek je v posledních minutách velmi aktivní, a žene se za vyrovnáním. Obrana Lokomotivu je však zatím proti.
     
    53:14
    Maris Jass si najel po levé straně do vápna, a nebezpečně vystřelil. Murygin jeho pokus vyrazil jen na hokejku Mikse Indrasise, který však ruského brankáře nepřekonal!
     
    53:49
    Aktivní Miks Indrasis si prodloužil své střídání na ledě, a za brankou se dokázal uvolnit ze souboje s Hersleym. Jeho následná přihrávka však před brankou nikoho z hostů nenašla.
     
    54:19
    Daniil Apalkov skvěle předal na modré čáře kotouč Averinovi, který pohotově vypálil. Jeho střelu však zastavil obránce Seigo!
     
    55:14
    Gints Meija se uvolnil v pravém rohu kluziště, a pokoušel se najít před brankou volného Dzerinse. Toho však na poslední chvíli zablokoval Kundrátek.
     
    55:59
    Na druhé straně mohl rozhodnout Patrik Hersley, který nabral rychlost ve středním pásmu, dostal se před Kundrátka, a hnal se do zakončení. Český obránce však nakonec švédského beka dokázal ubránit!
     
    56:45
    Lotyšskému celku se čas krátí, a hráči Dinama dělají vše pro to, aby vyrovnali. Lokomotiv si však v obranné části vede velmi dobře.
     
    57:18
    V útočném pásmu se dostal do dobré střelecké pozice Staffan Kronwall, nicméně jeho tvrdou střelu zablokoval jeden z obránců.
     
    57:54
    Gunars Skvorcovs nahodil kotouč do pásma, nicméně v rohu kluziště se k němu dostal pouze domácí Hersley, který ho vyhodil do středního pásma.
     
    58:09
    Lauris Darzinš posunul na modré čáře kotouč pro Seiga, finský obránce vyslal tvrdou ránu, kterou však vyrkyl Murygin. Následně si Dinamo bere oddechový čas!
     
    58:19
    Jaroslavl právě vstřelila branku!
    Je rozhodnuto! Dinamo to necelé dvě minuty před koncem zkusilo bez brankáře, tento tah však vůbec nevyšel! Ve vlastním pásmu se dostal ke kotouči Apalkov, který jej vyvezl do středního pásma, a na pravé straně našel zcela volného JEGORA AVERINA, který poslal kotouč do prázdné branky! Asistence: Daniil Apalkov
    Jegor AVERIN - 3:1
     
    58:35
    Seigo poslal dlouhé nahození do útočné třetiny, kam za pukem spěchal Darzinš. Před lotyšského reprezentanta se však dokázal dostat obránce Kronwall.
     
    59:29
    Lokomotiv si závěr zápasu zatím hlídá, a Dinamo se nemůže dostat ani do útočného pásma.
     
    Konec zápasu.
     
    Dnešní zápas je u konce! Lokomotiv Jaroslavl porazil Dinamo Riga 3:1, a zaznamenal jedenácté vítězství v řadě!

    První třetina nabídla velmi vyrovnaný hokej z obou stran. Výhodu první přesilové hry mělo hostující Dinamo, kterému se však přesilovka vůbec nepovedla. Velkou šanci měl domácí Patrik Hersley, ke kterému se kotouč odrazil v mezi kruží. Švédský obránce však nedokázal prostřelit Erikssona!

    Druhá třetina již konečně nabídla branky! Aktivní Lokomotiv se dočkal ve 27. minutě. Na krásnou přihrávku Kontioly si najel Staffan Kronwall, který poslal kotouč do sítě! Následně měl velkou šanci Emil Galimov, který však Erikssona z pravé strany nepřekonal. Emil Galimov se dočkal ve 36. minutě, kdy objel branku, a překonal Erikssona!

    Dinamo zdramatizovalo utkání brankou ze 46. minuty, kdy snížil na 1:2 Lauris Darzinš. Dvě minuty před koncem následně Dinamo odvolalo brankáře, nicméně následně udeřila Jaroslavl, do prázdné branky se trefil Jegor Averin!

    ČESKOSLOVENSKÁ STOPA
    Jiří Novotný (JAR) – 0+0, 2 střely, TOI – 13:13
    Tomáš Kundrátek (RIG) – 0+0, 2 střely, TOI – 22:15

    To je z mé strany vše, a u dalšího textového přenosu se těším brzy nashledanou! (20:16:27)

    Jan Havlovic

    Branky a nahrávky: 27. Kronwall (Kontiola), 36. Galimov (Kartajev), 59. Averin (Apalkov) – 46. Darzinš


    Lokomotiv Jaroslavl: Murygin (Kudašev) – Hersley, Kronwall (C), Pašnin (A), Ljubuškin, Grigorjev, Gorochov, Koledov – Averin (A), Kontiola, Apalkov – Konkov, Loktionov, Mosaljov – Galimov, Kartajev, Malcev – Novotný, Enlund, Korškov – Iljenko
    Dinamo Riga: Eriksson (Sedláček) – Seigo, Kundrátek, Redliš (A), Galvins, Sevcenko, Sotnieks, Jass – Darzins (C), Leino, Indrasis – Redliš, Sestito (A), Skvorcov -Saulietis, Dzerins, Meija – Locans, Berzins, Bicevskis
    bahis siteleri