Kometa Brno – Pardubice 6:1 (kon.) | Liberec – Vítkovice 4:1 (kon.) | Sparta – Litvínov 2:3 (0:1 po s.n.)
konec
HC Kometa Brno
6:1 (2:0, 2:1, 2:0)
HC Dynamo Pardubice
Úterý 20.10.2015, 17:20 • DRFG Arena • Tipsport extraliga • 12. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
    53:51 Vilém BURIAN - 6:1
    Zdroj: www.tipsport.cz
     
    53:51
    Kometa právě vstřelila branku!
    Šest minut před koncem je tu další gól v síti Maxwella. VILÉM BURIAN dnes podruhé překonává pardubického brankáře, tentokrát si vybral střelu do horních pater. Měl dostatek prostoru a mohl si rozmyslet, kam kotouč poslat. Asistence: Tomáš Svoboda, Leoš Čermák.
     
    53:41
    Dnešnímu utkání přihlíží 7245 diváků.
     
    49:18
    Obrovská šance Pardubic, Spang chyboval a střelu Tomáška musel v hodině dvanácté odpálit do bezpečí Tomáš Kaberle. Puk už se klouzal do sítě.
    43:14 Tomáš VONDRÁČEK - 5:1
    Zdroj: www.tipsport.cz
     
    43:14
    Kometa právě vstřelila branku!
    Jenže přichází pátý direkt. Pro TOMÁŠE VONDRÁČKA to byla přesně pozice, kterou potřebuje. Dostal se do jízdy po pravé straně a jeho zakončení bekhendem znamená už propastné vedení Brna 5:1. Asistence: David Ostřížek, Tomáš Kaberle.
    39:16 Leoš ČERMÁK - 4:1
    Zdroj: www.tipsport.cz
     
    39:16
    Kometa právě vstřelila branku!
    Jenže Kometa se dokázala vymanit a přejít do útoku. Jako tank se vřítil do pásma a posléze před bránu kapitán LEOŠ ČERMÁK a zřejmě s pomocí obránce Pardubic propasíroval kotouč do klece. Tohle bude hosty jistě mrzet, protože se mohli vrátit zpátky do utkání. Bez asistence.
     
    36:48
    Poslední minuty patří Pardubicím, Kometa hodně polevila a přišla další šance. Starý si najel před Čiliaka a snížení bylo velmi blízko, slovenský mág ale předvedl vynikající zákrok.
     
    27:59
    Na fauly je to poměrně bohaté utkání, respektive na tresty. Další vyfasoval Havlík – podražení.
     
    27:59
    Následuje další šance Komety, kterou měl Káňa a puk olízl boční tyč Maxwellovy svatyně.
    27:08 Jan HRUŠKA - 3:1
    Zdroj: www.tipsport.cz
     
    27:08
    Kometa právě vstřelila branku!
    Šance končí gólem. JAN HRUŠKA využívá druhou brněnskou přesilovku a trefuje se parádně. Po souhře s Ostřížkem si našel místo na pravém kruhu a střelou do šibenice překonává Maxwella. Asistence: David Ostřížek.
     
    26:49
    Jenže přichází faul na Ostřížka a Tomáš Bokroš putuje na trestnou lavici.
     
    24:01
    Další šance pro Dynamo. Kováčik potrestán za sekání. Přesilovka pro hosty.
    23:45 Jakub SVOBODA - 2:1
    Zdroj: www.tipsport.cz
     
    23:45
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    A povedlo se. Kometa nevyužila velké šance a soupeř za to nemilosrdně trestá. Nahození obránce ještě Čiliak dokázal vyrazit, jenže před dotírajícího JAKUBA SVOBODU, který na tomto ledě prožil několik let a svého bývalého spoluhráče z dorážky překonal. Asistence: Petr Čáslava.
     
    22:00
    Další tutovka jako hrom. Ostřižek v oslabení přihrál na pravý kruh Kaberlemu, který netrefuje poloprázdnou bránu. Kaberle tak stále čeká na svou první letošní branku v této sezóně a vůbec v Kometě.
     
    20:53
    Poté vyhodil Burian hodně šikovně a do obrovské šance se dostával z trestné lavice se vracející Jan Hanzlík, který mířil zcela sám na Maxwella, ale zkušený bek je spíše svátečním střelcem a překonat brankáře se mu nepodařilo. Vidět obránce Hanzlíka pádit samotného na gólmana...no, nebyl to vtip. Opravdu se tak stalo. Hanzlík jel skutečně sám na bránu.
     
    18:46
    Jan Hanzlík vyloučen za hákování, bek Komety zatáhl za záchrannou brzdu, protože se do dobré pozice tlačila dvojice Ščotka – Bokroš, Čiliak se naštěstí pro Brno dokázal přesunout k pravé tyči.
     
    17:16
    David Ostřížek ve stoprocentní šanci. Najel si zcela volný před Maxwella a jeho bekhendový pokus končí těsně nad. Brno mělo i další slibné šance, ale střídající gólman drží svůj tým.
     
    16:03
    Spang zastaven nedovoleně Patrikem Poulíčkem a za vteřinu bude hrát přesilovku pro změnu Kometa.
     
    14:04
    David Ostřížek vyloučen za krosček, bude se hrát ve čtyřech na obou stranách.
     
    13:45
    Kometa dlouho otálela a vyčkávala na ideální pozici pro zakončení, nakonec se puku chopil Ostřížek a jeho pokus z mezikruží skončil na tyči!
     
    13:08
    Hynek Zohorna byl na levé straně hřiště podražen Petrem Sýkorou a máme zde druhou brněnskou přesilovku. První byla využita hodně rychle.
     
    10:22
    Ještě vám dlužím podstatnou informaci, po druhém gólu opustil branku Robert Kristan, nahradil jej Brandon Maxwell.
     
    07:19
    Šance pro Dynamo. Na trestnou putuje Jan Káňa za podražení. První přesilovka také pro hosty.
     
    06:09
    Oddechový čas pro tým HC Dynamo Pardubice. Trenéři tak reagují na špatný stav utkání.
    06:09 Vilém BURIAN - 2:0
    Zdroj: www.tipsport.cz
     
    06:09
    Kometa právě vstřelila branku!
    Tak to byla parádní kombinační akce. Kometa se dostala do přečíslení, kapitán Čermák zkušeně podržel kotouč a počkal až mu najede do jízdy VILÉM BURIAN. Ten nastavil hokejku a puk zapadl podruhé do sítě. Asistence: Leoš Čermák, Tomáš Svoboda.
    04:46 Vojtěch NĚMEC - 1:0
    Zdroj: www.tipsport.cz
     
    04:46
    Kometa právě vstřelila branku!
    A teď je to ovoce ještě chutnější. Domácí tým se dostává do vedení, když využívá přesilovou hru. Od modré napřáhl obránce Kováčik a šikovnou teč předvedl VOJTĚCH NĚMEC, který protlačil puk mezi Kristanovy betony. Asistence: Jozef Kováčik, Jan Hruška.
     
    04:22
    Nicméně je tu přesilovka pro Kometu. Ščotka vyloučen za hrubost. Aktivita Brna sklidila ovoce.
     
    04:05
    Kometa pokračuje v aktivitě, nejprve střílel z dobré pozice Leoš Čermák, následně mířil do Kristana Burian, ale gólman hostů si s vypětím všech sil poradil.
     
    01:15
    To nebyla vůbec špatná střela Tybora, který vystřelil z pravého kruhu a Čiliak vůbec nekontroloval situaci. Puk nakonec skončil těsně mimo.
    Marken.cz

    Roman Zajíček

    Branky a nahrávky: 5. V. Němec (Kováčik, J.Hruška), 7. Burian (Čermák, T. Svoboda), 28. J. Hruška (Ostřížek), 40. Čermák, 44. T. Vondráček (Ostřížek, Kaberle), 54. Burian (T. Svoboda, Čermák) – 24. J. Svoboda (Čáslava)


    HC Kometa Brno: Čiliak (Falter) – Spang, Kaberle, Kováčik, Hanzlík, Malec, Stehlík, Štindl – Ostřížek, J. Hruška, V. Němec – J. Káňa, H. Zohorna, T. Vondráček – Burian, Čermák (C), T. Svoboda – R. Zohorna, Raška, Dočekal. Trenér: Alois Hadamczik.
    HC Dynamo Pardubice: Kristan (8. Maxwell) – Čáslava (C), Šeda, Havlík, Štajnoch, Ščotka, Bokroš, Nedbal – Rolinek, Redenbach, Sýkora – Poulíček, Marcinko, Tybor – Starý, Tomášek, Kolář – J. Svoboda, Nahodil, Havlík. Trenéři: Marek Zadina, Richard Král.

    Rozhodčí: Hradil, Hejduk – Gebauer, Lederer.

    Diváci: 7245
    bahis siteleri