Chomutov – HC Plzeň 5:3 (kon.) | Slavia – Č. Budějovice 5:2 (kon.) | K. Vary – HC Litvínov 1:5 (kon.)
konec
HC Slavia Praha
5:2 (2:1, 1:1, 2:0)
HC Motor České Budějovice
Úterý 20.10.2015, 17:30Extraliga staršího dorostu • 17. kolo
Partner:
    Jan KERN - 5:2
     
    50:01
    Slavia právě vstřelila branku!
    Sešívaní přidávají pátou branku! JAN KERN byl perfektně postavený před brankou a dokázal sklepnout Dudovu ránu od modré přesně pod betony brankáře Bláhy. Asistence: Tomáš Duda a Vojtěch Šmíd.
    Eric FIALA - 4:2
     
    45:52
    Slavia právě vstřelila branku!
    Obrovská minela hostující obrany. ERIC FIALA na modré čáře ukořistil nepřesnou rozehru Jihočechů a vyrazil sám k Němcově brance. Budějovického muže s maskou bez obtíží propálil. Bez asistence.
    Tomáš VILDUMETZ - 3:2
     
    30:03
    Slavia právě vstřelila branku!
    Nedáš, dostaneš. Sešívaní udeřili hned z další akce. Kohút předložil kotouč TOMÁŠI VILDUMETZOVI, který se trefil přesně. Kotouč zapadl přesně k pravé tyči branky. Asistence: David Kohút a Jan Šergl.
    Jakub KÁNÍK - 2:2
     
    25:19
    České Budějovice právě vstřelily branku!
    Je vyrovnáno! Matys zavezl podél levého mantinelu kotouč do útoku a nahrál na druhou stranu pásma. Trefil přesně hokejku JAKUBA KÁNÍKA, Patera neměl šanci se včas přesunout. Asistence: Lukáš Matys a Jiří Egert.
    Michal BLÁHA - 2:1
     
    18:35
    České Budějovice právě vstřelily branku!
    Hosté snižují! Sešívaní nechali před Paterou úplně volného MICHALA BLÁHU. Slávistický gólman nahození z modré vyrazil, pro Bláhu ale nebylo těžké dorazit. Asistence: Jáchym Kondelík a Dominik Kaisler.
    Lukáš NETOLICKÝ - 2:0
     
    14:55
    Slavia právě vstřelila branku!
    LUKÁŠ NETOLICKÝ se na modré čáře protáhl mezi oběma obránci a stanul tváří v tvář brankáři Němcovi. Střela nad lapačku slavila úspěch a sešívaní vedou už o dvě branky. Asistence: Jan Kern a Daniel Krásný.
    Jan KERN - 1:0
     
    10:09
    Slavia právě vstřelila branku!
    Slávisté jdou do vedení! Dudova rána z modré čáry sice nebyl přesná, od mantinelu se však k JANU KERNOVI. Ten se otočil směrem k brance a plácl do kotouče. Ten se zastavil až v síti. Asistence: Tomáš Duda a David Matějka.

    David Soumar

    Branky a nahrávky: 11. Kern (Duda, Matějka), 15. Netolický (Kern, Krásný), 31. Vildumetz (Kohút, Šergl), 46. Fiala, 51. Kern (Duda, Šmíd) – 19. Bláha (Kondelík, Kaisler), 26. Káník (Matys, Egert)


    HC Slavia Praha: Patera (Kodad) – Krásný, Steinocher, Vobořil, Duda, Šmíd, Šantrůček – Matějka, Fiala, Vildumetz, Kern, Netolický, Zídek, Marek, Šergl, Kohút, Šilhan.
    HC Motor České Budějovice: Němec (Hauser) – Hadžič, Hora, Kubeš, Dosek, Novotný, Škola, Novák – Bláha, Pánek, Matys, Tejko, Egert, Šimon, Káník, Kašper, Kondelík, Kaisler.

    Rozhodčí: Škrobák – Schopf, Blumel
    bahis siteleri