Žilina – Trenčín 3:2 (po pr.) | Poprad – Banská Bystrica 5:2 (kon.) | Martin – Nitra 4:3 (kon.)
Zvolen – Skalica 4:3 (kon.) | Piešťany – Košice 2:1 (1:0 po s.n.)
po prodl.
MsHK Žilina
3:2 (0:1, 0:0, 2:1 - 1:0)
HK DUKLA Trenčín
sk Úterý 20.10.2015, 17:00 • DOXXbet Aréna • Tipos Extraliga (SR)
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Ďakujeme Vám za pozornosť a prajeme ešte pekný zvyšok večera! (19:36:29)
     
    Tréner hostí Marcel Hanzal: Prvú tretinu sme hrali lepší hokej ako domáci, odskočili sme na rozdiel jedného gólu. V druhej tretine sa hra vyrovnala, boli šance na oboch stranách. V tretej tretine sme dali druhý gól, po ktorom sme sa stiahli a snažili ubrániť výsledok. Domácim sa však podarilo vyrovnať a v predĺžení napokon zápas rozhodnúť. Gratulujem domácim ku víťazstvu.


    Tréner domácich Milan Jančuška: Po dvoch domácich prehrách sme potrebovali dnes vyhrať. Prehraté zápasy zanechali na nás stopy, hrali sme veľmi nervózne. Napokon sa však nám v dramatickom zápase podarilo zvrátiť nepriazniví stav a zápas napokon aj vyhrať v predĺžení. Mali sme aj obrovskú smolu v zakončení, keď sme trafili 3 tyčky.
     
    Práve prichádzajú na pozápasové hodnotenie tréneri oboch mužstiev, ich záverečné slová po zápase a ako hodnotia samotné stretnutie Vám tak čoskoro prinesieme!
     
    V predĺžení napokon padol gól do siete Dukly vďaka gólu Drábeka a tak sa víťazom zápasu po predĺžení stáva domáci tím, ktorý ešte v 57.minúte prehrával o dva góly!

    Ostaňte nám ešte verní, o malú chvíľu Vám ešte prinesieme pozápasové hodnotenie oboch trénerov.
     
    Koniec zápasu.
     
    62:06
    Žilina dala gól!

    Je rozhodnuté, domáci tím dáva v predĺžení gól a stáva sa tak víťazom tohto zápasu! Domáci štadión je v eufórii a oslavuje famózny zápas! Puk dostal na hokejku JAKUB DRÁBEK, ktorý sa natlačil pred brankára hostí a dokázal prepchať puk za jeho chrbát a získať tak pre domácich bonusový druhý bod z tohto zápasu!
    Asistencia: Rastislav Konečný.
     
    61:15
    Hra je v predĺžení veľmi vyrovnaná, ani jeden z tímov sa nedopustil zatiaľ žiadnej veľkej chyby.
     
    60:45
    Pri puku sú už hostia a usadili sa aj v útočnom pásme, domáci tím ich však do presného zakončenia na Tomeka nepustil.
     
    60:10
    Začalo sa nám predĺženie, buly vyhrali domáci a snažia sa preniknúť do útočného pásma.
     
    60:01
    Začalo sa predĺženie.
     
    V tretej tretine išli v 48.minúte hostia do vedenia 2:0 a už sa zdalo, že si domov odvezú so sebou všetky body. Prišiel však priam famózny záver domácich hokejistov keď v 57.minúte znížil Ježek a v 59.minúte vyrovnal na 2:2 Konečný a v Žiline sa tak bude predlžovať! Po krátkej prestávke tak budeme pokračovať!
     
    60:00
    Tretia tretina sa skončila.
     
    59:30
    Fantastický záver tejto tretiny! Domácim sa podarilo zaslúžene po skvelej hre vyrovnať a zrejme budeme svedkami predĺženia!
     
    58:41
    Žilina dala gól!

    Je vyrovnané! Domáci štadión je na nohách, oslavuje druhý gól domáceho tímu a treba podotknúť, že celkom zaslúžene! Domáci tím sa usadil v útočnom pásme, pritlačil na hostí, puk sa dostal ku RASTISLAV KONEČNÝ a ten rozjasal presnou strelou domácich divákov!
    Asistencia: Matej Valášek, Daniel Brejčák.
     
    58:00
    Žilina sa aj naďalej drží v útočnom pásme, hostia však úspešne vzdorujú a bránia sa, čo im sily stačia. Pomáha im v tom aj ich fanklub, ktorí si našiel cestu do Žiliny!
     
    57:15
    Domáci tím teraz pochopiteľne výrazne ožil, strelil kontaktný gól a tlačí sa aj za svojim druhým gólom! Hostia sú momentálne zavretý vo svojom obrannom pásme.
     
    56:49
    Žilina dala gól!

    Domáci tím strieľa gól na 1:2! Výborná hra domácich hokejistov v útočnom pásme, puk na hokejku dostal pred bránkou ALEŠ JEĚZEK, ktorý to krásne zavesil pod brvno bránky hostí!
    Asistencia: Daniel Brejčák.
     
    56:45
    Žilina po úspešnom prechode do útočného pásma trocha pritlačila na hostí a momentálne zaplavuje bránku hostí jednou nebezpečnou strelou za druhou!
     
    56:02
    Domáci tím však ešte dáva najavo, že zápas nezabalil a naďalej sa tlačí do útočného pásma. Hostia sú však veľmi pozorní a nič domácemu tímu len tak ľahko nedarujú.
     
    55:45
    Momentálne sledujeme rýchly hokej hore-dole, hra sa neprerušuje, avšak nevidíme žiadnu presnú strelu z jednej či druhej strany na súperovu bránku. Takýto obraz hry pochopiteľne viac vyhovuje hosťom, ktorí stále vyhrávajú o dva góly.
     
    54:15
    Hostia sú však aj naďalej nebezpečný aj smerom dopredu, domáci tím ich však takisto do žiadnej šance nepúšťa. Do konca poslednej tretej tretiny už veľa času neostáva.
     
    54:00
    Žiline už veľa času na spravenie niečo s nepriaznivým výsledkom neostáva, Trenčín hrá navyše veľmi pozorne a domácich do žiadnych šancí nepúšťa.
     
    53:42
    Domáci v plnom počte. Hostia tak svoju presilovku nevyužili, mali však obrovské šťastie, že neinkasovali z hokejky Drevenáka.
     
    52:30
    Drevenák sa v oslabení dostal do nájazdu na bránku hostí, gól však vsietiť nedokázal! Brankár Chábera prečítal jeho úmysel a úspešným zákrokom mu zobral gól z hokejky! Obrovská smola na domácej strane!
     
    52:05
    Domáci sa zatiaľ bránia úspešne a hostí do ničoho nepúšťajú. Dukla sa však aj naďalej drží v útočnom pásme.
     
    51:42
    Novotný sa previnil proti pravidlám vyhodením puku z ľadovej plochy a tak domáci budú hrať v oslabení. Pre hostí je to prvá presilovka v tomto zápase!
     
    51:03
    Hostia v plnom počte. Ani túto presilovku domáci využiť nedokázali!
     
    50:55
    Teraz dokázal proti strele výborne zasiahnuť Chábera, hostia opäť vyhadzujú puk do bezpečia.
     
    50:45
    Až teraz sa podarilo domácim preniknúť do útočného pásma, všetky strely domácich hokejistov však končia len mimo bránky hostí.
     
    50:03
    Domácim hokejistom sa však nedarí preniknúť do útočného pásma a vyvinúť tak tlak na hostí. Hostia odpaľujú jeden puk za druhým a zbierajú ak veľmi cenné sekundy.
     
    49:03
    Tretia presilovka v zápase pre domácich! Miuš sa previnil podrazením a tak oslabuje svoj tím na dve minúty!
     
    49:00
    Hostia sú aj naďalej natlačení v útočnom pásme, Tomeka sa im však nedarí prekonať. Ten vytiahol dva výborné zákroky po sebe a drží tak domácich ešte ako tak nad hladinou.
     
    48:25
    V momente, keď mali domáci hokejisti začínať vyvíjať tlak prišiel gól hostí, ktorý dodal Dukle veľa nových síl a momentálne sa hrá v obrannom pásme domácich.
     
    47:18
    Trenčín dal gól!

    Hostia strieľajú svoj druhý gól v tomto zápase a výrazne tak nakláňajú misky váh na svoju stranu! Trenčín získal puk, DENIS HUDEC sa ocitol sám pred brankárom Tomekom a krásnou strelou poslal puk za jeho chrbát!
    Asistencia: Róbert Petrovický, Jozef Švec.
     
    46:35
    Domácim sa však preniknúť do útočného pásma nepodarilo, vpredu sú tak opäť hokejisti Dukly a snažia sa pritlačiť na domácich. Žilina však úspešne vzdoruje.
     
    45:45
    Hostia sa prebojovali do útočného pásma, od modrej to skúsil šikovnou strelou Gašparovič, bránku domáceho tímu však netrafil. Puk získavajú na svoje hokejky domáci.
     
    45:15
    Puk majú momentálne na hokejkách Trenčania, nedarí sa im však pri prechode do útočného pásma. Domáci tím ich vysoko napáda a snaží sa puk vybojovať na svoje hokejky.
     
    44:45
    Hra sa nám teraz presunula do stredného pásma, po dlhšej dobe sa tak hra prerušila.
     
    44:00
    Trenčín sa teraz na chvíľu pozrel do útočného pásma, ku žiadnej strele sa však napokon nedostal a tak môžu ísť dopredu opäť hokejisti domáceho celku.
     
    43:25
    Žilina sa rýchlym prechodom prebojovala až do útočného pásma, tam však nedokázala nič prevratného vymyslieť, čím by zamestnala brankára hostí.
     
    43:00
    Hostia momentálne hrajú na rýchly protiútoky, domáci tím ich však dokáže úspešne eliminovať. Domáci s ihneď po zisku puku snažia o založenie útočnej akcie, nič iné im napokon ani neostáva.
     
    42:25
    Domáci sú aj po skončení presilovky naďalej aktívny v útočnom pásme, po zákroku Cháberu domáci tím ešte v útočnom pásme ostane.
     
    42:00
    Hostia v plnom počte. Domácim tím tak nevyužil ani svoju druhú presilovku v tomto zápase.
     
    41:25
    Veľká šanca na domácej strane! Gólom sa to však neskončilo, domáci napálili puk len do tyčky! Veľké šťastie na strane hostí!
     
    41:10
    Prvú polovičku presilovky má domáci tím už za sebou, zatiaľ sa výrazne presadiť nedokázali. Uvidíme, čo prinesú nasledujúce chvíle.
     
    40:35
    Dnešné stretnutie sleduje 732 divákov.
     
    40:30
    Domácim teraz nevyšiel rýchly prechod do útoku, hra sa tak presunie do obranného pásma domácich. Hostia tak môžu nazbierať cenné sekundy.
     
    40:15
    Posledná tretia tretina sa nám už naplno rozbehla, domáci po vyhratom vhadzovaní vyhadzujú puk do bezpečia.
     
    40:01
    Začala sa tretia tretina.
     
    Oba tímy sú spoločne s rozhodcami zápasu späť na ľadovej ploche, posledná tretia tretina sa nám tak čoskoro môže začať!

    Len pripomínam, že domáci tím začne poslednú tretiu tretinu presilovkou na celé dve minúty!
     
    V druhej tretine sme žiadny gól nevideli a tak je priebežný stav tohto zápasu aj naďalej 0:1! Obraz hry sa však zmenil, domáci hrali o niečo aktívnejšie ak ov prvej tretine, gól sa im však nepodarilo streliť. Hostia aj naďalej pokračujú vo svojej hre, ani oni však svoje šance v druhej tretine nevyužili.

    Uvidíme, čo nám prinesie posledná tretia tretina!
     
    40:00
    Druhá tretina sa skončila.
     
    40:00
    Domáci začnú tretiu tretinu presilovkou! Ryzák sa previnil proti pravidlám hrou s vysokou hokejkou a tak domáci tím si zahrá presilovku!
     
    39:30
    V závere druhej tretiny sú pri puku domáci hokejisti, ktorí zavreli hostí v ich pásme, všetky puky však z ich hokejok končia len mimo bránky hostí.
     
    39:01
    Prebieha posledná minúta druhej tretiny!
     
    38:02
    Puk teraz lieta zo strany na stranu, oba tímy kazia svoje prihrávky. Do konca druhej tretiny ostáva už len máličko.
     
    37:45
    Akonáhle získanú puk hokejisti Trenčína, nikam sa neponáhľajú a snažia sa svoju útočnú akciu rozvinúť pomaly a postupne. Domáci tím im to však sťažuje vysokým napádaním rozohrávky.
     
    37:05
    Domáci sa však naďalej tlačia pred bránku hostí, Trenčín však vzdoruje úspešne, aj keď je to miestami s veľkou dávkou šťastia. Divákom sa hokej teraz musí páčiť.
     
    36:45
    Ďaľšía skvelá príležitosť na strane domácich! Po chybnej rozohrávke hostí sa ku puku dostal Ježek, sám pred brankárom hostí však presne zakončiť nedokázal, Chábera dokázal vyraziť puk do bezpečia.
     
    36:10
    Domáci hokejisti sa dlho držali v útočnom pásme, avšak nedokázali nič zaujímavé vymyslieť, čím by ohrozili bránku hostí. Druhá tretina sa už pomaly bude končiť, gól sme v nej zatiaľ nevideli.
     
    35:45
    Výborný prienik domácich do útočného pásma, Chábera však dobre čítal hru a dokázal hru včas prerušiť. Domáci tak ešte v útočnom pásme ostanú.
     
    35:00
    Momentálne sledujeme rýchly hokej hore-dole, oba tímy sú smerom dopredu veľmi aktívne, v koncovke sa však nedarí ani domácim a ani hosťom.
     
    34:30
    Žilina po zisku puku vyrazila do rýchleho brejku, pred bránku hostí smerovala nebezpečná prihrávka, brankár Chábera však dokázal puk prikriť a hru tak prerušiť.
     
    33:25
    Trenčín držal domácich hokejistov pod tlakom v ich obrannom pásme, domáci sa však úspešne ubránili a nedovolili domácim nebezpečne zakončiť.
     
    33:00
    Tieto chvíle teraz patria hokejistom Trenčína, s pukom sa usadili v útočnom pásme, obrana domácich však úspešne vzdoruje. pomaly sa blíži záver druhej tretiny.
     
    32:45
    Dlouhý sa z uhla dostal ku strele na domácu bránku, trafil však len spojenicu! Domáci teraz mali veľké šťastie, že to Dlouhý netrafil lepšie.
     
    32:15
    Hra sa nám opäť presunula do stredného pásma.
     
    32:00
    Rýchly prechod do útoku však teraz vyšiel domácim, Švec však nedokázal presne zakončiť, keď puk skončil len na zadnom mantinely za bránkou hostí.
     
    31:15
    Hostia získali puk a snažili sa o rýchly prechod do útoku, to sa im však nepodarilo, keď stroskotali v strednom pásme na obrancov domácich.
     
    30:45
    Domácim nevyšiel rýchly prechod do útoku, po prihrávke rukou sa bude vhadzovať v strednom pásme.
     
    30:15
    Trenčín vyhral buly vo svojom útočnom pásme, avšak do žiadneho nebezpečného zakončenia sa nedostal. Puk teraz lieta z jednej strany na druhú.
     
    30:00
    Drevaňák sa po rýchlom brejku ocitol vo veľkej príležitosti, Chábera ho však dokázal vychytať! Hostia sa následne dostávajú ku puku a vyrážajú do rýchleho brejku.
     
    29:25
    Hostia vybojovali puk na svoje hokejky, usadili sa na chvíľu v útočnom pásme, avšak do zakončenia sa nedostali. Puk už majú na hokejkách domáci hokejisti.
     
    29:00
    Žilina hrá v posledných chvíľach veľmi aktívne a hostia sa musia mať na veľkom pozore. Skóre však naďalej ostáva nezmenené, sledujeme však rýchly hokej hore-dole.
     
    28:30
    Dve veľké príležitosti na domácej strane! Po chybe obrancov hostí sa sám pred brankárm ocitol Ninik, brankára Cháberu však neprekonal! Neuspeli ani následné dorážky jeho spoluhráčov.
     
    27:45
    Domáci tím sa usadil v útočnom pásme, avšak nedostal sa do žiadnej zaujímavej príležitosti. Hostia vysoko napádajú a tak domácim veľa priestoru nedávajú.
     
    27:05
    Hra tak už pokračuje s vyrovnaným počtom hráčov na oboch stranách, domáci tím výrazne ožil smerom dopredu v druhej tretine.
     
    26:08
    Hostia v plnom počte. Domáci tím presilovku nevyužil!
     
    26:05
    Ani táto strela od modrej v podaní Reháka gólom neskončila, hostia sa v oslabení ubránili.
     
    25:45
    Séria výborných pokusov na bránku hostí tiež zmenu skóre nepriniesla! Hostia vyhadzujú puk cez všetky čiary do bezpečia.
     
    25:08
    Žilina dlho kombinovala pred bránkou hostí, napokon sa však ku nebezpečnej strele ani nedostala. Polovica presilovky je už minulosťou.
     
    24:25
    Domáci sa usadili v útočnom pásme, obliehanie bránky hostí však zatiaľ gól neprinieslo, hostia sa bránia čo im sily stačia.
     
    24:08
    Presilovka pre domácich! Dlouhý sa previnil hákovaním a tak oslabuje svoj tím na dve minúty.
     
    24:05
    Domáci vyrazili do rýchleho brejku, dobre zakombinovali pred bránkou hostí, Chábera však úspešne zasiahol a hra je opäť prerušená.
     
    24:00
    Hostia získali puk a rýchlo sa presunuli do útočného pásma, kde získali buly po pravici Tomeka.
     
    23:35
    Výborná fáza hry domácich hokejistov, od modrej pálil Grman, Chábera úspešne zasiahol a puk vyrazil do bezpečia.
     
    23:10
    Po vyhratom buly prišlo nebezpečné zakončenie domácich, brankár Chábera opäť prerušuje hru.
     
    23:00
    Žilina teraz krásne zakombinovala v útočnom pásme, brankár hostí po úspešnom zákroku radšej hru prerušil. Žilina tak ostáva v útočnom pásme.
     
    22:35
    Pred domácu bránku dostal puk úplne voľný Švec, avšak nedokázal presne zakončiť, Tomek nakoniec zasahovať ani nemusel!
     
    22:00
    Pri puku sú momentálne domáci hokejisti, avšak nedarí sa im prepracovať sa ku nebezpečnejšiemu zakončeniu na brankára hostí.
     
    21:25
    Žilina sa previnila zakázaným uvoľnením, hra sa presunie do útočného pásma hostí.
     
    21:15
    Domáci hokejisti teraz výborne kombinovali pred bránkou hostí, avšak nikto v žltom drese nedokázal puk umiestniť tam kam patrí.
     
    20:35
    Po zakázanom uvoľnení hostí sa hra presunula do útočného pásma domácich, Žilina sa však ku presnej strele na bránu hostí nedostala.
     
    20:10
    Druhá tretina sa práve začala, do útoku po vyhranom buly išli hostia, rýchly prechod do útočného pásma im však nevyšiel.
     
    20:01
    Začala sa druhá tretina.
     
    Po prvej tretine vedie Dukla Trenčín v Žiline pomerom 0:1, o jediný gól sa postaral v 17.minúte Martin Jakúbek, ktorý trafil parádne vinkel Tomekovej bránky. Druhá tretina sa začne o 17:51.
     
    20:00
    Prvá tretina sa skončila.
     
    19:44
    Radek Dlouhý ostal sám pred Tomášom Tomekom, ten predviedol skvelý zákrok a podržal svoj tím!
     
    19:21
    Milan Drevenák si vybojoval puk na ľavej strane, zbehol si do útočného pásma a keďže nemal žiadneho spoluhráča na prihrávku, tak skúsil zakončiť. Chábera bol však znovu na svojom mieste.
     
    19:01
    Do konca prvej tretiny ostáva necelá minúta.
     
    17:50
    Tak toto je neuveriteľné. Prvá formácia Žiliny vyšachovala obranu hostí, po zakončení Emila Šveca i Róberta Hunu puk doslova poskakoval po bránkovej čiare, ale neskončil za ňou. Tak Žilinčania si teraz vybrali i poriadnu dávku smoly.
     
    17:02
    Nuž, domáci pôsobia veľmi zakríknuto a veru musia si poriadne vstúpiť do svedomia.
     
    16:26
    Trenčín dal gól!
    Trenčín dáva úvodný gól zápasu a treba povedať, že úplne zaslúžene. Z medzikružia pálil švihom MARTIN JAKÚBEK a puk skončil v pravom vinkli Tomekovej bránky! Asistencie: Róbert Petrovický, Marek Ryzák.
     
    15:48
    Václav Stupka si vytiahol puk z útočného pásma aby nebol v postavení mimo hru, napriek tomu sa píska a Václav sa veľmi čertí na čiarového rozhodcu.
     
    15:13
    Pekná strela Štěpána Novotného od modrej čiary, pred Cháberom vznikla veľká mela, no puk za bránkovú čiaru neprešiel.
     
    15:01
    Do konca prvej tretiny ostáva necelých 5 minút, v Žiline hráme stále bez gólov.
     
    14:05
    Trenčín je v prvej tretine jasne lepším celkom, herne dominuje a hrozí každým jedným útokom. Žilina sa snaží, ale Vlkom sa zatiaľ vôbec nedarí.
     
    13:42
    Tentoraz sa do puku oprel Richard Pavlikovský, mantinel za Tomášom Tomekom inkasoval poriadnu šupu.
     
    12:59
    Ďalšia pekná akcia hostí, na jej konci bol Vladimír Nemec, ktorý strelou zápästím preveril pozornosť Tomáša Tomeka.
     
    12:17
    Vzápätí prvá veľká šanca Vlkov, v ktorej sa ocitol Rastislav Konečný, no v koncovke nemal šťastie.
     
    11:56
    Nepríjemná strela Tibora Melichárka, ktorý švihom len tesne minul bránku Tomáša Tomeka.
     
    11:27
    Nuž, Trenčania zatiaľ pôsobia kompaktne, treba povedať, že domácim v útoku doposiaľ absolútne nič nedovolili.
     
    10:51
    Bratia Hunovci sa snažili v rýchlom prečíslení prekvapiť obranu hostí, no to sa im nepodarilo. Dukla získava puk a okamžite mieri dopredu.
     
    10:01
    Máme za sebou polovicu prvej tretiny, gól sme zatiaľ v Žiline nevideli.
     
    09:08
    Drevenák zvádza tvrdý súboj pri mantineli s Adamom Drgoňom, úspešný bol obranca Dukly Trenčín.
     
    08:22
    Vidíme rýchly hokej s množstvom osobných súbojov, bez prerušení, no škoda, že hokejová krása absentuje.
     
    07:50
    Žilinčania sa derú dopredu, na ľade je agilný tretí útok vedený Alešom Ježkom, o puk sa bojuje v rohoch klziska.
     
    07:02
    Dve – tri rýchle strely Dukly za sebou, Tomek zasahovať nemusel, ale obrana Vlkov by si mala vstúpiť do svedomia.
     
    06:35
    Po dlhšom čase je vzruch pred bránkou Trenčíne, Chábera však zasahovať nemusel a hostia okamžite smerujú do rýchleho protiútoku.
     
    05:49
    Hrá sa stále v pásme Žiliny, domáci majú veľký problém s prechodom do stredného pásma, viazne im kombinácia a pôsobia nervózne.
     
    05:22
    Oba tímy striedajú, vhadzovať sa bude po pravej ruke Tomáša Tomeka.
     
    04:48
    Veľká chyba žilinskej obrany, k puku sa pred Tomekom dostal Denis Hudec, no namiesto strely volil prihrávku a to sa vojakom v konečnom dôsledku vypomstilo, pretože následná strela už neprišla.
     
    04:11
    Andrej Hatala nepríjemne nahodil puk na bránku Vlkov, ten len tesne minul konštrukciu.
     
    03:58
    O puk sa vedú ťažké boje za žilinskou bránkou, čierne čudo nakoniec končí v lapačke Tomáša Tomeka.
     
    03:19
    Zápas pokračuje v rýchlom tempe, domáci sa snažia niečo vpredu vymyslieť, pred Cháberom okamžite vzniká šarvátka.
     
    02:46
    Je to oficiálne – gól Vladimíra Nemca nebol uznaný!
     
    02:46
    V Žiline sa stále komunikuje s videorozhodcom...
     
    02:46
    V DOXXbet Aréne sa teda telefonuje videorozhodcovi, ktorý však musí jednoznačne vyniesť negatívny ortieľ.
     
    02:46
    Hostia dávajú gól, ale bolo evidentné jasné, že Vladimír Nemec puk poslal za bránkovú čiaru úmyselne korčuľou.
     
    02:15
    Druhý útok Žiliny si vynútil tlak pred Cháberovou bránkou, priame strelecké ohrozenie z toho však nebolo.
     
    01:42
    Domáci sú po prvý raz v útočnom pásme, tvrdo dohrávajú všetky osobné súboje. Puk napokon končí v lapačke Cháberu.
     
    01:15
    Prvá nepríjemná strela hostí, Tomek si pripisuje výborný zákrok.
     
    00:37
    Žilinčania sa bránia, i za cenu zakázaného uvoľnenia.
     
    00:17
    Úvodná aktivita patrí Trenčanom, ktorí už sú v útočnom pásme.
     
    00:01
    Stretnutie sa práve začalo.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vyhraje první třetinu?

    Tipovat můžete do začátku 1. třetiny.

     
    Úvodné zostavy:

    MsHK DOXXbet Žilina: Tomek (Cibuľa) – Grman, Kurali, Makovský, Novotný, Rogoň, Brejčák, Niník, Bajaník – Huna Ri., Huna Ró., Švec – Konečný, Valášek, Stupka – Drábek, Ježek, Drevenák – Schroner, Rehák, Lipovský

    Dukla Trenčín: Chábera – Pavlikovský, Zaťko, Drgoň, Mikuš, Nechala, Hatala, Pataky, Ryzák – Dlouhý, Nemec, Vozdecký – Koyš, Gašparovič, Melichárek – Hudec, Švec, Petrovický – Jakúbek, Zlocha, Berák

    Rozhodca: Konc – Holienka, Kollár.
     
    Príjemný dobrý deň zo Žiliny, vitajte si sledovaní on-line prenosu zo zápasu 14.kola hokejovej Tipsport Ligy, v ktorom hokejisti MsHK DOXXbet Žilina privítajú na svojom ľade hráčov Dukly Trenčín. Úvodné buly padne o 17:00, my si ešte predtým v krátkosti predstavíme oba tímy.

    Žilinčanom patrí v aktuálnej tabuľke Tipsport Ligy 8. miesto so ziskom 19 bodov. Aktuálne Vlci ťahajú sériu dvoch domácich prehier. V piatok podľahli v derby Martinu 3:6, v nedeľu Popradu 2:5. Navyše hlásia i zranenia – Martin Leško ma poranený krížny väz v kolene a Jakub Kubiš a má poškodené väzy v ramene. U oboch hráčov to tak vyzerá na dlhodobejšiu absenciu v kádri Žiliny.

    Trenčínu patrí v priebežnej tabuľke ligy 2. miesto so ziskom 28 bodov. V poslednom doterajšom stretnutí vyhrali Vojaci na ľade Skalice 2:3, o góly Dukly sa postarali Patrik Koyš, Denis Hudec a Tibor Melichárek.

    V aktuálnej sezóne sa súperi už stretli, Dukla porazila na domácom ľade Žilinu hladko 3:0. Zápas sa teda začína o 17:00, z miesta komentátora sa na vás teší Dávid Švec.
     
    Vítame Vás pri on-line prenose. Stretnutie sa začne o 17:00.

    Dávid Švec

    Branky a nahrávky: 57. Ježek (Brejčák), 59. Konečný (Valášek, Brejčák), 63. Drábek (Konečný) – 17. Jakúbek (Petrovický, Ryzák), 48. Hudec (Petrovický, Švec)


    MsHK Žilina: Tomek (Cibuľa) – Grman, Kurali, Makovský, Novotný, Rogoň, Brejčák, Niník, Bajaník – Huna Ri., Huna Ró., Švec – Konečný, Valášek, Stupka – Drábek, Ježek, Drevenák – Schroner, Rehák, Lipovský
    HK DUKLA Trenčín: Chábera – Pavlikovský, Zaťko, Drgoň, Mikuš, Nechala, Hatala, Pataky, Ryzák – Dlouhý, Nemec, Vozdecký – Koyš, Gašparovič, Melichárek – Hudec, Švec, Petrovický – Jakúbek, Zlocha, Berák

    Rozhodčí: Konc – Holienka, Kollár
    bahis siteleri