Remeš – Monaco 0:1 (kon.) | Bordeaux – Troyes 1:0 (kon.) | Lille – Marseille 1:2 (kon.)
PSG – Saint-Étienne 4:1 (kon.)
konec
Stade de Reims
0:1 (0:1)
AS Monaco
Neděle 25.10.2015, 14:00 • Stade Auguste-Delaune II, Reims • Francouzská Ligue 1 Uber Eats • 11. kolo
Předzápasové kurzy
    90+4. Velká smůla pro domácí celek
     
    90+4
    Mohlo být vyrovnáno! Dlouhý nákop Placideho sice odvrátila nejdříve stoper Raggi. Ve středu pole se však dostal k míči Jordan Siebatcheu, který svou přízemní střelou trefil tyč! Jeho následná dorážka mířila mimo!
     
    90+2
    Střídající Cavaleiro předvedl hodně ostrý zákrok v souboji s Onianguém, a dostává zaslouženě žlutou kartu. Domácí mají k dispozici zajímavou standardní situaci.
     
    90
    Danijel Subašič si dával při rozehrávce na čas, a dostává žlutou kartu! To ho však mrzet příliš nemusí ...
     
    88
    Střídání v týmu AS Monaco FC: ze hřiště odchází Nabil Dirar, přichází Ivan Cavaleiro.
     
    84
    Z následného protiútoku mohlo Monaco pečetit své vítězství, avšak se tak nestalo. Bernardo Silva poslal krásný přízemní centr před branku pro Subašiče, kterému však kousek chyběl, aby míč zasáhl!
     
    78
    Velkou šanci měl na druhé straně hostující Nabil Dirar, kterého uvolnil Jérémy Toualan. Marocký záložník však nedokázal překonat výborného Placideho!
     
    77
    Střídání v týmu Stade de Reims: ze hřiště odchází Nicolas de Préville, přichází Odaïr Fortes.
     
    77
    Střídání v týmu AS Monaco FC: ze hřiště odchází Guido Carrillo, přichází Lacina Traoré.
    72. Nicolas de Préville (REI)
     
    72
    Velkou příležitosti měl teď domácí Nicolas de Préville, který střílel ze střední vzdálenosti. Jeho přízemná ránu však dokázal vyrazit do strany Danijel Subašič!
     
    69
    Tak to je velká komplikace pro domácí celek! Antoine Devaux dostává během sedmé minuty druhou žlutou kartu, a je vyloučený. Nabil Dirar navíc kulhá za čáru, uvidíme, zda-li bude pokračovat!
     
    66
    Z následné standardní situace sice Monaco neudeřilo, nicméně hosté zůstali u míče, a ve středu hřiště dostal hodně prostoru Carrillo. Střelu argentinského útočníka však vyrazil Placide!
     
    62
    První žlutou kartu dnešního utkání dostává domácí obránce Devaux, který poslal tvrdým způsobem k zemi na pravé straně obránce Fabinha.
     
    58
    Střídání v týmu Stade de Reims: ze hřiště odchází Diego, přichází Theoson Jordan Siebatcheu.
     
    58
    Střídání v týmu Stade de Reims: ze hřiště odchází Grejonh Kyei, přichází Gaëtan Charbonnier.
     
    47
    Hned na začátku druhého poločasu však mohl udeřit Mario Subašič, ke kterému se odrazil míč ve vápně. Chorvatský záložník však nestřílel zprvní, a jeho následnou střelu domácí obrana zablokovala.
    45. Carrillo trefil podruhé v tomto zápase tyč!
     
    45
    Joao Moutinho tentokrát dokázal uvolnit na pravé straně Fabinha, který následně vrátil míč do středu, odkud vypálil Guido Carrillo. Jeho přízemní ránu však opět zastavila tyč! Velká smůla pro hostující celek!
    37. Hlavička Carrilla skončila na tyči
     
    37
    Tentokrát klub z Monackého knížectví vedl svůj útok přes levou stranu, kde Bernardo Silva vybojoval rohový kop. Na centr Bernarda Silvy si naběhl Guido Carrillo, jehož hlavička trefila tyč!
    24. Velká šance de Prévilleho
     
    24
    V další velké šanci domácího celku se ocitl Nicolas de Préville, kterého krásně našel Antoine Devaux. Domácí ofenzivní záložník byl však při zakončení tísněn obráncem, a střela skončila mimo!
    11. Bernardo SILVA - 0:1
     
    11
    Monaco právě vstřelilo branku!
    Nedáš, dostaneš! Reims nedokázala proměnit hned v dvě velké šance, a v jedenácté minutě se Monaco dostává do vedení! Na pravém křídle se uvolnil Nabil Dirar, který přesným centrem našel BERNARDA SILVA. Portugaslský ofenzivní záložník není vyhlášeným hlavičkářem, nicméně v této situaci si poradil!
     
    10
    Další velkou šanci měl domácí celek! Ve středu hřiště dostal míč Kyei, který skvěle načasoval přihrávku pro Nicolase de Prévilleho. Francouzský středopolař však neuspěl v souboji se Subašičem, který předvedl skvělý zákrok!
     
    5
    Z prvního rohového kopu se Monaco prosadit nedokázalo, nicméně zůstalo na útočné polovině. Ve vápně se dostal k nebezpečné střele Jérémy Toulalan, jehož pokus však vyrazil brankář Placide. Stoper Weber následně poslal míč na rohový kop!
    3. Traorého hlavička mířila těsně nad břevno
     
    3
    Parádně to však na druhí straně udělal domácí celek! Frédéric na hranici pokutového území zasekl míč, a postoupil do vápna. Jeho následný centr našel ve vápně Hamariho Traorého, jehož hlavička skončila těsně nad brankou!

    Jan Havlovic

    Branky: 11. B. Silva (Dirar)

    Karty:   62. Devaux (REI) – 90. Subašič (ASM), 90+2. Cavaleiro (ASM)   69. Devaux (REI)


    Držení míče: 54 % : 46 %.
    Střely na branku: 7:6. Střely mimo: 4:10. Rohy: 3:5. Ofsajdy: 1:1. Fauly: 13:12.
    Stade de Reims: Placide – H. Traoré, Tacalfred, Weber, Signorino – Devaux, Oniangué – de Préville (77. Fortes), Bulot, Diego (58. Siebatcheu) – Kyei (58. Charbonnier).
    Náhradníci: Agassa – Siebatcheu, Bourillon, Fortes, Charbonnier, Atila Turan, Peuget.

    AS Monaco: Subašič – Fabinho, Raggi, R. Carvalho, Echiejile – Pašalić, Toulalan, Moutinho – Dirar (88. Cavaleiro), Carrillo (77. L. Traoré), B. Silva.
    Náhradníci: Nardi – Cavaleiro, L. Traoré, El Shaarawy, Rony Lopes, Boschilia, A. Touré.

    Rozhodčí: Frank Schneider – Zitouni, Henninot (vš. Francie)
    bahis siteleri