Ústí n/L – Pardubice 3:5 (kon.) | Sudoměřice – Kladno 4:6 (kon.)
konec
SK Sudoměřice
4:6 (0:1, 2:2, 2:3)
HBC Kladno
Neděle 25.10.2015, 15:00CROSSDOCK Extraliga • 11. kolo
     
    To je ode mě pro dnešek z tohoto utkání s konstatováním výhry Kladna vše. Děkuji za pozornost a přeji příjemný zbytek dnešního večera, například sledováním některého z textových online přenosů na portálu Onlajny.com. Těším se na Vás zase u nějakého dalšího (nejen hokejbalového) Onlajnu, na počtenou! (16:52:47)
     
    Sice šli Kladenští jako první v zápase do vedení, ovšem domácí dvěma góly otočili stav utkání na svojí stranu po brance ve 22. minutě. Ještě do přestávky se ale povedlo Kladnu vzít si své vedení zpět. Hodně atraktivní byla poslední patnáctiminutovka, ve které padlo celkem 5 branek! Hosté už vedli o tři branky, ale domácím ještě stačily síly na aspoň snížení na jednobrankový rozdíl. Další fázi hry už si ale hráči Kladna pohlídali a v závěru zápasu ještě přidali jednu branku, po které vítězí nad Sudoměřicemi 6:4.
     
    Konec zápasu.
     
    43:57
    Kladno drží Sudoměřice daleko od své branky a samo hrozí z brejků.
     
    41:44
    Kladno si hlídá svůj dvoubrankový náskok a nepouští domáci ani přes střední pásmo.
     
    40:25
    Potyčka u kladenské branky, rozhodčí musí krotit vzplanutí emocí.
     
    39:13
    Brdečka si poradil se samostatným únikem soupeře.
     
    39:03
    Domácí se ještě snaží o další snížení.
     
    38:20
    Kladno právě vstřelilo branku!
    Ovšem Kladno chce evidentně dohrát zápas bez zbytečných komplikací a proto odskakuje zpět na dvoubrankové vedení. Nechytatelnou střelou se prezentoval DANIEL HNÍZDIL. Asistence: František Pliml a Petr Ogurčák.
     
    37:15
    Sudoměřice právě vstřelily branku!
    Domácí svojí další brankou opravdu připravují pořádnou zápletku. Do odkryté brány se prosazuje DAVID HELEŠIC poté, co nedokázal Hájek udržet míček ve své moci. Asistence: Michal Tóth.
     
    36:23
    S góly, jakoby se roztrhl pytel. Závěr zápasu bude ještě hodně napínavý a zajímavý.
     
    36:22
    Sudoměřice právě vstřelily branku!
    Domácí ale velmi rychle odpovídají. O snížení se postaral MARTIN CHOVANEC. Asistence: Pavol Bolebruch.
     
    34:58
    Kladno právě vstřelilo branku!
    Kladenští bleskurychle proměňují přesilovou hru v branku. RADEK SOUKUP propálil vše, co mu stálo v cestě. Bez asistence.
     
    34:53
    S domácími to nevypadá dobře. Kosí je vyloučení, i tentokrát putuje k boxu trestoměřičů Jan Kaluža (SUD). Dvě minuty za sekání.
     
    34:38
    Kladno právě vstřelilo branku!
    Využita přesilová hra! Kladno přidává už čtvrtou branku v utkání, kterou odskakuje na rozdíl dvou branek. Odraženou střelu dorazil PETR ŠÍCHA po horní tyč. Asistence: Radek Soukup.
     
    33:28
    Dalším hříšníkem v dnešním utkání se stává Jan Kaluža (SUD), který se provinil vrážením na hrazení proti pravidlům a už směřuje na trestnou lavici.
     
    31:50
    Hra je opět zcela otevřená s šancemi na obou stranách.
     
    30:48
    Brankář Kladna vyráží tvrdou střelu od modré mimo tři tyče.
     
    30:01
    Začala třetí třetina.

    Libor Krýsa

    Branky a nahrávky: 19. Mišík (Chovanec, Hübl), 22. Hujsa (Bolebruch), 37. Chovanec (Bolebruch), 38. Helešic (Tóth) – 6. Soukup (Hnízdil), 28. Ogurčák (Kúdela, Pliml), 29. Špaček (Pražák), 35. Šícha (Soukup), 35. Soukup, 39. Hnízdil (Pliml, Ogurčák)


    SK Sudoměřice: Brdečka – Kudláč, Novák, Hübl, Liško, Štefka, D. Tóth, Kaluža "C", Mišík, Chovanec, Hujsa, M. Tóth, Helešic, Kucharič, Navrátil, Havlík, Otrísal, Bolebrich
    HBC Kladno: Hájek (Jirotka) – Dědič "C", Haisman, Kudela, Pliml, Soukup, Jelínek – Hnízdil, Ogurčák, Řícha, Špaček, Pražák, Nosek, Schnaselt, Kohout, Šťastný, Vondrák

    Rozhodčí: Horský, Vokurka
    bahis siteleri