Dunajská Lužná – Pohronie 1:1 (kon.) | Lok. Košice – Bardejov 3:2 (kon.)
konec
FC Lokomotíva Košice
3:2 (2:0)
Partizán Bardejov
sk Neděle 25.10.2015, 13:30 • Futbalový štadión v Družstevnej pri Hornáde • MONACObet liga
Předzápasové kurzy
     
    90+2
    Lokomotíva Košice dala gól!
    Neskutočné! Bardejov sa teraz rozsypal ako domček z karát, jeho hráči si po dobrom centri z pravej strany loptu najskôr sami poslali do žrde, následne sa k nej dostal TOMÁŠ LABUN, ktorý rozhodol!
     
    88
    Čikoš-Pavličko teraz poriadne zariskoval, keď po loptu vybehol takmer až k stredovému kruhu, napokon sa ale počin gólmana Bardejova ukázal ako správny.
     
    84
    Striedanie v tíme FC Lokomotíva Košice: z ihriska odchádza Zajac, prichádza Labun.
     
    82
    Striedanie v tíme Partizán Bardejov: z ihriska odchádza Milunovič, prichádza Staško.
     
    81
    Bardejov dal gól! ešte predtým sa ale hosťom podarilo vyrovnať, Bardejov zahrával štandardnú situáciu, lopta teraz poriadne poskakovala pred bránou, do ktorej ju upratal PATRIK KOLIBAB.
     
    73
    Striedanie v tíme FC Lokomotíva Košice: z ihriska odchádza Leško, prichádza Kinský.
     
    72
    Žltú kartu dostáva Chmelo (FC Lokomotíva Košice).
     
    61
    Bardejov dal gól! Loptu si na vyznačený bod postavil MARKO MILUNOVIČ, ktorý sa nemýlil a štandardnú situáciu bezpečne premenil.
     
    60
    Bola nariadená penalta v prospech hostí!
     
    59
    Loptu si na vyznačený bod postavil Ruskovský, ktorý našiel Pavla Šuľáka. Ten sa v pokutovom území mohol tešiť z gólu, stopéri Bardejova loptu vykopli z bránkovej čiary!
     
    56
    Neuveriteľné! Pavol Šuľák teraz stál k bráne chrbtom, aj napriek tomu sa hlavou oprel do lopty a Čikoš-Pavličko musel v záklone loptu vyškriabať končekmi prstov nad svoju bránu!
     
    52
    A napokon z toho bolo zakončenie hlavou v podaní Galla, ktorý teraz vyskočil najvyššie, loptu ale poslal mimo priestor troch žrdí.
     
    50
    Bardejov rozohrával rohový kop, videli sme dobrý center do stredu pokutového územia, do lopty sa ešte jeden z hostí chcel oprieť, vo veľkej šancu ju ale len posunul pred seba.
     
    50
    Žltú kartu dostáva Pa. Šuľák (FC Lokomotíva Košice).
     
    49
    Bardejov vo veľkej šanci na zníženie, Gagnon teraz dobrým spôsobom našiel Kolibaba, ktorý už chcel zodvihnúť ruky nad hlavu, to ale nerátal so skvelým reflexívnym zákrokom Maceja!
     
    46
    Striedanie v tíme Partizán Bardejov: z ihriska odchádza Jacko, prichádza Kačmár.
     
    46
    Striedanie v tíme FC Lokomotíva Košice: z ihriska odchádza Harvila, prichádza Kolek.
     
    42
    Lokomotíva Košice dala gól!
    Loptu si na vyznačený bod postavil Zajac, ktorý najskôr ponúknutú šancu na skórovanie trestuhodne zahodil, následne sa ale Lokomotíva k lopte vrátila a bol to práve PATRIK ZAJAC, ktorý loptu doklepol za chrbát Čikoša-Pavlička.
     
    41
    Bola nariadená penalta v prospech domácich.
     
    40
    Chmelo hľadal centrom Ruskovského, ktorý sa už po lopte naťahoval a tlačil sa tak do streleckého zakončenia, loptu ale zo vzduchu na poslednú chvíľu stiahol Čikoš-Pavličko.
     
    37
    Žltú kartu dostáva Jacko (Partizán Bardejov).
     
    35
    Následne sa už Bardejov musel mať na pozore, lopta totiž prešla pozdĺž celým pokutovým územím hosťujúceho celku, so situáciou si už Pavličko v spolupráci so svojim spoluhráčom poradil.
     
    24
    Lopta najskôr zaplávala do stredu pokutového územia, odkiaľ ju hostia poslali k Zajacovi. Ten technickou, no zrazenou strelou ešte našiel svojho spoluhráča, ktorý už ale stál v ofsajde.
     
    21
    Lokomotíva zahrávala štandardnú situáciu, z ktorej sme takmer videli aj druhý gól v sieti Čikoša-Pavlička. Do vzduchu sa teraz „zavesil“ Pavol Šuľák, ktorý tesne minul priestor troch žrdí!
     
    17
    Lokomotíva Košice dala gól!
    Lokomotíva teraz dokázala vyťažiť z minima maximum a z na prvý pohľad nebezpečnej akcie sa presadil PATRIK ZAJAC, ktorý teraz zúžitkoval prácu Cmarka i Ruskovského. Košice tak vedú 1:0.
     
    12
    Sipľak teraz s obrovskými bolesťami bojuje už mimo hracej plochy, vyzerá to na zranenie kolena a hráč Bardejova sa zrejme nevyhne lekárskemu zákroku v jednej z nemocníc v Košiciach.
     
    11
    Striedanie v tíme Partizán Bardejov: z ihriska odchádza Sipľak, prichádza Kolibab.
     
    8
    A bola z toho najväčšia šanca v doterajšom priebehu zápasu! Na center Ruskovského si síce vyskočil najvyššie Pavličko, ten ale loptu vyboxoval len ku kapitánovi Lokomotívy Zajacovi, ktorý ju následne napálil priamo do brankára.
     
    6
    Na trávniku sa teraz v bolestiach zvíjal Sipľak, po ktorého prišli aj s nosidlami, po krátkom ošetrení ale hráč hostí zišiel z hracej ploche sám. Veríme, že to nebude nič vážne.

    Lukáš Pancurák

    Branky: 17. Zajac, 42. Zajac, 90+2. Labun – 61. Milunovič (pen.), 81. Kolibab

    Karty:   50. Šuľák (LKE), 72. Chmelo (LKE) – 37. Jacko (BAR)


    FC Lokomotíva Košice: Macej – Horváth, Gallo, Cmarko, Pa. Šuľák, Zajac (C), Korijkov, Leško, Harvila, Ruskovský, Chmelo
    Náhradníci: Giertl – Labun, Vilkovský, Kinský, Kolek, Petričko, Micovčák

    Partizán Bardejov: Čikoš-Pavličko – Jacko, Grohoľ, Kica, Gagnon, Staš, Sipľak, Macej, Andraščík (C), Kuhajdík, Milunovič
    Náhradníci: Gmitter, Belunek, Kačmár, Staško, Kolibab, Ducár

    Rozhodčí: Ihring – Hrdlička, Jekkel – Čiernik
    bahis siteleri