NY Islanders – Calgary 4:0 (kon.) | Toronto – Arizona 3:4 (kon.) | Chicago – Anaheim 1:0 (po pr.)
konec
Toronto Maple Leafs
3:4 (1:2, 0:1, 2:1)
Arizona Coyotes
Úterý 27.10.2015, 00:30 • Air Canada Centre, Toronto (kapacita 20270 míst) • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    57:34 Morgan RIELLY - 3:4
     
    57:34
    Toronto právě vstřelilo branku!
    Z následného tlaku po skončené přesilové hře se domácí prosazují a snižují na rozdíl jediné branky! MORGAN RIELLY si zpracoval přihrávku od Phaneufa a táhlou střelou prostřelil Smithe, který toho přes clonícího van Riemsdyka moc neviděl! Asistence: Dion Phaneuf a Nazem Kadri.
    49:05 James VAN RIEMSDYK - 2:4
     
    49:05
    Toronto právě vstřelilo branku!
    Domácí se ještě nevzdávají! Zbyněk Michálek u mantinelu nezastavil puk, který tak prošel za jeho záda a JAMES VAN RIEMSDYK se dostal do samostatného úniku, který zakončil parádním blafákem s následným zasunutím kotouče mezi Smithovy betony! Asistence: Nazem Kadri.
    47:00 Kyle CHIPCHURA - 1:4
     
    47:00
    Arizona právě vstřelila branku!
    Hosté se při hře ve čtyřech na obou stranách dostali do přečíslení tří proti dvěma, Chipchura přihrál na sjíždějícího Ekmana-Larssona, který vypálil z mezikruží, Reimer zastavil i následnou dorážku švédského obránce, na další dorážku z hole KYLA CHIPCHURY už ale nedosáhl! Asistence: Oliver Ekman-Larsson a Mikkel Boedker.
    27:38 Klas DAHLBECK - 1:3
     
    27:38
    Arizona právě vstřelila branku!
    Po tlaku domácích hráčů se z ničeho nic prosazují na druhé straně Coyotes! KyleChipchura zavezl kotouč do útočného pásma, v rohu se rozhlédl a parádní přihrávkou našel na levé straně KLASE DAHLBECKA, který vyslal přesnou střelu na přední tyč! Asistence: Kyle Chipchura a Steve Downie.
    14:59 Shane DOAN - 1:2
     
    14:59
    Arizona právě vstřelila branku!
    Další nabídnutou přesilovou hru už hosté využívají! Oliver Ekman-Larsson dostal v mezikruží hodně prostoru, jeho střelu ještě dokázal Reimer vyrazit, puku se zmocnil Mikkel Boedker, jenž jej pohotově poslal do brankoviště na volného SHANA DOANA, který opět posílá Kojoty do vedení! Asistence: Mikkel Boedker a Oliver Ekman-Larsson.
    13:08 Shawn MATTHIAS - 1:1
     
    13:08
    Toronto právě vstřelilo branku!
    Z první větší šance udeřili na druhé straně domácí! Mark Arcobello vyhrál vhazování směrem na branku, kde zaváhal Zbyněk Michálek. Brad Boyes ještě Smithe nedokázal překonat, dorážející SHAWN MATTHIAS už ovšem ano! Asistence: Brad Boyes.
    06:31 Max DOMI - 0:1
     
    06:31
    Arizona právě vstřelila branku!
    Hosté přesilovou hru využívají velmi rychle! Po vyhraném vhazování se puku zmocnil MAX DOMI, rychle si kotouč vyměnil s Michaelem Stonem a následně tvrdou a přesnou ranou z kruhu pro vhazování poslal puk přímo pod horní tyčku! Asistence: Michael Stone a Martin Hanzal.

    Adam Lacek

    Branky a nahrávky: 14. Matthias (Boyes), 50. van Riemsdyk (Kadri), 58. Rielly (Phaneuf, Kadri) – 7. Domi (Stone, Hanzal), 15. Doan (Boedker, Ekman-Larsson), 28. Dahlbeck (Chipchura, Downie), 47. Chipchura (Ekman-Larsson, Boedker)


    Toronto Maple Leafs: Reimer (Bernier) – Hunwick, Phaneuf (C), Harrington, Rielly, Polák, Marinčin – van Riemsdyk, Kadri, Komarov – Winnik, Arcobello, Lupul – Matthias, Holland, Boyes – Grabner, Froese, Parenteau. Trenér: Mike Babcock.
    Arizona Coyotes: Smith (Lindbäck) – Ekman-Larsson, Stone, Dahlbeck, Michálek, Grossmann, Murphy – Rieder, Gaudet, Boedker – Domi, Hanzal, Duclair – Chipchura, Richardson, Doan (C) – Martinook, Gordon, Downie. Trenér: Dave Tippett.

    Rozhodčí: Morton, Kowal – Cherrey, Knorr

    Diváci: 18944
    bahis siteleri