Otrokovice – Litvínov 8:6 (kon.) | Vítkovice – Ostrava 7:1 (kon.) | Pardubice – Bohemians 4:6 (kon.)
Sparta – Mladá Boleslav 2:3 (0:2 po s.n.) | Tatran – Chodov 5:9 (kon.) | Bulldogs – Královské Vinohrady 12:6 (kon.)
konec
ESA LOGISTIKA Tatran Střešovice
5:9 (2:2, 1:2, 2:5)
FAT PIPE Florbal Chodov
Středa 28.10.2015, 18:00 • SH TJ Taran Střešovice • Livesport Superliga • 7. kolo
Předzápasové kurzy
     
    59:24
    Chodov právě vstřelil branku!
    Zřejmě poslední hřebíček do tatranské rakve přidává opět TOM ONDRUŠEK, který zakončil pohlednou kombinaci hostů a defintivně tak rozhoduje o výhře hostů v dnešním utkání.
     
    58:29
    Chodov právě vstřelil branku!
    Drama se ale ve střešovické hale konat nebude. Prázdnou branku domácího celku trefuje TOM ONDRUŠEK. Asistence: Petr Pražák.
     
    57:47
    Tatran právě vstřelil branku!
    K odraženému míčku se dostal ale Svoboda, jenž okamžitě poslal míček MILANU MELIŠOVI, který z první překonal bezmocně ležícího brankáře hostů. Asistence: Jan Svoboda.
     
    53:00
    Tatran právě vstřelil branku!
    Šance pro Střešovice ještě existuje, byť vzrostla minimálně. O oživení naděje na body se postaral MIROSLAV MAYER, který se štěstím v prostoru brankoviště procpal míček pod Mückem. Asistence: Jan Svoboda.
     
    48:03
    Chodov právě vstřelil branku!
    O pouhých dvacet sekund později přidává na stranu chodovských hráčů uklidňující branku MARTIN PRAŽÁK, jenž se prosadil po přihrávce Ondruška. Asistence: Tom Ondrušek.
     
    47:43
    Chodov právě vstřelil branku!
    Bleskový protiútok si ale připravili hostující florbalisté. Tyl vyslal prudkou přihrávku na MARTINA KOUTNÉHO, který se tváří v tvář proti Rebrovi nemýlil. Asistence: Miloš Tyl.
     
    43:20
    Chodov právě vstřelil branku!
    Nicméně hned vzápětí kapituluje. Ondrušek nečekal na nic a rychle rozehrál na MARTINA KOUTNÉHO, který se z první trefil na bližší tyč, kam se nestihl přesunout Rebro a musel tak lovit míček z branky. Asistence: Tom Ondrušek.
     
    38:29
    Chodov právě vstřelil branku!
    Další chybná rozehrávka Tatranu je potrestána. Bouša přeposlal míček k mantinelu, kde z první překonal Rebra MILOŠ TYL. Asistence: David Bouša.
     
    30:12
    Chodov právě vstřelil branku!
    Nepřesná přihrávka je důsledkem třetího chodovského gólu. Fiala zachytil chybnou rozehrávku Tatranu a předal míček FILIPU CHMELÍČKOVI, který při akci dvou na jednoho vzal sice vše sobecky na sebe, ale udělal dobře, neboť střelou do protějšího horního růžku překonal Rebra. Asistence: Jan Fiala.
     
    23:52
    Tatran právě vstřelil branku!
    Domácímu celku ale vyšel další rychlý protiútok. Beneš, ač byl faulován, tak se dokázal prosmýknout podél mantinelu a nakonec předložil přihrávku ONDŘEJI NĚMEČKOVI, který z první prostřelil Mücka. Asistence: Marek Beneš.
     
    12:27
    Tatran právě vstřelil branku!
    Domácí florbalisté srovnávají skóre z dalšího rychlého protiútoku, který zakončil JAN ŘEHOŘ po dalekonosné přihrávce Beneše. Asistence: Marek Beneš.
     
    08:17
    Chodov právě vstřelil branku!
    I druhé vyloučení Tatranu je potrestáno měrou vrchovatou. Znovu v tom měl dočinění PATRIK DÓŽA, který tentokrát zužitkoval přihrávku Kotlase. Asistence: Michal Kotlas.
     
    07:39
    Chodov právě vstřelil branku!
    Dvojnásobná přesilovka je ale přeci jenom využita. Hned po rozehrávce vyslal Tyl PATRIKA DÓŽU, který nabral rychlost a střelou na bližší tyč překonal Rebra. Asistence: Miloslav Tyl.
     
    01:09
    Tatran právě vstřelil branku!
    Prakticky z protiútoku se dostávají Střešovice do vedení, které jim obstaralo duo dvou zkušených borců v domácím dresu. Po přihrávce Vávry se zpoza velkého brankoviště prosazuje MILAN FRIDRICH. Asistence: Marek Vávra.
    Branky a nahrávky: 2. Fridrich (M. Vávra), 13. Řehoř (Beneš), 24. Němeček (Beneš), 53. Mayer (Svoboda), 58. Meliš (Svoboda) – 8. Dóža (Tyl), 9. Dóža (Kotlas), 31. Chmelíček (Fiala), 39. Tyl (Bouša), 44. Koutný (Ondrušek), 48. Koutný (Tyl), 49. Pražák (Ondrušek), 59. Ondrušek (Pražáki), 60. Ondrušek (Pražák)


    ESA LOGISTIKA Tatran Střešovice: Rebro (Kafka) – Heřmanský (C), Kubovič, Mayer, Fořt., Jiří Kolísko, Jan Kolísko, Vávra M., Gruber, Fridrich, Beneš, Němeček, Svoboda, Vítovec, Řehoř, Hudera, Meliš, Nenonen. Trenér: Jiří Jakoubek.
    FAT PIPE Florbal Chodov: Mück (Barák) – Jelínek, Pražan, Kašovský, Tyl, Vávra T., Fiala, Pražák, Flousek, Ondrušek, Koutný, Chmelíček, Vošta, Dóža, Strachota, Pletka, Kotlas (C), Bouša, Běloch. Trenér: David Podhráský.

    Rozhodčí: Petr Černý, Jiří Janoušek
    bahis siteleri