Trenčín – Myjava 4:1 (kon.)
konec
AS Trenčín
4:1 (2:1)
TJ Spartak Myjava
sk Pátek 30.10.2015, 18:00 • Mestský štadión Trenčín • Niké liga
Předzápasové kurzy
     
    56
    Trenčín dal gól!
    Schet vybojoval loptu v strede ihriska, zrazu mu nabiehali traja spoluhráči do voľného priestoru, GINO VAN KESSEL dostal pas ideálne a obstrelil bezmocného brankára.
    Asistencia: Schet
     
    50
    Trenčín dal gól!
    Trenčania sa udržali vpredu, Bero vysunul ideálne MORAESA WESLEYHO DA SILVU, ktorý si na hranici pokutového územia loptu spracoval a potom prekonal vybiehajúceho brankára.
    Asistencia: Bero
     
    15
    Trenčín dal gól!
    Roztrhnuté vrece s gólmi je naďalej naplno otvorené. Okamžite po vyrovnaní reagujú Trenčania, Schet sa prebil po pravej strane, poslal do ohňa, kde bol jeho spoluhráč bránený. ale LUKÁŠ BEŇO nešťastne zrazil loptu do vlastnej siete. Druhý vlastný gól behom krátkej doby.
     
    14
    Myjava dala gól!
    Iba kratučko sa domáci tešili z vedenia, Myjava sa okamžite pustila dopredu, po chybe domáceho obrancu hlavičkoval z ľavej strany Sládek, čo ešte Šemrinec vyrazil, následnú strelu tečoval do protipohybu brankára obranca MILAN RUNDIČ, ktorý si tak pripisuje vlastný gól.
     
    13
    Trenčín dal gól!
    Hrubka brankára Hrušku, ktorý sa pri rozohrávke pošmykol a loptu tak posunul rovno na MITCHELA STUARTA SCHETA, ktorý zoči-voči brankárovi uspel a otvoril skóre.

    Marián Vychovalý

    Branky: 13. Schet, 15. Beňo (vla.), 50. da Silva (Bero), 56. van Kessel (Schet) – 14. Rundič (vla.)

    Karty:   32. Rabiu (TRE), 40. Kleščík (TRE), 75. Rundič (TRE) – 43. Marček (MYJ)   27. Banovič (MYJ)


    AS Trenčín: Šemrinec – Madu, Kleščík, Rundič, Šulek – Bero, Rabiu, Jančo (63. Opatovský) – van Kessel (81. Holúbek), Schet (76. Guba) – da Silva.
    Náhradníci: Vozár – Skovajsa, Holúbek, Bala, Lawrence, Opatovský, Guba.

    TJ Spartak Myjava: Hruška – Beňo, Chovanec, Banovič, Marček – Kóňa (70. Karlík), Duga, Daniel (65. Pekár), Bílovský – Slančík, Sládek (28. Jánošík).
    Náhradníci: Solnička – Jánošík, Karlík, Pekár, Černáček, Pecha, Ferenčič.

    Rozhodčí: Chmura – Bóllo, Kováč

    Diváci: 2212
    bahis siteleri