Chodov – Vítkovice 7:5 (kon.) | Ostrava – Bulldogs 3:6 (kon.) | Bohemians – Otrokovice 7:5 (kon.)
konec
FbŠ Bohemians
7:5 (2:0, 3:3, 2:2)
PSG Panthers Otrokovice
Neděle 01.11.2015, 19:00 • SH Děkanka • Livesport Superliga • 8. kolo
Předzápasové kurzy
     
    59:29
    Otrokovice právě vstřelily branku!
    V závěru zápasu se ale přece jen Panteři prosazují. Pteřík poslal míček MARTINU NAGYMU sice do hodně těžkého úhlu, ale i tak se útočník hostů dokázal prosadit. Ponomarev se totiž nedokázal přemístit včas ke své levé tyči. Asistence: Lukáš Petřík.
     
    53:48
    Otrokovice právě vstřelily branku!
    Hosté se však ještě nevzdávají. Vaněk sice dostal přihrávku do rohu, ale výborným krosem našel na druhé straně LUKÁŠE PETŘÍKA, který se z první nemýlil. Asistence: Jaroslav Vaněk.
     
    52:23
    Bohemians právě vstřelili branku!
    Gólová pojistka přichází až nyní. Martin Šimek našel na středu volného TOMÁŠE KINDLA, který na nic nečekal a rovnou z voleje propálil přízemní střelou Michajloviče. Asistence: Martin Šimek.
     
    40:37
    Bohemians právě vstřelili branku!
    Domácí zařívají parádní vstup do třetí třetiny. Hned ze své první akce v závěrečné části totiž navyšují náskok na 6:3. Na konci cele akce byl ALEŠ HÖFFER, jenž se prosadil zpoza velkého brankoviště. Asistence: Radek Mandík.
     
    35:31
    Bohemians právě vstřelili branku!
    Kuriózní branka nyní byla k vidění ve sportovní hale Děkanka. Kisugite napálil svou střelou Martina Šimka do hlavy, od něhož se míček odrazil na nohu MICHALA NAGYHO. Od hostujícího obránce poté zamířil míček do branky hostů.
     
    31:15
    Bohemians právě vstřelili branku!
    Svěřenci Michala Jedličky se ale opět v dvouminutovém horizontu dostávají do vedení. JAKUB ŠÁRKA si naběhl na střed hřiště, kam dostal přihrávku od Bagina a střelou tahem se nemýlil. Asistence: Vojtěch Bagin.
     
    29:37
    Otrokovice právě vstřelily branku!
    A hosté početní výhodu hodně rychle využívají. Po další pohledné kombinaci srovnává na 3:3 KAREL ŤOPEK přízemní střelou od mantinelu. Asistence: Martin Nagy.
     
    24:44
    Bohemians právě vstřelili branku!
    Vyrovnaný stav ale vydržel pouze něco málo přes dvě minuty. Ze standardní situace se od mantinelu prosadil VOJTĚCH ZEZULKA, kterému míček přiťukl Kuncman. Asistence: Lukáš Kuncman.
     
    22:25
    Otrokovice právě vstřelily branku!
    Hodně rychle je srovnáno, neboť trestné střílení proměnil MICHAL NAGY, který si položil domácího gólmana a bekhendem poslal míček nad bezmocně ležícího Ponomareva.
     
    21:40
    Otrokovice právě vstřelily branku!
    Nyní už ale domácí brankář kapituluje. Po přihrávce Kováče se již tentokrát JAROSLAV VANĚK prosazuje a přibližuje tak svůj tým na rozdíl jediné branky. Asistence: Milan Kováč.
     
    13:16
    Bohemians právě vstřelili branku!
    Domácí celek ale využil i následného tlaku a po kombinaci na jeden se z podobného místa jako prve prosazuje MARTIN ŠIMEK, kterému tentokrát nahrával Kindl. Asistence: Tomáš Kindl.
     
    04:49
    Bohemians právě vstřelili branku!
    Nyní už ale otrokovický gólman kapituluje. Kisugite zachytili na středu hřiště balón a hned jej poslal MARTINU ŠIMKOVI, který z první zamířil přesně na bližší tyč. Asistence: Martin Kisugite.
    Branky a nahrávky: 5. M. Šimek (Kisugite), 14. Šimek (Kindl), 25. Zezulka (Kuncman), 32. Šárka (Bagin), 36. Mi. Nagy (vla.), 41. Höffer (Mandík), 53. Kindl (M. Šimek) – 22. Vaněk (Kováč), 23. Mi. Nagy (TS), 30. Ťopek (Ma. Nagy), 54. Petřík (Vaněk), 60. Ma. Nagy (Petřík)


    FbŠ Bohemians: Ponomarev (Hyršl) – Zezulka, Kisugite, Kuncman, Čihák, Chlumský, Tůma, Krbec – M. Šimek, Bagin (C), Zapletal, D. Šimek, Kieler, Mandík, H)offer, Teslík, Kindl, Šárka. Trenér: Michal Jedlička.
    PSG Panthers Otrokovice: Michajlovič (Malina) . Večeřa, Kostka, Kováč, Mi. Nagy, Kořený – Bližňák, Volek, Vaněk (C), P. Krchňáček, Ťopek, Ovesný, Ma. Nagy, Sovják, M. Krchňáček, Petřík, Hrdina. Trenér: Pavel Gofroň.

    Rozhodčí: Jiří Dolanský, Vojtěch Dolanský

    Diváci: 106
    bahis siteleri