Ostrava – Teplice 2:3 (kon.) | Brno – Č. Budějovice 1:0 (kon.) | Sparta – Bohemians 1905 2:0 (kon.)
Liberec – Plzeň 3:3 (kon.)
konec
FC Baník Ostrava
2:3 (0:2)
FK Teplice
Pondělí 02.11.2015, 10:30 • Stadion Bazaly • Juniorská liga • 15. kolo
Předzápasové kurzy
     
    87
    Teplice skvěle sehrály protiútok a z hranice šestnáctky zamířily na bránu Baníku Ostrava, Vojtěch Šrom si však s následným pokusem u své pravé tyče hravě poradil.
     
    85
    Žlutou kartu dostává Výborný (FK Teplice).
     
    84
    Střídání v týmu FK Teplice: ze hřiště odchází Pecháček, přichází Šup.
     
    76
    Marek Szotkowski měl na kopačce vyrovnávací gól, když se ocitl sám za obranou a jeho následný lob skončil na horní síti!
     
    74
    Střídání v týmu FK Teplice: ze hřiště odchází Martirosyan, přichází Kalivoda.
    73. Martin HONIŠ - 2:3
     
    73
    Baník právě vstřelil branku!
    MARTIN HONIŠ skóruje a Baník Ostrava se dostává opět na dostřel!! Domácí rozehráli v rychlém sledu dva rohové kopy, po druhém z nichž se na bližší pravé tyči položil do míče Martin Honiš a jeho následná přízemní střela zamířila přesně ke vzdálenější levé tyči.
     
    64
    Střídání v týmu FC Baník Ostrava: ze hřiště odchází Mensah, přichází Půda.
    60. Daniel PROCHÁZKA - 1:3
     
    60
    Teplice právě vstřelily branku!
    DANIEL PROCHÁZKA střílí gól a vrací Teplice zpět do dvoubrankového vedení!! Teplice rozehrály parádní protiútok a po přihrávce z levé strany se prosadil střelou do prázdné brány Daniel Procházka.
     
    54
    Jeden z hráčů Baníku Ostrava napřáhl z hranice šestnáctky ke krásné střele, která směřovala přesně do pravého horního rohu brány, brankář Lukáš Skalák byl ale připraven a jeho pokus vyrazil na rohový kop!
     
    53
    Střídání v týmu FK Teplice: ze hřiště odchází Česlák, přichází Martirosyan.
    49. Marek SZOTKOWSKI - 1:2
     
    49
    Baník právě vstřelil branku!
    MAREK SZOTKOWSKI vrací Baník Ostrava krátce po přestávce zpět do hry a snižuje z pohledu domácího týmu na 1:2!! Marek Szotkowski si naběhl na přední tyč na centr z pravé strany a krásnou hlavičkou o zem míč umístil přesně do pravého horního rohu.
     
    46
    Střídání v týmu FC Baník Ostrava: ze hřiště odchází Marek, přichází Šichor.
     
    40
    Mensah dostal krásnou přihrávku do běhu a těsně před vybíhajícím brankářem Lukášem Skalákem si míč píchl do pravé strany, jenže příliš daleko a jeho následná střela z úhlu skončila na horní síti!
     
    39
    Na opačné straně se blýskl fantastickým zákrokem Vojtěch Šrom, který po krásné kombinaci na pravé straně šestnáctky střelu Teplic vyrazil! K dorážce se poté dostal Petr Výborný, z bezprostřední blízkosti ale zamířil nepochopitelně nad.
     
    38
    Akce Ostravy poté pokračovala a po skvělém pasu Strakoše od rohového praporku se ocitl ve skvělé šanci na značce pokutového kopu Mensah, jeho následná střela ale zamířila vedle pravé tyče!
    25. Petr VÝBORNÝ - 0:2
     
    25
    Teplice právě vstřelily branku!
    PETR VÝBORNÝ si pohrál s domácí obranou a střelou do prázdné brány zvyšuje na 2:0!! Petr Výborný se těsně před šestnáctkou zbavil jednoho ze stínících obránců, poté udělal kličku vybíhajícímu brankářovi Vojtěchovi Šromovi a uklidil míč přízemní střelou do prázdné brány.
     
    18
    Baník Ostrava rozjel nádhernou akci po pravé straně a po následném centru se na vzdálenější tyči dostal k hlavičce Marek Szotkowski, jehož následný hlavičkový pokus zamířil těsně nad!
     
    12
    Petr Výborný se dostal na hranici šestnáctky k přízemní střele, která směřovala přesně ke vzdálenější pravé tyči, jeden z obránců Baníku ji ale dokázal vytěsnit tečí na rohový kop!
    9. Petr VÝBORNÝ - 0:1
     
    9
    Teplice právě vstřelily branku!
    PETR VÝBORNÝ posílá Teplice po skvěle sehrané akci po pravém křídle do vedení!! Daniel Richter skvěle odcentroval z pravé strany a uprostřed pokutového území našel nabíhajícího Petra Výborného, který míč usměrnil z první přesně k pravé tyči.
     
    3
    Petr Výborný dostal krásnou přihrávku do šestnáctky a z blízkosti z otočky napřáhl k přízemní střele, která rozvlnila boční síť Šromovy brány!

    Tomáš Reiner

    Branky: 49. Szotkowski, 73. Honiš – 9. Výborný, 25. Výborný, 60. Procházka

    Karty:   85. Výborný (TEP)


    FC Baník Ostrava: Šrom – Honiš, Helešic, Meschaninov, Strakoš – Mensah (64. Půda), Behan, Marek (46. Šichor), Ožvolda, Karčmář – Szotkowski.
    Náhradníci: Zapata, Švehlík, Matějka. Trenér: Petr Samec.

    FK Teplice: Skalák – Richter M., Richter D., Česlák (53. Martirosyan – 74. Kalivoda), Hynek, Bílek, Pecháček, Strada, Výborný, Procházka, Krátký.
    Náhradníci: Švejda, Šup. Trenér: Jakub Pekař.

    Rozhodčí: Radim Dresler. Asistenti: Radek Kotík, Valter Boček
    bahis siteleri