Tisková konference ČFbU (kon.) | Tisková konference Viktoria Plzeň před zápasem EL (kon.)
Tisková konference AC Sparta Praha před zápasem EL (kon.) | Tisková konference Schalke 04 před zápasem EL (kon.)
Tisková konference SK Rapid Vídeň před zápasem EL (kon.)
konec
Tisková konference FC Viktoria Plzeň před zápasem Evropské ligy

Středa 04.11.2015, 16:45 • Doosan Aréna, Plzeň • Tiskové konference
     
    Dnešní předzápasový program bude pokračovat tiskovou konferencí týmu SK Rapid Vídeň od 18:30. I tuto druhou část najdete v přímém přenosu na onlajnech. (17:15:04)
     
    17:14
    Tisková konference skončila.
     
    Karel Krejčí: "Vašek přestřelil. To si sám uvědomuje a nějaký trest je na místě. Jaký bude, to si ale necháme pro sebe. To jsou vnitřní věci klubu. On se z toho snad ponaučí, aby se to příště neopakovalo."
     
    Karel Krejčí: "Už před tím prvním utkáním jsme věděli, že Rapid je v obraně velice dobře organizované mužstvo. Hrajou hodně u sebe, není tam moc prostoru a dopředu mají zajímavé rychlé hráče. Ta hra do volného prostoru jim svědčí rozhodně více, než nějaké dobývání. Pokud chceme uspět, určitě jim nesmíme dát tolik prostoru, jako v tom prvním utkání."
     
    Karel Krejčí: "Program byl stejný jako před jiným zápasem evropských pohárů. Po Spartě jsme měli regeneraci a od pondělí přípravu na zítřejší utkání. Když jsem si stříhal ten zápas ve Vídni, musím říct, že se ten zápas mohl odvíjet jinak, pokud bychom využili naše šance, navzdory tomu, že jsme nepodali nejkvalitnější výkon. Soupeř nás pak potrestal lacinými brankami, oni využívali mezer v naší defenzívě a ukázali, že obzvláště v protiútocích jsou velice nepříjemní."
     
    Karel Krejčí: "Když jsem přišel, tak jsem říkal, že je Plzeň stavěná na útočný fotbal. Pak jsme to v těch dalších zápasech dokázali. V tom utkání s Rapidem jsme byli až moc pasivní, přesto si myslím, že pokud budeme hrát ve vyšším postavení a aktivněji, můžeme zítra uspět. Tam máme přednosti a hráči to snad pochopili. Pokud chceme oživit postupové naděje, ta cesta povede přes větší aktivitu v ofenzivě."
     
    Karel Krejčí: "O stoperské dvojici pořád přemýšlím. Dnes vám to ještě neřeknu, mám na to rozhodnutí ještě jednu noc. Tu sestavu ale musí před každým utkáním slyšet nejprve hráči v kabině. Teď se o ní z taktických důvodů bavit nebudu."
     
    Karel Krejčí: "Spíš bych se vrátil ještě k tomu týdnu předtím, kdy nám nevyšla dvě utkání. Bylo to tvrdší ve všech směrech a mužstvu to prospělo, před Spartou jsme to potřebovali, přístup i nasazení pak bylo mnohem vyšší a stejně bychom se chtěli prezentovat i v dalších zápasech. Kvalitu máme v kabině obrovskou, ale bez takovýchto věcí ty zápasy těžko zvládnete. Vyříkali jsme si to, pro někoho to mohlo být nepříjemné, ale ta výhra nad Spartou a styl, kterým jsme jí dosáhli, nás všechny povzbudil."
     
    Karel Krejčí: "Po utkání se Spartou se ty síly vracejí rychleji. Já věřím, že hráči budou na zítřejší utkání stoprocentně připravení."
     
    Karel Krejčí: "Pokud chceme postoupit, musíme zvládnout nejprve zítřejší zápas. Poté určitě i utkání v Minsku. Pokud by se nám to povedlo, bylo by ještě možné hrát s Villarealem o postup. Uvidíme ale, jak dopadnou ostatní zápasy. Pokud ale ta šance na postup bude, budeme se o něj rvát."
     
    Karel Krejčí: "Obě mužstva umí počítat a ví, co jim stačí k postupu. My to teď nemáme ve svých rukou, potřebujeme zítra vyhrát a pokud by se nám to povedlo, naše šance trošku vzroste. Věřím, že jsme se poučili z prvního zápasu a předvedeme mnohem lepší výkon než ve Vídni."
     
    Michal Ďuriš opustil tiskovou konferenci, pokračocat bude hlavní trenér Karel Krejčí.
     
    Michal Ďuriš: "Určitě si věřím i na další penaltu, ale možná teď bude na řadě někdo jiný. Ještě jsme to nerozebírali... Hlavně, aby ještě nějaká byla."
     
    Michal Ďuriš: "Myslím si, že pokud by Rapid přišel hrát na remízu, asi by se jim to nemuselo vyplatit. Jsou podobné mužstvo jako my. Snad to zítra zvládneme a ještě to s těmi postupujícími nebude tak jasné."
     
    Michal Ďuriš: "Nechodím na hřiště s přesvědčením, že dám gól. Prostě jdu hrát a když to tam spadne, určitě mě to potěší."
     
    Michal Ďuriš: "Víme, že pokaždé jsme ze skupiny postoupili do jarní fáze. Teď jsme si to trošku zkomplikovali, ale pokud zítra vyhrajeme, ta tabulka se ještě trochu změní. Věřím, že jsme ještě neřekli poslední slovo."
     
    Michal Ďuriš: "Tlak si nesmíme připouštět. Jsem rád, že jsme hlavně zvládli ten poslední zápas. Věřím, že pokud se bude dařit mužstvu, bude se dařit i mně a ty góly budou padat dál."
     
    Michal Ďuriš: "Někteří lidé ze Slovenska přijeli i sem, ale určitě nebyla taková poptávka po lístcích jako ve Vídni, tam to je přece jen ještě o něco blíže."
     
    Michal Ďuriš: "Víme, kde je Rapid silný, a budeme se snažit poučit hlavně z toho prvního zápasu. Věřím, že doma budeme silnější na míči, Rapid zatlačíme a dáme nějaký gól."

    Marek Kratochvíl

    bahis siteleri