Česko – Švédsko 1:9 (kon.) | Finsko – Švýcarsko 3:6 (kon.)
konec
Česko
1:9 (1:2, 0:4, 0:3)
Švédsko
Pátek 06.11.2015, 17:45 • Hala Vodova, Brno • Euro Floorball Tour (muži)
Předzápasové kurzy
     
    Ode mne je to pro dnešek z brněnské haly ve Vodově ulici, a tak Vám přeji příjemný zbytek pátečního večera. U sledování zítřejšího programu EFT na počtenou! Loučí se s Vámi Daniel Kinc. (20:29:34)
     
    Na dnešní utkání budou domácí příznivci chtít asi co nejrychleji zapomenout! Švédové ukázali, kdo je nejlepší na světě a roznesli domácí celek poměrem 9:1! Ve třetí třetině přidali seveřané další tři branky, z nichž hned dvě přišly v oslabení. Švédové si tak připisují v úvodu tři body, zatímco Češi se do zítřejšího večera musejí oklepat z úvodního debaklu.

    Nejlepší hráči: Martin Tokoš (CZE) – Johannes Larsson (SWE)
     
    Konec zápasu.
     
    59:53
    Švédsko právě vstřelilo branku!
    Další branka v oslabení! Samuelsson utekl české obraně a následě nezjištně předložil míček JONASI SVAHNOVI, který zakončil bekhendem do odkyté sítě – 1:9! Asistence: Johan Samuelsson.
     
    59:30
    Následně je již Johannes Larsson vyloučen, odsedí si dvě minuty za držení.
     
    58:38
    Podhrádský zachyboval při rozehrávce a jeho chyby mohl využít Larsson, ten se však provinil faulem.
     
    57:34
    Švédsko právě vstřelilo branku!
    Další branka Švédů! KIm Nilsson našel ve středu neobsazeného ALEXANDERA GALANTE CARLSTROMA, který i přes snahu Součka procedil míček za brankovou čáru – 1:8! Asistence: Kim Nilsson.
     
    56:56
    Po další rychlé kombinaci Švédů pálil z první Sundstedt, ale jeho pokus šel vysoko nad branku.
     
    56:00
    Na dnešní utkání českého výběru si našlo cestu skvělých 1543 diváků, kteří i v těchto chvílích tlačí národní tým kupředu.
     
    54:59
    Švédové se však po další době zmocili míčku a šetší čas kombinací před brankářem Paulssonem.
     
    54:17
    Češi se však ani za již beznadějného stavu nevzdávají a stále plní útočných snah operují na polovině Švédů, ti se zatím srdnatě brání.
     
    53:10
    Domácí se ihned po inkasované brance usadili v útočném pásmu. Největší šanci měl Jiří Curney, ovšem Paulsson jeho pokus do protipohybu dokázal zastavit.
     
    51:18
    Švédsko právě vstřelilo branku!
    Švédové se prosazují i v oslabení! Kanebjork posunul míček na JOHANESSE LARSSONA, který vypustil z otočky nechytatelnou pumelici do pravé šibenice, hattrick pro švédského borce – 1:7! Asistence: Joel kanebjork.
     
    51:06
    Přesilová hra pro domácí celek. Vyloučen Alexander Carlstrom na dvě minuty za hrubost.
     
    51:06
    Oddechový čas pro domácí.
     
    50:50
    Tyl se dostal do dobré pozice a vyslal nebezpečnou ránu, nicméně brankář Poulsson jeho pžízemní pokus dokázal zlikvidovat
     
    49:49
    Skvelou ránu vyslal z levého křídla Jan Natov a brankář Paulsson jeho pokus na poslední chvíli zlikvidoval.
     
    48:18
    Patrik Doža následně vypálil a Paulsson jeho pokus pouze vyrazil před sebe. Útočník Chodova posléze hledal naslepo spoluhráče, ovšem přihrávka mířila do míst, kde nebyl žádný z jeho spoluhráčů.
     
    47:23
    Jendrišák se po přenesení hry na llevou stanu dostal k ráně, ta ale byla zablokována precizní obranou severského celku.

    Daniel Kinc

    Branky a nahrávky: 12. Tokoš (Sladký) – 4. Enström (Rudd), 4. Kanebjörk (Eriksson), 22. Larsson (Eriksson), 27. Nordgren (Enström), 33. Nillson, 39. Larsson (Gustafsson), 52. Larsson (Kanebjork), 58. Carlstrom (Nilsson), 60. Svahn (Samuelsson)


    Česko: Souček (Kafka) – Kuncman, Beneš, Suchánek, Šešulka, Podhrádský, Heřmanský – Tyl, Jendrišák, Curney – Ondrušek, Sladký, Tokoš – Natov, Tomašík, Dóža – Bagin, Šebesta, Mikeš.
    Švédsko: Paulsson (Rehn) – Sundstedt, Östholm, Holmgren, Johansson, Ljunggren, Gustafsson, Wallgren – Carlström, Samuelsson, Nilsson – Enström, Rudd, Nordgren – Larsson, Kanebjörk, Eriksson – Svahn, Palmen.

    Rozhodčí: Tero Fordell, Lasse Vuola