Česko – Švédsko 1:9 (kon.) | Finsko – Švýcarsko 3:6 (kon.)
konec
Finsko
3:6 (2:2, 0:3, 1:1)
Švýcarsko
Pátek 06.11.2015, 20:30Euro Floorball Tour (muži)
Předzápasové kurzy
     
    45:40
    Finsko právě vstřelilo branku!
    Kohonen přiťukl míček TATU VÄÄNÄNENOVI, který zamířil přesně do horního rohu!
     
    41:03
    Švýcarsko právě vstřelilo branku!
    Švýcaři navyšují hned zkraje druhé třetiny své vedení. Meier přiťukl míček LUCO GRAFOVI, který propálil vše, co mu stálo v cestě.
     
    33:42
    Švýcarsko právě vstřelilo branku!
    Udeřilo tedy na druhé straně. Laely si na pravé straně zpracoval míček, který z druhého doteku poslal na nabíhajícího REMA BUCHLIHO, jehož zakončení z první bylo přesné.
     
    27:14
    Švýcarsko právě vstřelilo branku!
    Další povedená akce končí čtvrtou brankou Švýcarska. Meister našel na levém křídle rozběhnutého CHRISTOPHA MEIERA, jenž povedenou ranou tahem prostřelil Kosonena!
     
    21:47
    Švýcarsko právě vstřelilo branku!
    Krásná florbalová akce znamená třetí branku Švýcarů. Buchli zadovkou posunul míček na Braillarda, ten už byl sám v dobré pozici na zakončení, ještě ale vylepšil pozici KEVINOVI BERRYMU, který měl již snadnou pozici.
     
    14:45
    Finsko právě vstřelilo branku!
    Znovu tu máme rychlé vyrovnání a tentokrát je to mužstvo Finska, které ihned stáhlo náskok soupeře. Johansson našel na středu volného PETERA KOTILAINENA, jehož rána z první končí přesně pod horní tyčkou!
     
    12:45
    Švýcarsko právě vstřelilo branku!
    Přece jen se Švýcarsko dočkalo a ještě v první třetině dokonalo obrat ve skóre. Fluhmannovu přihrávku před bránu sice stačila finská obrana zastavit, odražený míček si ale našel CHRISTOPH MEIER, který propálil Kosonena.
     
    01:45
    Švýcarsko právě vstřelilo branku!
    Švýcaři ovšem velmi rychle vyrovnávají. K odraženému míčku se dostal MANUEL MAURER, který jej doklepl na místo určení.
     
    00:39
    Finsko právě vstřelilo branku!
    Nyní už se ale Seveřané prosazují! K míčku se na středu dostal JAMI MANNINEN, jehož rána švihem končí v síti!

    Jan Číhal

    Branky a nahrávky: 1. Manninen, 15. Kotilainen (Johansson), 46. Väänänen (Kohonen) – 2. Maurer, 13. Meier (Fluhmann), 22. Berry (Braillard), 28. Meier (Meister), 34. Buchli (Laely), 42. Graf (Meier)


    Finsko: Kosonen (Ihme) – Talvitie, Kivilehto, Aro, Tölikkö, Salo, Väänänen, Junkkarinen, Stenfors – Puska, Salin, Moilanen, Kapenen, Pylsy, Kukkola, Hänninen, Kohonen, Pfitzner, Kotilainen, Johansson, Manninen, Jokinen
    Švýcarsko: Meier (Thut) – Bischofberger, Kuchen, Graf, Meister, Berry, Bolliger – Braillard, Scalvinoni, Schaub, Mendelin, Maurer, Binggeli, Fluhmann, Meier, Zurcher, Parli, Engel, Buchli, Laely, Camenisch

    Rozhodčí: Bjorn Aksel Henriksen, Jan Magnar Ingebrigtsli