Česko – Švédsko 5:4 (2:0 po s.n.) | Finsko – Švýcarsko 8:3 (kon.)
po s.n. (2:0)
Česko
5:4 (2:2, 1:2, 1:0 - 0:0)
Švédsko
Pátek 06.11.2015, 09:00 • Sportovní hala Vodova, Brno • Euro Floorball Tour (junioři)
     
    60:00
    V samostatných nájezdech zvítězil tým Česka.
    Autorem vítězné branky je ONDŘEJ NĚMEČEK
     
    47:10
    Česko právě vstřelilo branku!
    Krásná akce Čechů znamená vyrovnání! Krejča dostal přihrávku na levé křídlo, odkud okamžitě poslal nahrávku před bránu, kam si naběhl PETR BRAUTFERGER, který doklepl míček za bezmocného Qvarfordta!
     
    39:31
    Švédsko právě vstřelilo branku!
    To je velká škoda. SIMON GÖTZ se dostal k míčku uprostřed pole a následné přečíslení vyřešil střelou, která i s trochou štěstí končí za Mückovými zády.
     
    34:08
    Švédsko právě vstřelilo branku!
    Bohužel je v Brně znovu vyrovnáno. Moberg našel povedenou přihrávkou AXELA LARSONA, ten byl sice zády v bráně, jeho povedený bekhend ale skončil přesně za bližší tyčí.
     
    25:33
    Česko právě vstřelilo branku!
    Česko jde znovu do vedení! MILAN MELIŠ se výborně uvolnil na levém křídle a jeho rána na bližší tyč skončila za Qvarfordtovými zády!
     
    10:01
    Švédsko právě vstřelilo branku!
    Nyní už je ale vyrovnáno. Na Backbyho křižnou přihrávku si naběhl SIMON GÖTZ, jehož razantní rána končí v síti.
     
    08:09
    Švédsko právě vstřelilo branku!
    Seveřané ovšem velmi rychle snižují. Nabídnutou standardní situaci rozehrál Hansson na volného ADAMA HJALMARSSONA, který prostřelil Mücka.
     
    06:47
    Česko právě vstřelilo branku!
    Meliš nejprve poslal míč před bránu, tam se ale stačil proti Jurdzinově teči vytáhnout Qvarfordt. VÁCLAV JURDZIN si ale nakonec našel odražený míček a poslal ho pod horní tyč!
     
    03:26
    Česko právě vstřelilo branku!
    Tak to je parádní start českých juniorů! Krejča se na levém křídle uvolnil a poslal před branku míček, který do sítě doklepl PETR BRAUTFERGER!

    Jan Číhal

    Branky a nahrávky: 4. Brautferger (Krejča), 7. Jurdzin (Krbec Kryštof), 26. Meliš (Krejčíř), 48. Brautferger (Krejča), rozh. náj. Němeček – 9. Hjalmarsson (Hansson), 11. Götz (Backby), 35. Larson (Moberg), 40. Götz (Stenlund)

    Samostatné nájezdy:

    1. série:
    1:0   Němeček (CZE)
    1:0   Ahlroth (SWE)
    2. série:
    2:0   Cabejšek (CZE)
    2:0   Moberg (SWE)


    Česko: Mück (Eckhardt, Blaha) – Bartoš, Cabejšek, Krbec K., Hudera, Mühlfait, Němeček, Tlapák, Krejčíř, Ulman, Koláčný – Brautferger, Meliš, Juha, Krebner, Jurdzin, Krbec M., Krejča,Zouzal, Macháček, Bína
    Švédsko: Qvarfordt (Lilja) – Oscarson, Stenlund, Sjoberg, von Reis, Berg, Framberg, Gotz, Svensson – Larson, Larsson, Moberg, Ahlroth, Hansson, Akerlund, Backby, Stockel, Forslund, Gustavsson, Hjalmarsson, Hanssion

    Rozhodčí: Thomas Baumgartner, Thomas Kläsi