Česko – Švédsko 5:4 (2:0 po s.n.) | Finsko – Švýcarsko 8:3 (kon.)
konec
Finsko
8:3 (2:1, 3:2, 3:0)
Švýcarsko
Pátek 06.11.2015, 11:45 • Hala Vodova, Brno • Euro Floorball Tour (junioři)
     
    59:14
    Finsko právě vstřelilo branku!
    TEEMU METSALA se nejlépe zorientoval ve skrumáži před brankou a poslal míček přesně za záda překvapeného brankáře Švýcarska – 8:3! Bez asistence.
     
    54:36
    Finsko právě vstřelilo branku!
    Další krásnou akci zakončil přihrávkou Eero Jalo, který našel volného EETU SORVALIHO a ten propálil brankáře Švýcarska a zároveň završil svůj hattrick – 7:3! Asistence: Eero Jalo.
     
    50:43
    Finsko právě vstřelilo branku!
    Po sérii odrazů se míček dostal až k volnému EETU SORVALOVI, který i s přispěním dobrého clonění svých spoluhráčů trefil přesně za záda Fluryho – 6:3! Asistence: Olli Wikstedt.
     
    39:00
    Finsko právě vstřelilo branku!
    Finové vedou opět o dvě branky! Po vyražené střele se k míčku nejrychleji dostal OSKARI HEIKILLA, který jej pohodlně doklepl do odkryté branky – 5:3! Asistence: Joonatan Surakka.
     
    31:01
    Finsko právě vstřelilo branku!
    S brankami se nám roztrhl pytel! Finové zahrávali trestný úder, Tuukka Salo posunul míček na střed k MATIASI LINTULOVI, jenž propálil brankáře Švýcarska nekompromisní ranou – 4:3! Asistence: Tuukka Salo.
     
    30:14
    Švýcarsko právě vstřelilo branku!
    Je vyrovnáno! Po pěkné přihrávce ze středu hřiště od Hutzliho se míček dostal až k YANNU RUHOVI, který propálil Pohjonena střelou na bližší tyč – 3:3! Asistence: Stefan Hutzli.
     
    28:57
    Švýcarsko právě vstřelilo branku!
    Nyní však již Švýcaři snižují! Geniální pas vykouzlil Tobias Studer, který našel žabkou na brankovišti volného ALEXANDRA BARA, jenž si míček stáhl na forhend a poté zakončil do prázdné branky – 3:2! Asistence: Tobias Studer.
     
    25:26
    Finsko právě vstřelilo branku!
    Finové vedou již o dvě branky! Po skvělé kombinaci našel Lindstedt na straně nepokrytého RASMUSE KAINULAINENA, který neměl problém zakončit do prázdné branky – 3:1! Asistence: Tino Lindstedt.
     
    14:11
    Finsko právě vstřelilo branku!
    Finové ihned otáčejí vývoj utkání! Jalo rychle přihrál na levé straně míček k volnému EETU SORVALOVI, který přesnou střelou procedil míček za záda brankáře Švýcarska – 2:1! Asistence: Eero Jalo.
     
    13:30
    Finsko právě vstřelilo branku!
    A tak přichází trest! Lindstedt po sérii přihrávek posunul míčem na pravou stanu k MATIASI LINTULOVI, který ostrou ranou překonal Furyho v brance Švýcarů – 1:1! Asistence: Tino Lindstedt.
     
    03:25
    Švýcarsko právě vstřelilo branku!
    Švýcaři jdou do vedení! Po přihrávce Zaugga se míčku zmocnil na polovině ANDRIN HOLLENSTEIN, který si následně našel cestu k brance Finů a střelou mezi tělo a ruku propálil brankáře severského týmu – 0:1! Asistence: Jan Zaugg.

    Daniel Kinc

    Branky a nahrávky: 14. Lintula (Lindstedt), 15. Sorvali (Jalo), 26. Kainulainen (Lindstedt), 32. Lintula (Salo), 39. Heikilla (Surakka), 51. Sorvali (Wikstedt), 55. Sorvali (Jalo), 60. Metsala – 4. Hollenstein (Zaugg), 29. Bar (Studer), 31. Ruh (Hutzli)


    Finsko: Pohjonen (Saarentola) – Rekilä, Suomela, Metsälä, Lintula, Salo, Nyman, Salminen – Majalahti, Lindstedt, Sorvali, Töyrylä, Heikkilä, Jalo, Wikstedt, Sikkinen, Holopainen, Kainulainen, Luoma, Surakka, Ailio.
    Švýcarsko: Flury (Dürler) – Wüthrich, Saurer, Schiess, Hutzli, Bischofberger, Aeschimann, Schenkel, Heierli – Capatt, Zaugg, Pedolin, Mutter, Bär, Laubscher, Hollenstein, Alder, Baumann, Ruh, Wenk, Studer.

    Rozhodčí: Kamil Sojka, Tomáš Sojka