Hr. Králové – Kert Park Praha 0:6 (kon.) | Třinec – Kovo Praha 2:1 (3:1 po s.s.) | Karviná – Pardubice 3:2 (kon.)
Most – Ústí n/L 0:0 (odl.) | Letohrad – Plzeň 2:3 (kon.)
po s.s. (3:1)
HBC Enviform Třinec
2:1 (0:0, 0:0, 1:1)
TJ Kovo Praha
Sobota 07.11.2015, 14:30 • U splavu, Třinec • CROSSDOCK Extraliga • 11. kolo
     
    45:00
    V samostatných stříleních zvítězil tým HBC Enviform Třinec.
    Autorem vítězné branky je DOMINIK BARNOŠÁK.
     
    42:25
    Další Římanovo nahození si našel opět Drábik, ale hostující brankář je dnes prostě fantastický! Třinecký střelec poté skončil a zemi, nicméně vylučovat se nebude.
     
    39:48
    Dominik Barnošák se fantasticky ze strany protáhl před Balika, ale na jeho nabídku před brankoviště nikdo z domácích zareagovat nedokázal!
     
    38:53
    Další přesilová hra pro Třinec. Za nedovolené bránění je potrestán Petr Adam (KOV).
     
    35:51
    Martin Zeman (KOV) vyloučen na dvě minuty za úder do oblasti hlavy či krku.
     
    34:27
    Třinec právě vstřelil branku!
    Bleskové vyrovnání Třince! Konderla našel výbornou přihrávkou mezi kruhy postaveného LUKÁŠE LAJČIAKA, který už si s Balikem přesnou střelou poradil! Asistence: Tomáš Konderla, Dominik Barnošák
     
    33:39
    Kovo Praha právě vstřelilo branku!
    Tak to je šok pro domácí! Hned po vhazování po pravici Heczka se k míčku dostal JAN ČÍŽEK a na jeho pohotové zakončení domácí brankář zareagovat nestihl. Asistence: Martin Krištof, Miroslav Franěk
     
    33:04
    Obrovská šance pražského týmu. Po přistrčení od Bravence se před Heczkem zjevil osamocený Drak, ale fantasticky chytající brankář Enviformu zareagoval na výbornou a i tuto gólovku zneškodnil.
     
    32:01
    Jedovatá rána jednoho z hostujících hráčů nadělala Heczkovi až nečekaně velké problémy. Míček se naštěstí pro domácího brankáře vykutálel vedle brány.
     
    28:35
    Nádherná akce Lajčiaka! Domácí hráč se prokličkoval mezi třemi hráči hostujícího týmu, ale tváří v tvář Balikovi neuspěl!
     
    28:05
    Po nepřehledné situaci byli hosté velmi blízko gólu, nicméně nakonec dochází k vyloučení. Za podražení je potrestán Petr Bravenec (KOV).
     
    27:34
    A v dobré šanci se nyní pro změnu zjevil Dominik Říman. Jeho výbornou střelu Balik jen vykopl betonem k Ruckému, ale ten tísněn míček do odkryté rány nedostal!
     
    26:39
    Martin Říman se skvěle uvolnil a ze strany postupoval na soupeřova brankáře. Balik však nakonec nemusel zasahovat, neboť střela domácího kapitána letěla kousek vedle vzdálenější tyčky.
     
    23:13
    Další vyloučení Martina Římana (TRI). Domácí kapitán putuje na lavici hanby na dvě minuty za hrubost.
     
    22:05
    Již v plném počtu zatáhl Barnošáka míček k bráně Balika, poslal ho k nabíhajícímu Ruckému, avšak ten přes obránce vstřelit branku neodkázal!
     
    19:56
    Podražení v podání Martin Římana (TRI) přináší první přesilovku ve prospěch pražského celku.
     
    17:14
    Miroslav Franěk (KOV) dostává dvě trestní minuty za hákování.
     
    16:16
    Nebezpečné zakončení předvedl Bravenec! Jeho ránu vyrazil Heczko pouze před sebe, ale dorážka Zápotockého domácího brankáře rovněž nepřekonala!
     
    14:39
    Martin Zeman u modré čáry obral soupeře o míček a dral se před Heczka. Obrovskou šanci hostujícího útočníka zneškodnil domácí strážce svatyně přilbou.
     
    13:10
    Obránci domácích to teďka vůbec nezvládli, a mohou být hodně rádi za odpískaný ofsajd. Bravenec se totiž řítil sám na brankáře a měl by obrovskou šanci k otevření skóre.
     
    11:02
    Aktivní Tomáš Konderla se už už dral k zakončení, ale před brankářem mu v rozhodujícím momentě odebral míček jeden z hostujících obránců.
     
    03:09
    Po bekhendovém pokusu Martina Římana si domácí vypracovali solidní tlak, nicméně z předbrankového prostoru se domácím míč do poloodkryté brány dorazit nepodařilo.
     
    01:48
    A je tady další šance domácích. Ti se vymanili z tlaku a ránu z dobré pozice vyprodukoval Konderla. Balik si připsal velmi dobrý zákrok.
     
    00:30
    Obrovská šance domácích! Konderla našel parádní přihrávkou volného Barnošáka, avšak ten z mezikruží trefil jen prostředek brány, kde stál připravený Balik.

    Lukáš Podleśny


    Hledáme zpravodaje pro tým HBC Enviform Třinec. Pište na info@onlajny.com. Více informací zde.

    Branky a nahrávky: 35. Lajčiak (Konderla, Barnošák), rozh. náj. Barnošák – 34. Čížek (Krištof, Franěk)

    Samostatné nájezdy:

    1. série:
    1:0   Lajčiak (TRI)
    1:1   Bernard (KOV)
    2. série:
    2:1   Barnošák (TRI)
    2:1   Adam (KOV)
    3. série:
    3:1   Konderla (TRI)


    HBC Enviform Třinec: Heczko – Barnošák, Filípek, Drábik, Konderla, Konvička, Lajčiak, Liboska, Podešva, Říman Ma., Říman Do., Samek, Turoň, Věchet, Mražik, Rucki
    TJ Kovo Praha: Balik (Lain) – Drak, Adam, Zeman Ma., Zeman Mi., Ruda, Svoboda, Winter, Košely, Franěk, Bernard, Čížek, Krištof, Bravenec, Zápotocký

    Rozhodčí: Olesz, Boháček

    Diváci: 80
    bahis siteleri