Los Angeles – Florida 4:1 (kon.) | Montreal – Boston 4:2 (kon.) | Washington – Toronto 3:2 (1:0 po s.n.)
Carolina – Ottawa 3:2 (po pr.) | Winnipeg – Philadelphia 0:3 (kon.) | Nashville – St. Louis 0:4 (kon.)
Minnesota – Tampa 1:0 (kon.) | Arizona – NY Rangers 1:4 (kon.) | Calgary – Pittsburgh 5:2 (kon.)
San Jose – Anaheim 0:1 (kon.) | Detroit – Dallas 1:4 (kon.) | New Jersey – Vancouver 4:3 (po pr.)
NY Islanders – Boston 1:2 (kon.)
konec
Calgary Flames
5:2 (3:1, 1:1, 1:0)
Pittsburgh Penguins
Neděle 08.11.2015, 04:00 • Scotiabank Saddledome, Calgary • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    GAUDREAU - 5:2
     
    57:41
    Calgary právě vstřelilo branku!
    Nepochopitelný tah hostů, kteří odvolali brankáře v momentě, kdy vůbec nebyli na puku. Hudler ještě přihrával a hosté se nejprve ubránili, o chvíli později si však kotouč vzal JOHNNY GAUDREAU a svým druhým gólem v zápase s největší pravděpodobností rozhoduje o vítězi tohoto utkání.
    Bez asistence.
     
    50:52
    Malkin krásně nabil Kesselovi, jehož ránu z první skvěle vytěsnil Rämö!
     
    49:48
    Nick Bonino byl u mantinelu těsně bráněn Giordanem, jenž nakonec dostává dvě minuty za držení. Důležitá přesilovka pro Penguins.
    Nájezd Davida Jonese
     
    39:43
    David Jones zvolil střelu na lapačku, ale přestřelil.
     
    39:43
    David Jones přebruslil dva obránce Pittsburghu a řítil se sám na Fleuryho! Byl zahákován a akci nedokončil, tudíž následuje trestné střílení pro domácího forvarda!
     
    39:18
    Pátý gól domácích mohl přidat Hudler, který dostal puk do výborné střelecké pozice od Gaudreaua, ale trestuhodně přestřelil Fleuryho branku!
     
    36:48
    V Calgary se dějí věci! Oba týmy teď měli velkou příležitost ke vstřelení branky, nejprve si Jevgenij Malkin po kombinaci s Kesselem vybruslil před Räma, poskakující puk ale nakonec domácí hráči odpálili. Na druhé straně se pak řítil do dalšího přečíslení dva na jednoho Michael Frolík a zvolil střelu, se kterou si Fleury dobře poradil.
    BONINO - 4:2
     
    34:17
    Pittsburgh právě vstřelil branku!
    David Perron zavezl puk do útočného pásma, posunul ho NICKU BONINOVI, který perfektně umístěnou střelou z levého kruhu překonal Räma. Důležitý gól pro Pittsburgh, kterým se dostává na rozdíl dvou branek.
    Asistence: David Perron, Ian Cole.
     
    33:57
    Obrovská šance Phila Kessela, který nedokázal dobře trefit puk před odkrytou bránou!
     
    32:19
    První přesilovka v zápase pro Pittsburgh. Dvě minuty pro Sama Bennetta za nedovolené bránění.
    MONAHAN - 4:1
     
    29:05
    Calgary právě vstřelilo branku!
    Tohle střídání nemohlo skončit jinak. Po sérii loženek nakonec puk končí v síti po "tenisové" souhře, kdy puk ve vzduchu posunul Gaudreau na SEANA MONAHANA, který přehodil s trochou štěstí Fleuryho.
    Asistence: Johnny Gaudreau, Dougie Hamilton.
     
    26:19
    Další velká šance Flames, po Hamiltonově ráně se puk odrazil na hokejku Monahana, který nedokázal velkou šanci zužitkovat.
    Brodie trefil pouze Fleuryho masku
     
    22:43
    Neuvěřitelné, co teď neproměnil T.J. Brodie! Matt Stajan ve skvělé pozici ještě předložil puk Brodiemu, který měl spoustu času na to, aby přehodil ze dvou metrů ležícího Fleuryho. Brodie se neunáhlil, ale poté pouze napálil brankáře Pens do masky. Teď stáli při Pittsburghu všichni svatí.
     
    19:58
    Crosby nejprve nebezpečně tečoval střelu od modré, poté měl velkou šanci ještě Kessel, hra je nakonec přerušena a hosté vykázáni z útočného pásma.
     
    18:28
    Čtyři na dva teď jeli domácí borci, Sean Monahan měl možnost dlouho mířit svou střelu, kterou nakonec ale Fleury výborně přečetl a nedovolil Calgary čtvrtý zásah.
    BENNETT - 3:1
     
    17:11
    Calgary právě vstřelilo branku!
    Tak to byla nádhera v podání čtvrtého hráče draftu 2014! SAM BENNETT prokličkoval obranou Penguins a poté rychlou kličkou do forhendu překonal i Fleuryho. Dvě branky během jediné minuty pro domácí tým, který rázem vede 3:1.
    Asistence: Michael Frolík, Mikael Backlund.
    GAUDREAU - 2:1
     
    16:21
    Calgary právě vstřelilo branku!
    Domácí teď rozebrali rychlou kombinací obranu Pittsburghu a berou si vedení zpět. Backlund zpoza branky našel Monahana, který se neunáhlil a předložil puk úplně volnému JOHNNYMU GAUDREAUOVI, který už neměl problém trefit odkrytou klec.
    Asistence: Sean Monahan, Mikael Backlund.
     
    15:05
    Další přesilovka pro Flames. Ben Lovejoy přikryl v obranném pásmu puk rukou a míří na trestnou lavici. Uvidíme, zda si tentokrát Calgary s přesilovkou poradí lépe.
    KESSEL - 1:1
     
    13:06
    Pittsburgh právě vstřelil branku!
    Hosté srovnávají krok. David Perron dobrým napadáním vybojoval téměř ztracený puk, který poté převzal PHIL KESSEL, vybruslil si z rohu a překvapil Räma.
    Asistence: Jevgenij Malkin.
    COLBORNE - 1:0
     
    07:37
    Calgary právě vstřelilo branku!
    Domácí ale pokračovali v aktivní hře a otevírají skóre! Sam Bennett převzal ztracený kotouč, vybruslil si s ním a předložil ho do dobré pozice, kde stál JOE COLBORNE a přesnou trefou prostřelil Fleuryho v brance Pittsburghu.
    Asistence: Sam Bennett, Mikael Backlund.
     
    05:16
    Nakonec z celého souboje ještě vyšel Sidney Crosby s vyloučením, dostává dvě minuty za držení, což se střídačce hostů vůbec nelíbí.
     
    01:13
    David Perron vyhodil kotouč ze hřiště, čímž nabízí domácím první přesilovku.

    Michal Muška

    Branky a nahrávky: 8. Colborne (Bennett, Backlund), 17. Gaudreau (Monahan, Backlund), 18. Bennett (Frolík, Backlund), 30. Monahan (Gaudreau, Hamilton), 58. Gaudreau – 14. Kessel (Malkin), 35. Bonino (Perron, Cole)


    Calgary Flames: Rämö (Ortio) – Giordano, Brodie – Russell, Wideman – Hamilton, Engelland – Gaudreau, Monahan, Hudler – Bennett, Backlund, Frolík – Raymond, Grant, Jooris – Jones, Stajan, Colborne. Trenér: Bob Hartley.
    Pittsburgh Penguins: Fleury (Zatkoff) – Cole, Letang – Määttä, Scuderi – Lovejoy, Dumoulin – Fehr, Crosby, Hörnqvist – Perron, Malkin, Kessel – Kunitz, Bonino, Bennett – Sprong, Cullen, Plotnikov. Trenér: Mike Johnston.

    Rozhodčí: L'Ecuyer, Rooney – Wheler, Henderson.
    bahis siteleri