Švýcarsko – Česko 0:2 (kon.) | Rusko – Německo 4:1 (kon.)
konec
Švýcarsko
0:2 (0:2, 0:0, 0:0)
Česko
Neděle 08.11.2015, 11:00 • Zimní stadion Václava Nedomanského, Hodonín • Turnaj pěti zemí (ženy)
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:06
    Píská se postavení mimo hru, hráčky ze země helvétského kříže to zkoušejí bez brankářky!
     
    58:16
    Švýácarky jsou v plném počtu a dokonce mohly srovnat! Právě Evelina Raselliová naskočila do hry a pláchla české defenzívě, Blanka Škodová si proti samostatnému nájezdu poradila s bravurou!
     
    56:09
    Na ledě to už začíná jiskřit, zvláště mezi hráčkami a rozhodčí Celarovou. Moc tomu nepomáhá ani vyloučení Eveliny Raselliové (SUI) za držení hole. Česko má šanci rozhodnout v přesilové hře o svém vítězství.
     
    52:37
    A k tomu všemu Lucie Povová (CZE) vyhodila kotouč přímo do hlediště z obranného pásma, což znamená, že švýcarky za několik okamžiků budou hrát dokonce dvojnásobnou přesilovku.
     
    52:12
    Festival vylučovaných hráček pokračuje, Tereza Vanišová (CZE) je vyloučena za podražení.
     
    51:06
    Jenže Noemi Ryhnerová (SUI) vzápětí srovnává počet sil na ledě, v souboji o kotouč si pomohla drobným háčkem, což neuniklo hlavní rozhodčí.
     
    43:54
    Petra Herzigová nalinkovala parádní průnikovou přihrávku na hůl Horálkové, ta se z ostrého úhlu nedokázala gólově prosadit.
     
    41:08
    Následují dva menší tresty na obou stranách, Sandra Thalmannová (SUI) a Vendula Přibylová (CZE) jsou po menší potyčce před švýcarskou bránou vyloučeny za hrubost. Hrát se bude čtyři na čtyři.
     
    37:32
    Jenže následuje další vyloučení na švýcarské straně, Evelina Raselliová (SUI) usedá na trestnou lavici za podražení.
     
    34:41
    Druhé vyloučení na straně Švýcarska v dnešním utkání, rozhodčí posílá na trestnou lavici Rachel Enzlerovou (SUI) za vražení.
     
    19:52
    Ou, to byla šance! Denisa Křížová nezachytila prudkou přihrávku Hymlárové v přečíslení, brankářka Schellingová by neměla šanci zareagovat.
     
    14:51
    Lucie Manhartová to udělala výtečně! V rychlosti převzala prudký pas a následně se s pukem protáhla až před Schellingovou, která se širokým rozklekem na brankovišti opravdu vyznamenala.
    13:27 Alena POLENSKÁ - 0:2
     
    13:27
    Česko právě vstřelilo branku!
    Výborně, české reprezentantky odskakují soupeřkám na dvoubrankový rozdíl! O nádhernou druhou branku utkání se postarala ALENA POLENSKÁ, když tvrdou přihrávku z hole Křížová dokázala geniálně usměrnit do pravého horního rohu švýcarské branky. Asistence: Denisa Křížová, Klára Hymlárová.
     
    11:40
    Lucie Povová se protáhla kolem obrany na levém křídle a vyslala nepříjemnou dělovku na přední tyč, Florence Schellingová stačila vytěsnit tento pokus ramenem.
    10:20 HYMLÁROVÁ - 0:1
     
    10:20
    Česko právě vstřelilo branku!
    Krátce po vypršení trestu Waidacherové se české hráčky radují z první branky zápasu! KLÁRA HYMLÁROVÁ měla snadnou práci na brankovišti po střele Anny Zíkové, když pouze doklepla odražený kotouč za brankovou čáru. Asistence: Anna Zíková, Aneta Tejralová.
     
    08:19
    Hráčky Švýcarska ve své obranné třetině už pletly nohama a pomohly si faulem, vyloučena je Monika Waidacherová (SUI) za sekání.
     
    04:29
    Stefanie Wetliová udělala protisměrnou kličku napadající hráčce a vyslala tvrdý projektil, Blanka Škodová musela zasahovat lapačkou nadvakrát!

    Tomáš Chramosta

    Branky a nahrávky: 11. Hymlárová (Zíková, Tejralová), 14. Polenská (Křížová, Hymlárová)


    Švýcarsko: Schellingová (Alderová) – Wetliová, Hänggiová, Forsterová, Thalmannová, Benzová, Staigerová, Altmannová – Zimmermanová, Allemnová, Ryhnerová – Müllerová, Raselliová, Rüeggová – Enzlerová, Waidacherová, Fischerová – Eggimanová, Schranzová, Quennecová – Rüediová
    Česko: Škodová (Peslarová) – Tejralová, Zíková, Herzigová, Horálková, Zedníková, Flachsová, Kolowratová – Polenská, Hymlárová, Křížová – Lédlová, Přibylová, Vanišová – Manhartová, Povová, Studentová – Bucifalová, Pátková, Rohanová – Patočková

    Rozhodčí: Celarová – Dopitová, Štreitová
    bahis siteleri