Kairat – Jugra-Jugorsk 2:5 (kon.) | Györ – Chrudim 3:3 (kon.)
konec
AFC Kairat Almaty
2:5 (0:3)
TTG Jugra-Jugorsk
Úterý 10.11.2015, 16:30 • Magvassy Mihály Sports Hall, Györ, Maďarsko • Liga mistrů
     
    30:25
    Kairat právě vstřelil branku!
    Jak může být futsal rychlý, to je důkaz právě dnešního utkání! Chvíli po pátém inkasovaném gólu se prosazuje podruhé Kairat, přesnou ranou prostřelil gruzínského gólmana Kupatadzeho ALEXANDRE – 2:5!
     
    30:12
    Jugra právě vstřelila branku!
    Futsalová show dvou evropských velkoklubů se začíná rozjíždět na vysoké obrátky! Trenér Cacau sám ke klasické power-play, která se ale Kairatu hrubě nevyplatila! Míč skončil u ZVIADA KUPATADZEHO, který přesným výkopem zvyšuje náskok Jugry již na 5:1!
     
    29:21
    Kairat právě vstřelil branku!
    Na odpověď kazašského týmu jsme nemuseli dlouho čekat! Higuita se tentokrát rozhodl místo střely přihrát, našel nohu DOUGLASE, který z voleje poslal míč neomylně do vzdálenější šibenice Kupatadzeho svatyně – 1:4!
     
    29:04
    Jugra právě vstřelila branku!
    A nejen, že se ruskému týmu daří podržet míč, Jugra navyšuje své vedení! Lyskov potáhl balon po levé straně, naservíroval ho EDERU LIMOVI, který z bezprostřední blízkosti procpal míč do kazašské sítě – 0:4!
     
    14:14
    Jugra právě vstřelila branku!
    Tříbrankový rozdíl již začíná být pro Kairat kritický! Hrubá chyba v obraně přináší třetí radost Jugry! Po nedohodě obránců kazašského týmu se dostal k míči KATATA, v klidu nasadil kličku Higuitovi a bez potíží zakončil – 0:3!
     
    11:01
    Jugra právě vstřelila branku!
    Tak to je další komplikace pro dvojnásobného mistra Evropy! Brankář Higuita se vysunul na půlící čáru, svým postupem se vrhl mezi dva protihráče, jenže o balon přišel! Pro DANIILA DAVYDOVA již nebyl problém z půlky trefit prázdnou branku – 0:2!
     
    06:57
    Jugra právě vstřelila branku!
    Obrovská ruská radost v maďarském hledišti! Na konci sedmé minuty hry je tu hozená rukavice ze strany Jugry-Jugorsk! Mužstvo vedené Brazilcem Kaká se protáhlo po pravé straně a nabídlo příležitost pro zakončení EDERA LIMY, který po pasu od Robinha prostřelil Higuitu mezi nohama – 0:1!

    Petr Dejnožka

    Branky: 30. Douglas (Higuita), 31. Alexandre – 7. Eder Lima (Robinho), 12. Davydov, 15. Katata, 30. Eder Lima (Lyskov), 31. Kupatadze

    Karty:   24. Lukaian (KAI), 25. Alexandre (KAI), 29. Higuita (KAI) – 10. Čiškala (JUG), 18. Davydov (JUG)   14. Čiškala (JUG)


    AFC Kairat Almaty: Higuita (Roncaglio) – Douglas, Alexandre, Lukajan, Divanei – Sulejmenov (C) Leo, Peršin, Joan, Igor, Jesenamanov. Trenér: Cacau.
    TTG Jugra-Jugorsk: Kupatadze (C) (Slemzin) – Katata, Davydov, Eder Lima, Robinho – Šajachmetov, Lyskov, Čiškala, Eder, Afanasjev, Marcénio, Nijazov, Signěv. Trenér: Kaká.

    Rozhodčí: Coelho (Portugalsko), Šivic (Slovinsko) – Peško (Slovensko)
    bahis siteleri