Kairat – Jugra-Jugorsk 2:5 (kon.) | Györ – Chrudim 3:3 (kon.)
konec
ETO Futsal Györ
3:3 (2:2)
FK Chrudim
Úterý 10.11.2015, 19:00 • Magvassy Mihály Sports Hall, Györ, Maďarsko • Liga mistrů
     
    39:42
    Lódiho střelu z dobré pozice vyráží reflexivně brankář Ton!
     
    37:14
    Také Sidnei za svůj zákrok dostal žlutou.
     
    37:14
    Tak to budou krušné minuty pro Chrudim! Sidnei fauluje kousek od pokutového území, domácí mají k dispozici volný přímý kop takřka z ideální pozice!
     
    37:02
    Lódi si z dnešního utkání taktéž odnese žlutou kartu.
     
    36:56
    A Györ chce dnešní zápas vyhrát! Bude hrát znovu bez brankáře!
     
    33:51
    Györ právě vstřelil branku!
    Tentokrát si ale gólman Ton vybral zřejmě trochu slabší chvilku! Střela CONSTANTINA nebyla příliš prudká, chrudimský brankář ale nestihl být včas u své levé tyče, a tak se šest minut před koncem pojede znovu od nuly – 3:3!
     
    33:18
    Maďaři následně přistupují ke hře bez gólmana, rozlišovací dres si na sebe vzal kapitán Lódi!
     
    33:17
    Constantino našel na levé straně Michala Seidlera, který se fantasticky uvolnil a ve stoprocentní šanci těsně minul chrudimskou klec!
     
    29:40
    Dróth parádní střelou z pravé strany orazítkoval tyč za brankářem Tonem!
     
    29:17
    Rázem to mohlo být o dva góly! Sidnei hledal na zadní tyči úplně volného Rodriga, kterému prošel míč mezi nohama! Nyní si maďarští fandové zhluboka oddychli!
     
    29:07
    Zoltán Dróth tak dlouho podkopával Marcinha, až musel rozhodčí odpískat a udělit maďarskému hráči žlutou kartu.
     
    28:40
    Györ se nyní dožadoval penalty po zákroku Rodriga, k nevoli diváků se ale rozhodčí rozhodl neodpískat! Závěr zápasu bude ještě hodně nervózní!
     
    28:23
    Chrudim právě vstřelila branku!
    Nakonec jsou to chrudimští futsalisté, kteří se dostávají do vedení! Brankář Ton zlikvidoval řadu šancí Györu a nakonec pouze přihlížel, jak si míč po jeho výhozu vyměnili Sidnei s LUKÁŠEM REŠETÁREM a druhý jmenovaný procpal balon do sítě – 2:3!
     
    28:10
    Marcinho nedovoleně zastavil postup Györu a je dalším, kdo od sudího dostal žlutou kartu.
     
    27:57
    Fantastický Ton sebral již téměř jistý gól z nohy Constantina! Chrudimský gólman je zatím jasným hrdinou ERA-PACKu Chrudim!
     
    26:28
    Řada rychlých ztrát na obou stranách znovu trochu rozvířila vášně, vše ukončil až faulem za žlutou kartu Roman Mareš.
     
    26:16
    Skvělá kombinace Chrudimi končí u Maxe, který se s balonem otočil a po zákroku brankáře Matkovicse nechal zadunět levou tyč maďarské svatyně!
     
    24:16
    Rodrigo nedokázal ubránit Drótha, který se kolem něj obtočil a prudkou ranou napálil balon do břevna!
     
    23:50
    Skvělou individuální akci předvedl na pravé straně Felipe, proti jedinému hráči se parádně uvolnil. Bohužel pro Chrudim nakonec zamířil po zemi těsně mimo!
     
    21:39
    V úvodu druhé půle střídá šance šanci, na druhé straně mohl skóre naklonit na stranu Maďarů Tamás Lódi, jenže na připraveného Tona si na levé straně nepřišel!
     
    21:04
    Doslova rvát vlasy si nyní může Max! Obrana Györu ho totiž nechala naprosto volného před brankářem, dostal přihrávku a mohl si prakticky vybrat, kam pošle balon! Nakonec ho ale poslal pouze do gólmana Matkovicse!
     
    20:58
    Amrani špatnou zadovkou vybídl k šanci Michala Mareše, ten v postupu jeden na jednoho nic nevymýšlel a vypálil. Matkovics byl u tyče připraven.
     
    20:23
    Ostrý začátek Györu! Parádní Harnischova rána mířila do protipohybu Tona, brazilský gólman ve službách Chrudimi ale skvěle zareagoval a obrovskou šanci znovu zlikvidoval!
     
    18:50
    Jenže paradoxně mohl ERA-PACK potřetí inkasovat! Fouad Amrani měl na pravé straně spoustu času, místo střely ale volil přízemní centr na Drótha, který ale jeho myšlenku nepochopil a na zadní tyči se v ideální moment nenacházel!
     
    18:08
    Chrudim právě vstřelila branku!
    A tak to chrudimský kapitán napodruhé zkusil úplně jinak a vyplatilo se! Lukáš Rešetár přízemním centrem našel takřka na brankové čáře skvěle postaveného RODRIGA, který z první zametl balon pod břevno – 2:2!
     
    17:18
    Györ právě vstřelil branku!
    Maďarské mužstvo ještě v prvním poločase otáčí skóre ve svůj prospěch! Po dvou zákrocích brankáře Tona míč před brankou poskakoval hodně zběsile, nakonec ho pod nohou chrudimského gólmana uklidil do sítě CONSTANTINO – 2:1!
     
    15:52
    Ákos Harnisch zatáhl zezadu Maxe a uvidí žlutou kartu. A co hůře pro Györ, jednalo se již o pátý akumulovaný faul! Každý další tak znamená desetimetrový kop pro Chrudim.
     
    15:10
    Vzápětí se Max dostal do daleko větší příležitosti! Nakonec se pokusil vybíhajícího Matkovicse přehodit, na rozdíl od Seidlera se mu to ale nepovedlo s takovou přesností! Míč nakonec skončil těsně nad brankou!
     
    12:56
    Zato na druhé straně vymyslel kapitán Lódi fantastický centr, na jejímž konci našel Ádáma Jakaticse! Maďarský hráč obstřelil Tona na vzdálenější tyč a měl velkou smůlu, že balon skončil jen těsně mimo branku!
     
    11:49
    Hrající trenér Dentinho si po dvanácti minutách hry v prvním poločase vybírá oddychový čas!
     
    11:11
    Györ právě vstřelil branku!
    Nyní je již tlak maďarského mistra po zásluze oceněn vstřelenou brankou! Fouad Amrani našel milimetrovým centrem nabíhajícího MICHALA SEIDLERA, který nic nevymýšlel a jemným obloučkem z první přehodil bezmocného Tona – 1:1!
     
    09:41
    Z ničeho nic dostal na levé straně spoustu prostoru Brazilec Sidnei, který z voleje napálil břevno maďarské branky!
     
    09:13
    Dróth svedl další velký souboj s Tonem, chrudimský brankář zatím mezi tyčemi čaruje a jen pouze díky němu se může ERA-PACK stále radovat z vedení 1:0!
     
    08:15
    Do třetice souboj Constantino versus Ton dopadl lépe pro chrudimského brankáře! Brazilec Ton se zaskvěl po prudké ráně z pravé strany, dorážka Juanry již byla zablokována skluzujícím Rešetárem!
     
    07:31
    Hrubě se nyní nedohodli Felipe s Rodrigem, což znamenalo obrovskou šanci na srovnání stavu! Constantino dvěma prudkými ranami nechal vyniknout gólmana Tona, který znovu podržel Chrudim!
     
    03:48
    Zatím hodně drzého Drótha zatáhl v úniku za dres Rodrigo, chrudimský obránce si zasloužil za svůj zákrok žlutou kartu.
     
    02:04
    Chrudim právě vstřelila branku!
    Tak to je fantastický začátek z pohledu chrudimského ERA-PACKu! MICHAL KOVÁCS se stává specialistou na UEFA Futsal Cup, po skvělém Main round dává hned ve třetí minutě elitní fáze první branku! Z volného přímého kopu poslal míč neomylně po zemi a nachytal gólmana Matkovicse na švestkách – 0:1!

    Petr Dejnožka

    Branky: 12. Seidler (Amrani), 18. Constantino, 34. Constantino (Drahovský) – 3. Kovács, 19. Rodrigo (Rešetár), 29. Rešetár (Sidnei)

    Karty:   16. Harnisch (GYO), 30. Dróth (GYO), 38. Lódi (GYO) – 4. Rodrigo (CHR), 27. R. Mareš (CHR), 29. Marcinho (CHR), 38. Sidnei (CHR)


    ETO Futsal Györ: Matkovics (Alasztics, Tóth) – Lódi (C), Dróth, Juanra, Drahovský – Farkas, Constantino, Harnisch, Tóth, Sáhó, Amrani, Seidler, Jakatics. Trenér: Illa Solé Jordi.
    FK Chrudim: Ton (Žďánský) – R. Mareš, M. Mareš, Max, Kovács – Koudelka, Dentinho, Sidnei, Marcinho, Rodrigo, Rešetár (C), Slováček, Felipe. Trenér: Dentinho.

    Rozhodčí: Malfer (Itálie), Peško (Slovensko) – Šivic (Slovinsko)
    bahis siteleri