Nový Jičín – Poruba 2011 5:2 (kon.) | SK Karviná – Frýdek-M. 0:7 (kon.) | Technika Brno – Kopřivnice 4:5 (po pr.)
Břeclav – Vsetín 1:11 (kon.) | SHK Hodonín – Val. Meziříčí 6:3 (kon.) | Opava – Mor. Budějovice 7:4 (kon.)
Pelhřimov – Trutnov 7:3 (kon.)
konec
HC Lvi Fosfa Břeclav
1:11 (1:3, 0:6, 0:2)
VHK ROBE Vsetín
Středa 11.11.2015, 18:00 • Ice Bors Aréna Břeclav • 2. liga skupina Východ • 18. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    47:35
    Vsetín právě vstřelil branku!
    Rodí se nejtěžší porážka v historii novodobého břeclavského hokeje. Další pohlednou kombinaci zakončil za bezmocně ležícího Geržu FRANTIŠEK ZÚBEK. Asistence: Ambruz, Vaněk.
     
    44:35
    Vsetín právě vstřelil branku!
    A je tu desítka, kterou si dvacítka hostujících fans přála. Břeclav se snažila v útoku něco vytvořit, ovšem stačil jeden rychlý protiútok Vsetína a PETR DVOŘÁK si připsal po akci na jeden dotek další branku. Asistence: Kolařík, Slováček.
     
    33:44
    Vsetín právě vstřelil branku!
    Nedáš-dostaneš. Valaši předvádí exhibici a jsou blízko desítce. Rychlý protiútok zakončili ťukecem, na jehož konci byl JAN KOLAŘÍK s jeho přízemní střelou. Hlavní podíl na brance má ale Dovřák, který nevystřelil a ještě pro spoluhráče vyšperkoval gólovou pozici. Asistence: Dvořák, Slováček.
     
    30:30
    Vsetín právě vstřelil branku!
    Přestože měl LUKÁŠ FINSTERLE na zádech obránce, dokázal jej odtlačit a krátkou kličkou na brankovišti střílí osmý gól Valachů. Asistence: Abdul, Řezáč.
     
    27:11
    Vsetín právě vstřelil branku!
    JINDŘICH ABDUL kompletuje hattrick, Bača totiž neudržel puk pod kontrolou a vsetínskému mladíkovi stačilo jen šťouchnout do puku holí, a ten se došoural za čáru. Lvi jsou zralí opět na ručník a vypadá to, že jejich rekordní prohra 0:9 je v ohrožení. Asistence: Finsterle, Vávra.
     
    25:30
    Vsetín právě vstřelil branku!
    A kanonáda hostí pokračuje. Po špatném vyhození Lvů se odražený puk dostal až na hokejku snipera JANA KOLAŘÍKA, který musel trefit odkrytou část branky. Asistence: Slováček, Dvořák.
     
    23:30
    Vsetín právě vstřelil branku!
    Jenže vystřídavší Bača inkasuje hned z první střely na branku. Tečí upravuje na 1:5 LUKÁŠ FINSTERLE. Asistence: Hryciow, Vávra
     
    23:16
    Vsetín právě vstřelil branku!
    Mezi nohy Gerži se po krásné kombinaci na jeden dotek trefuje JINDŘICH ABDUL. Asistence: Finsterle, Vrba.
     
    14:44
    Vsetín právě vstřelil branku!
    Na rozdíl dvou branek zvyšuje JAN KOLAŘÍK, který zakončil ukázkově a jednoduše přečíslení dvou na jednoho. Asistence: Dvořák, Zúbek.
     
    07:03
    Břeclav právě vstřelila branku!
    První branku Lvů vstřelil z pravé strany DANIEL VACHUTKA. Asistence: Smetana, Školoud.
     
    04:50
    Vsetín právě vstřelil branku!
    Autorem branky je JINDŘICH ABDUL. Asistence: Štědrý, Finsterle.
     
    00:13
    Vsetín právě vstřelil branku!
    Autorem bleskové branky je MARTIN AMBRUZ. Asistence: Zúbek, Vaněk.

    Martin Daneš

    Branky a nahrávky: 8. Vachutka (Smetana, Školoud) – 1. Ambruz (Zúbek, Vaněk), 5. Abdul (Štědrý, Finsterle), 15. Kolařík (Dvořák, Zúbek), 24. Abdul (Finsterle, Vrba), 24. Finsterle (Hryciow, Vávra), 26. Kolařík (Slováček, Dvořák), 28. Abdul (Finsterle, Vávra), 31. Finsterle (Abdul), 34. Kolařík (Dvořák, Slováček), 45. Dvořák (Kolařík, Slováček), 48. Zúbek (Ambruz, Vaněk)


    HC Lvi Fosfa Břeclav: Gerža (od 24. do 28. Bača) – Miklík (A), Směřička, Zítka, Dittrich, Vlček, Zháňal (A) – Červenka (C), Tobola, Vachutka, Školoud, Uhlík, Smetana, Průdek, Fusek, Lašák
    VHK ROBE Vsetín: Hromada – Nedbálek, Řezáč, Vrba, Žák, Báchor, Hryciow, Štědrý – Zúbek, Vaněk (C), Ambruz (A), Slováček, Dvořák, Kolařík (A), Vávra, Finsterle, Vítek, Ondráček, Daněk, Abdul, Jurík

    Rozhodčí: Netopil – Maloušek, Maťašovský

    Diváci: 176
    bahis siteleri