Chrudim – Kairat 1:4 (kon.) | Györ – Jugra-Jugorsk 2:5 (kon.) | Bratislava – SL Benfica 5:4 (kon.)
konec
Slov-Matic Bratislava
5:4 (2:2)
SL Benfica
sk Středa 11.11.2015, 20:05 • Zimný štadión Ondreja Nepelu • Liga mistrů
     
    Zápas sa skončil senzačným víťazstvom domáceho tímu! Slov-Matic FOFO Bratislava poráža tím svetového formátu a môže byť právom hrdý na svoj výkon. S týmto konštatovaním sa s vami pre dnešok lúčime. Ďakujeme za pozornosť a prajeme vám krásny zvyšok večera. (21:45:44)
     
    Koniec zápasu.
     
    39:57
    Tím SL Benfica dal gól!

    BRUNO COELHO ešte tri sekundy pred sirénou dokázal znížiť na rozdiel jediného presného zzásahu. Slov-Matic musí loptu po rozohrávke podržať a môže oslavovať víťazstvo. Asistencia: Wilhelm.
     
    39:25
    Brunovský sa dostal do úniku, ale z uhla gólmana Juanja nedokázal presadiť. Aj napriek tomu ale domáci môžu byť spokojní.
     
    39:05
    Nasleduje posledná minúta tohto polčasu. Slov-Matic ešte vyhraté nemá a musí sa brániť, gólman hostí je medzi tromi žrďami.
     
    38:52
    Tím SL Benfica dal gól!

    Hosťom obrovská aktivita vyšla a PATIAS strelou k ľavej žrdi upravuje skóre na 5:3. Strata hostí je už iba dvojgólová. Asistencia. Alan Brandi.
     
    38:06
    Bartošek mohol zavŕšiť svoj hetrik, ale v rýchlosti priestor prázdnej bránky v rýchlosti minul. Slov-Matic je už veľmi blízko triumfu.
     
    37:45
    Slov-Matic sa dokázal ubrániť. Lopty sa zmocnil Rafaj, ktorý ihneď pálil na prázdnu bránku, no trafil iba konštrukciu bránky.
     
    37:05
    Benfica predvádza obrovskú snahu aj v záverečných minútach. Cecílio tvrdo pálil, no jeho pokus bol zblokovaný.
     
    36:22
    Žltú kartu napokon inkasuje aj domáci tím, vyslúžil si ju dvojgólový strelec Bartošek.
     
    36:01
    Hostia sa ihneď rozostavili v útoku a vôbec to tam nemysleli zle. Strelecky sa prezentoval Patias a Gašparovič mal čo robiť, aby jeho pokus vyrazil.
     
    35:35
    Domáci tréner si vyžiadal oddychový čas, jeho zverenci si potrebujú udržať zvyšky síl na náročný záver zápasu.
     
    35:09
    Slov-Matic Bratislava dal gól!

    Hostia aj naďalej hrali bez brankára, ale to sa im zrejme stáva osudným! GABRIEL BARTOŠEK opäť vypálil smerom na opustenú bránku súpera a teší sa zo svojho druhého presného zásahu. Bez asistencií.
     
    34:55
    Slov-Matic Bratislava dal gól!

    Bratislavčania sa tlaku súpera ubránili, loptu posunuli smerom dopredu, kde si ju medzi dvojicou obrancov spracoval GABRIEL BARTOŠEK a pohodlne ju umiestnil do prázdnej bránky. Asistencia: Dušan Rafaj.
     
    34:30
    Benfica už päť minút pred koncom stiahla brankára a hrá v pätici.
     
    34:03
    Slov-Matic Bratislava dala gól!

    MAREK BELANÍK prišiel prvýkrát v zápase na palubovku, štandardnú situáciu rozohral tvrdou ranou, ktorou obstrelil obranu i gólmana a posiela Slov-Matic do vedenia! Bez asistencií.
     
    34:02
    Rozhodcovia udeľujú druhú žltú kartu v stretnutí. Vyslúžil si ju hosťujúci Chaguinha, ktorý rukami odstrčil Haľka.
     
    33:36
    Benfica potrebovala hru rýchlo upokojiť. Hostia sa presunuli na opačnú polovicu, kde pálil Patias, ale minul priestor troch žrdí.
     
    33:01
    Opäť ale musíme pochváliť domáci tím, ktorý hrá skutočne výborne. Haľko teraz pálil spoza defenzívy, pričom pred bránkou dobre clonil Mikita, no gólman Juanjo situáciu aj napriek tomu prečítal a šancu Bratislavčanov zneškodnil.

    Veronika Pancuráková

    Branky: 4. Haľko (Kyjovský), 7. Bahna (Rafaj), 35. Belaník, 35. Bartošek (Rafaj), 36. Bartošek – 4. Brandi (Ré), 12. Wilhelm (Chaguinha), 39. Patias (Brandi), 40. Coelho (Wilhelm)

    Karty:   37. Bartošek (SMA) – 30. Coelho (BEN), 35. Chaguinha (BEN)


    Slov-Matic Bratislava: Gašparovič (Brndiar, Kollár) – Kozár, Višváder, Mikita (C), Bahna, Rafaj, Kyjovský, Zdráhal, Brunovský, Belaník, Haľko, Bartošek
    SL Benfica: Juanjo (Bebe, Cristiano) – Cecílio, Goncalo (C), Henmi, Patias, Coelho, Wilhelm, Freitas, Chaguinha, Pinto, Brandi, Ré
    bahis siteleri