Betis Kadaň – Boca Chotěboř 6:4 (kon.) | Litoměřice – Arsenal Benešov 7:2 (kon.) | Jablonec n/N – COMBIX Ústí n/L 9:5 (kon.)
konec
Gardenline Litoměřice
7:2 (4:1)
Arsenal Benešov
Pátek 13.11.2015, 20:25 • Sportovní hala Chemik, Lovosice • 2. Futsal liga západ • 7. kolo
     
    38:20
    Domácí Litoměřice zkouší hru bez brankáře.
     
    38:19
    Oddechový čas pro Gardenline Litoměřice.
     
    37:50
    Domácí nastřelili horní tyč brány Benešova.
     
    34:13
    Arsenal Benešov právě vstřelil branku!
    Domácím se nepovedla rozehrávka, kterou zachytil Jírů a následně poslal míč na rozeběhnutého MARTINA CHRPU, který se v přečíslení 3 na 1 rozhodl k individuálnímu zakončení. Asistence: Jaroslav Jírů.
     
    31:06
    Obrana Litoměřic zcela zapomněla na Žáčka, který se řítil osamocen na Mikoláše. Hostující hráč zvolil oblouček, kterým sice obhodil brankáře, míč se ale odrazil od tyče zpět do hry, kde už se pohybovali obránci domácích, kteří dostali míč do bezpečí.
     
    30:08
    Domácí Volf v krátkém sledu nedokázal proměnit hned dvě velké příležitosti ke vstřelení branek! Nejprve ztroskotal na Babkovi, následně nepřesnou střelou minul bránu pouze o milimetry.
     
    28:47
    Maršoun se svojí přihrávkou před bránu snažil nalézt nohu některého ze svých spoluhráčů. Chybělo málo, aby dopravil omylem Trnka míč do vlastní brány.
     
    26:42
    Hosté se dostali ojediněle do tlaku. Jírů ve vynikající pozici minul letící míč!
     
    25:00
    Gardenline Litoměřice právě vstřelil branku!
    Domácím se v posledních minutách daří. Během pouhých tří minut nasázeli soupeři již čtyři branky. O tu poslední se postaral VÍT KOLÁČEK ve spolupráci s Fitzelem. Asistence: Tomáš Fitzel.
     
    24:03
    Gardenline Litoměřice právě vstřelil branku!
    Další branka Litoměřic nenechala na sebe dlouho čekat. Úspěšným střelcem se stává LUBOŠ KYZLÍK, který se objevil zcela sám u pravé tyče. Tohoto postavení dokázal náležitě využít. Bez asistence.
     
    22:03
    Gardenline Litoměřice právě vstřelil branku!
    Ve chvíli, kdy začali hrát domácí přes celou šíři hrací plochy, měli hráči Benešova problém. Kyzlík vyslal obloučkem přes dva protihráče JAKUBA GRUNERTA do slibné situace, který dokázal procpat z otočky míč až za záda Babky. Asistence: Luboš Kyzlík.
     
    17:06
    Písař se ocitl u levé tyče soupeřovy brány osamocen. Jen zásluhou skvělého zákroku Babky neprohrávají Benešovští o čtyři branky!
     
    16:44
    Gardenline Litoměřice právě vstřelil branku!
    LIBOR VOLF vybojoval v osobním souboji před bránou míč, otočil se s ním na brankovišti a následně ho poslal na bránu Benešova. Kulatý nesmysl zapadl k pravé tyči. Bez asistence.
     
    12:23
    Gardenline Litoměřice právě vstřelil branku!
    Litoměřičtí přidávají v krátkém sledu další branku. Písař vyslal k levé tyči zcela osamoceného TOMÁŠE FITZELA, kterému stačilo přizvednout míč k levé tyči. Asistence: Tomáš Písař.
     
    10:49
    Gardenline Litoměřice právě vstřelil branku!
    Jenže přichází rychlá odpověď domácích. Střelu JAKUBA GRUNERTA ještě tečoval jeden z hostujících hráčů. Ačkoli se Babka natahoval, co mu síly stačily, na míč už nedosáhl. Bez asistence.
     
    10:27
    Arsenal Benešov právě vstřelil branku!
    Hosté se dostali poprvé do osamoceného zakončení, čehož dokázal náležitě využít JAROSLAV JÍRŮ, který poslal míč podél ležícího Ekrta do brány Litoměřic. Asistence: Jiří Charvát.
     
    08:08
    Gardenline Litoměřice právě vstřelil branku!
    Tak to byla velmi rychlá kombinace domácích, kterou nestíhala ani obrana hostí. LUBOŠ KYZLÍK si s Volfem několikrát vyměnil míč, dokud s ním nebyl první jmenovaný v tváří tvář brankáři. S touto situací už si první střelec zápasu dokázal bez problémů poradit. Asistence: Libor Volf.

    Josef Cestr


    Hledáme zpravodaje pro tým Arsenal Benešov. Více informací zde.

    Branky: 9. Kyzlík (Volf), 11. Grunert, 13. Fitzel (Písař), 17. Volf, 23. Grunert (Kyzlík), 25. Kyzlík, 25. Koláček (Fitzel) – 11. Jírů (Charvát), 35. Martin Chrpa (Jírů)


    Gardenline Litoměřice: Ekrt (21. V. Mikoláš) – Volf, Kyzlík, Grunert, Fadler, Písař, Trnka, Chrobák (C), Koláček, J. Mikoláš, Fitzel
    Arsenal Benešov: Babka – Charvát, Martin Chrpa, Marek Chrpa, Jírů, Žáček (C), Lukáč, Maršoun

    Rozhodčí: Milan Košťál, Václav Vaněk
    Delegát: Jiří Hanzlík

    Diváci: 76
    bahis siteleri