Jugra-Jugorsk – Chrudim 6:0 (kon.) | Kairat – Györ 5:4 (kon.) | Ekonomac Kragujevac – Bratislava 2:2 (kon.)
konec
TTG Jugra-Jugorsk
6:0 (3:0)
FK Chrudim
Pátek 13.11.2015, 15:30 • Magvassy Mihály Sports Hall, Györ, Maďarsko • Liga mistrů
Předzápasové kurzy
     
    39:22
    Po parádním přiťuknutí od Maxe mohl zmírnit porážku Matěj Slováček, jemným dloubnutím sice prostřelil Slemzina, jenže ke smůle Chrudimi minul prostor mezi třemi tyčemi!
     
    39:06
    A znovu! Po ráně Sidneiho zaduněla za gólmanem Slemzinem tyčka, dnes již popáté!
     
    36:50
    Dentinho z pravé strany již počtvrté orazítkoval tyčku za gólmanem Slemzinem!
     
    32:49
    Chrudimští se pokusí umírnit převahu ruského týmu hrou bez brankáře!
     
    31:56
    Jugra právě vstřelila branku!
    Další velmi rychlá kombinace ruského týmu opět prohlubuje rozdíl mezi oběma týmy! Rusové si s chrudimskou defenzívou doslova pohráli, na konci již bez potíží zakončil do odkryté branky ROBINHO – 6:0!
     
    30:54
    Obrana Chrudimi je v těchto momentech velmi špatná, prakticky od půlící čáry šel sám na branku Robinho! Chtěl gólmana Žďánského vymíchat, ten se ale nedal a jeho kličku mu se štěstím zneškodnil!
     
    29:29
    Jugra právě vstřelila branku!
    Naprosto totožná akce ruského týmu jako u čtvrtého gólu se stejně neomylným zakončením EDERA LIMY do dolního rohu! Máme zde hattrick naturalizovaného ruského střelce – 5:0!
     
    28:57
    Pěkná akce Nijazova, který si po kličce Rešetárovi narazil se spoluhráčem, následné zakončení mu ale sebral pozorný Jakub Žďánský přímo z pod nohou!
     
    28:07
    Jugra právě vstřelila branku!
    I přesto, že Chrudim je směrem dopředu aktivnější a střelecky soupeře převažuje, na góly je to zatím jednoznačná jízda Jugorsku! Čtvrtou branku přidává po skvělé rozehrávce rohového kopu a ještě lepším zakončení EDER LIMA – 4:0!
     
    22:12
    Neuvěřitelné! Dnes potřetí duní branková konstrukce za Slemzinem, tentokrát jí po centru Rešetára z bezprostřední blízkosti napálil Matěj Slováček!
     
    19:39
    Jugra právě vstřelila branku!
    Vzhledem ke kvalitní útočné hře Chrudimi je další branka v Tonově síti velká škoda! Brazilský brankář tentokrát zbaštil naznačení nejlepšího střelce Jugry EDERA LIMY, který místo lobu v poklidu umístil míč mezi nohy gólmana Chrudimi – 3:0!
     
    18:41
    Dlouho to vypadalo, že Sidnei dokáže posledního Robinha obrat o balon a jít sám na branku! Místo toho však Jugra rozjela skvělou kombinační akci, na jejímž konci se proti Nijazovovi zaskvěl brankář Ton!
     
    17:51
    Roman Mareš našel na středu hřiště Michala Mareše, který z voleje orazítkoval břevno ruské klece! ERA-PACK si hlasitě říká o kontaktní branku!
     
    15:19
    Do balonu se nakonec opřel Sidnei! Slemzin si ale prostor u tyče pohlídal a ránu chrudimského futsalisty zlikvidoval!
     
    09:49
    Jugra právě vstřelila branku!
    Bohužel pro českého mistra přichází vzápětí další trest. IVAN SIGNĚV dostal na levé straně chvilku prostoru, po přesném pasu rychle vypálil a překonal Tona střelou na bližší tyč – 2:0!
     
    08:51
    Jugra právě vstřelila branku!
    Stejně jako v zápase s Kairatem i nyní inkasuje Chrudim po devíti minutách hry! Aktivita ERA-PACKu přichází vniveč po rohovém kopu, který Marcénio rozehrál neomylně na ROBINHA, jenž z těžké pozice dokázal neomylně trefit – 1:0!
     
    08:49
    Zatím skvěle hrající Koudelka si vybral hodně špatný moment, když doslova namazal míč Robinhovi! Ruský reprezentant ho následně předložil nabíhajícímu Marcéniovi, kterého fantasticky vychytal brankář Ton!
     
    07:32
    A právě rozehrávka rohového kopu přinesla parádní střelu Lukáše Rešetára! Koudelka přesným centrem našel pravačku chrudimského kapitána, který dělovou ranou pouze o centimetry minul!
     
    03:55
    Obrovská šance Chrudimi! Rešetárova střela ze středu hřiště byla sražena, míč se dostal k nabíhajícímu si Sidneimu, jenž z voleje do poloprázdné branky trefil pouze spojnici břevna a tyče!

    Petr Dejnožka

    Branky: 9. Robinho (Marcénio), 10. Signěv, 20. Eder Lima, 29. Eder Lima, 30. Eder Lima (Robinho), 32. Robinho (Marcénio)


    TTG Jugra-Jugorsk: Slemzin (Kupatadze) – Eder Lima, Marcénio, Robinho, Čiškala – Šajachmetov, Lyskov, Eder, Afanasjev, Nijazov, Signěv
    FK Chrudim: Ton (21. Žďánský) – R. Mareš, M. Mareš, Max, Rodrigo – Koudelka, Dentinho, Sidnei, Marcinho, Rešetár (C), Slováček, Felipe

    Rozhodčí: Sivič (Slovinsko), Peško (Slovensko)
    bahis siteleri