Jugra-Jugorsk – Chrudim 6:0 (kon.) | Kairat – Györ 5:4 (kon.) | Ekonomac Kragujevac – Bratislava 2:2 (kon.)
konec
AFC Kairat Almaty
5:4 (2:2)
ETO Futsal Györ
Pátek 13.11.2015, 18:00 • Magvassy Mihály Sports Hall, Györ, Maďarsko • Liga mistrů
Předzápasové kurzy
     
    39:44
    Alexandre mohl přes celé hřiště pečetit výhru Kairatu, ale od vlastní branky těsně minul!
     
    38:42
    Györ kombinuje v přesile na útočné polovině a zběsile se snaží o vyrovnávací branku!
     
    37:39
    Za svlečení dresu při gólové radost vyfasoval Higuita zbytečnou žlutou kartu.
     
    37:39
    Kairat právě vstřelil branku!
    Poprvé na tomto turnaji vyšla Kairatu hra s brankářem na polovině hřiště a zrovna v ten nejdůležitější možný moment! HIGUITA dostal míč do nohy, udělal dva rychlé kroky a napálil ho neomylně k tyči – 5:4!
     
    36:50
    Drahovský postupoval sám na brankáře, udělal mu kličku, jenže poté ho po zemi neprostřelil! Higuita nyní prokázal svoji kvalitu a zkušenosti!
     
    36:21
    Kairat právě vstřelil branku!
    Dramatický souboj bude evidentně pokračovat až do závěrečných minut! Vedení vydrželo Györu pouze minutu a půl, poté předvedl obhájce titulu perfektní kombinační akci, na jejímž konci zakončoval pohodlně do prázdné branky DIVANEI – 4:4!
     
    35:51
    Michal Seidler se mohl podruhé stát maďarským hrdinou, jeho hlavička sice přelobovala Higuitu, ale skončila těsně vedle branky Kairatu Almaty!
     
    35:09
    Györ právě vstřelil branku!
    Tak to je neuvěřitelné! Český reprezentant dává pět minut před koncem řádné hrací doby neskutečně důležitý gól! Obrana Kairatu se nedokázala dohodnout, což dalo MICHALU SEIDLEROVI šanci k postupu a nekompromisní ráně pod břevno Higuitovy branky – 3:4!
     
    34:53
    Fantastická kombinace Györu přinesla obrovskou šanci pro Drahovského, kterého ale jeden z bránící trojice Je, Joan a Igor zablokovali!
     
    33:48
    Aktivní napadání se mohlo Kairatu krutě vymstít! Nejprve Drahovský svedl hlavičkový souboj s brankářem Higuitou, následný obstřel Drótha na poloprázdnou branku Kairatu skončil jen centimetry mimo!
     
    33:10
    A právě dané problémy řeší trenér Jordi odvoláním brankáře a hrou v power-play!
     
    33:03
    Jé se až příliš hlasitě dožadoval odpískání nedovoleného zákroku, až si od rozhodčího Coelha vysloužil žlutý kartónek na své konto.
     
    32:41
    Kairat právě vstřelil branku!
    Drtivý tlak již obrana Györu nedokázala ustát! Po rychlé akci, která začala již u gólmana Higuity, našel Igor pod sebe JÉ, který se polonůžkami položil do střely a nekompromisní ranou pod břevno nedal obraně Györu šanci zareagovat – 3:3!
     
    31:42
    Když to nejde kombinačně, zkusil to Douglas sám. Sympatický průnik se zakončením na zadní tyč skončil těsně vedle!
     
    28:15
    I Györ ale dokáže zahrozit směrem dopředu! Jmenovitě Dróth, jenž si v úniku jeden na jednoho povodil Douglase a poté ranou na přední tyč těsně minul branku Kairatu!
     
    25:29
    Jé měl na kopačce srovnání, ránu pod břevno ale Tóth fantasticky vytáhl!
     
    24:09
    Sledujeme fantastický futsal s obrovským množství šancí na obou stranách! Hrdinou posledních okamžiků je brankář Tóth, který sebral obrovskou šanci z nohy Joana!
     
    22:31
    Györ právě vstřelil branku!
    Teď už to ale maďarskému týmu vůbec vadit nemusí! Juanra pronikl po levé straně do skvělé střelecké pozice, balon orazítkoval o tyč a odrazil se přímo k TOMÁŠI DRAHOVSKÉMU, který již neměl s trefením prázdné branky sebemenší problém – 2:3!
     
    19:36
    Série obrovských šancí Kairau končí u Divaneie, který sice dokázal obstřelit podél brankové čáry Tótha, spolu s ním však minul i prostor mezi třemi tyčemi!
     
    19:14
    Rázem mohlo být znovu všechno jinak! Jé ale ve stoprocentní příležitosti neuspěl, fantastickým zákrokem mu úsměv z tváře sebral gólman Gyula Tóth!
     
    18:59
    Györ právě vstřelil branku!
    Domácí futsalisté se minutu před koncem prvního poločasu dočkávají vyrovnávací trefy! Amrani z rohového kopu připravil skvělou palebnou pozici pro ZOLTÁNA DRÓTHA, jenž z voleje dělovkou propálil vše před sebou – 2:2!
     
    17:23
    Agilní Constantino se prohnal do další velké šance, místo střely ale tentokrát ještě předkládal balon pro Seidlera! Český reprezentant jeho úmysl nepochopil a celou akci tím pokazil!
     
    17:16
    Za úmyslné pozdržení rozehrávky vyfasoval bývalý chrudimský hráč Douglas žlutou kartu.
     
    16:52
    Constantino se po pravé straně prohnal do další velké šance, jejich vzájemný souboj s gólmanem Roncagliem tentokrát dopadl lépe pro brankáře Kairatu!
     
    16:01
    Na druhé straně nechala obrana Györu naprosto volného Divaneie, na jehož nohu před prázdnou brankou se sice míč dostal, člen první formace Kairatu ho ale nepochopitelně poslal mimo!
     
    15:46
    Dróth nyní ukázal, jak silnou zbraní jeho dlouhé nohy jsou! Před Leem vypíchl skákavý balon, čímž zaskočil i gólmana Roncaglia! Následné zakončení do poloprázdné branky zastavil skluzem již zmíněný Leo, jenž tím jednoznačně zabránil vyrovnávacímu gólu!
     
    14:12
    Obrovskou šanci na navýšení vedení měl na pravé straně Jé, jeho dělovku vytáhl Tóth pouze k Joanovi, jehož dělovka již byla skluzujícím Lódim zablokována! Nyní měl Györ doslova z pekla štěstí!
     
    12:59
    Kairat právě vstřelil branku!
    Tento tah ale domácímu týmu hrubě nevyšel! Po odkopu se Kairat dostal do rychlé kombinace, na jejímž konci prostřelil náhradního gólmana Lódiho po skvělém pasu Jé IGOR – 2:1!
     
    09:52
    Györ staví na Kairat Almaty jejich vlastní zbraň a bude hrát bez brankáře!
     
    09:38
    Constantino je při chuti, jeho prudkou ránu vytáhl Roncaglio pravačkou nad branku!
     
    07:17
    Györ právě vstřelil branku!
    Na začátku osmé minuty se začíná znovu od nuly! CONSTANTINO prokázal své střelecké schopnosti poté, co dostal míč přímo do nohy a rychlou ranou po zemi k tyči nechal Roncaglia padat na zem marně – 1:1!
     
    01:17
    Kairat právě vstřelil branku!
    Vzápětí se již favorit dostává do vedení! Na začátku druhé minuty se na útočné polovině vydal k postupu k brance ALEXANDRE a přesně mířenou ranou umístil míč do šibenice maďarského týmu – 1:0!

    Petr Dejnožka

    Branky: 2. Alexandre, 13. Igor (Jé), 33. Jé (Igor), 37. Divanei (Peršin), 38. Higuita – 8. Constantino, 19. Dróth (Amrani), 23. Drahovský (Juanra), 36. Seidler

    Karty:   18. Douglas (KAI), 34. Jé (KAI), 38. Higuita (KAI)


    AFC Kairat Almaty: Roncaglio (21. Higuita) – Alexandre, Lukaian, Douglas, Divanei – Joan, Igor, Sulejmenov, Je, Leo, Peršin, Jessenamanov
    ETO Futsal Györ: Tóth (Alasztics, Matkovics) – Lódi, Dróth, Juanra, Drahovský – Farkas, Constantino, Harnisch, Sáhó, Amrani, Seidler, Jakatics

    Rozhodčí: Coelho (Portugalsko), Malfer (Itálie) – Peško (Slovensko)
    bahis siteleri