Linz – Znojmo 5:4 (kon.)
konec
Steinbach Black Wings Linz
5:4 (1:2, 2:2, 2:0)
HC LERAM Orli Znojmo
Neděle 15.11.2015, 17:30 • Keine Sorgen Eisarena Linz • bet-at-home ICE Hockey League • 20. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
    ROB HISEY- 5:4
     
    45:35
    Linz právě vstřelil branku!
    Timeout nepomohl. Po vyhraném buly a rychlé kombinaci napřáhl na vrcholu kruhu ROB HISEY a vymetl levý horní roh Fučíkovy branky. Velký obrat domácích dokonán. Asistence: Fabio Hofer, Mario Altmann.
    Andrew KOZEK - 4:4
     
    44:59
    Linz právě vstřelil branku!
    Je vyrovnáno. Přihrávka před branku byla ztečována přímo na hokejku ANDREWA KOZEKA, a ten pohotově zblízka dostal puk do sítě mezi Fučíkovými betony. Asistence: Dan DaSilva, Marc-Andre Dorion.
    ULMER - 3:4
     
    37:44
    Linz právě vstřelil branku!
    Tak tohle je hodně nechtěný dáreček pro domácí, kteří jsou zpět v zápase. Po špatné rozehrávce se k puku dostal McLean, vyslal do samostatného úniku JASONA ULMERA, který švihem k pravé tyči překonává Fučíka. Asistence: Brett McLean.
    PICHE - 2:4
     
    34:02
    Linz právě vstřelil branku!
    Z ničeho nic je tu ale snížení a potenciální živá voda pro domácí. Hisey připravil střeleckou pozici a SEBASTIAN PICHE propálil Fučíka. Asistence: Rob Hisey, Fabio Hofer.
    Roman TOMAS - 1:4
     
    28:19
    Orli právě vstřelili branku!
    Zmar domácích dokonala nešťastná a tvrdá srážka dvou spoluhráčů na útočné modré čáře, po níž se do úniku dostal ROMAN TOMAS a příklepem propálil brankáře. Znojmo vede už o tři góly a tuhle třetinu zatím jednoznačně ovládá! Asistence: Radek Číp.
    Peter PUCHER - 1:3
     
    21:12
    Orli právě vstřelili branku!
    Série nepřesností v domácí obraně spojená s výborným napadáním hostujících hráčů nese třetí gól za Ouzasovými zády, poté co se k volnému puku v mezikruží dostal PETER PUCHER, netypicky napřáhl a tvrdým příklepem nedal brankáři nejmenší nárok. Asistence: Roman Tomas, Radek Číp.
    Martin PODEŠVA - 1:2
     
    19:53
    Orli právě vstřelili branku!
    Když už se zdálo, že se do konce třetiny nestane nic, našlápl na levém křídle MARTIN PODEŠVA, prokličkoval se za záda obrany a protlačil puk skulinkou v Ouzasově postoji. Dlouho to vypadalo, že domácí brankář puk zachytil, ten se ale nakonec objevil za jeho zády a Podešva jej dorazil do sítě. Asistence: Lubomír Štach, Tomáš Fučík.
    ALTMANN - 1:1
     
    04:38
    Linz právě vstřelil branku!
    Hezká přesilovková akce domácích. Po rychlé kombinaci našel Latendresse před brankou zcela volného MARIA ALTMANNA, který se z první trefuje ke vzdálenější tyči. Fučík neměl nárok. Asistence: Olivier Latendresse, Jason Ulmer.
    ČÍP - 0:1
     
    00:56
    Orli právě vstřelili branku!
    Skvělý start Znojma! Po vyhraném buly putoval puk okamžitě do brankoviště, kde vznikl velký závar. Volný puk vyšťoural u pravé tyče RADEK ČÍP a dorazil do sítě. Asistence: Roman Tomas, Peter Pucher.

    Lukáš Peroutka

    Branky a nahrávky: 5. Altmann (Latendresse, Ulmer), 35. Piche (Hisey, Hofer), 38. Ulmer (McLean), 45. Kozek (DaSilva, Dorion), 46. Hisey (Hofer, Altmann) – 1. Číp (Tomas, Pucher), 20. Podešva (Štach, Fučík), 22. Pucher (Tomas, Číp), 29. Tomas (Číp)


    Steinbach Black Wings Linz: Ouzas (Dechel) – Piche, Dorion, R. Lukas, Palin, Mitterdorfer, Altmann, Fechtig, Kirchschläger – Kozek, McLean, DaSilva – Spannring, Hisey, Hofer – Latendresse, Oberkofler, Ulmer – Moderer, P. Lukas, Göhringer.
    HC LERAM Orli Znojmo: Fučík (46. Nechvátal) – Štach, Biro, Šenkeřík, Šulák, Kousalík, Bořuta, Stehlík, Bača – Beroun, Lattner, Novák – Tomas, Pucher, Číp – Šedivý, Bartoš, Yellow Horn – Csamango, Podešva, Rehuš.

    Rozhodčí: Smetana, Trilar – Ettlmayr, Kaspar
    bahis siteleri