NY Islanders – Arizona 5:2 (kon.) | Carolina – Anaheim 1:4 (kon.) | Montreal – Vancouver 4:3 (po pr.)
Ottawa – Detroit 3:4 (po pr.) | Florida – Tampa 1:0 (kon.) | St. Louis – Winnipeg 3:2 (kon.)
konec
Carolina Hurricanes
1:4 (0:1, 1:1, 0:2)
Anaheim Ducks
Úterý 17.11.2015, 01:00 • PNC Arena, Raleigh • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    Ryan GETZLAF - 1:4
     
    59:00
    Anaheim právě vstřelil branku!
    Risk s odvoláním brankáře domácím nevyšel. Podél pravého mantinelu vyvezl puk Kesler, přihrál ho na levé křídlo RYANU GETZLAFOVI, jehož střela z úhlu minutu před koncem zápasu trefila prázdnou branku. Asistence: Ryan Kesler, Jakob Silfverberg.
    56:11 Carl HAGELIN - 1:3
     
    56:11
    Anaheim právě vstřelil branku!
    Hosté nejspíše tozhodují dnešní zápas. Horcoff se hnal za nahozeným pukem, který vybojoval a předal ho za bránou CARLU HAGELINOVI. Ten zkusil objet branku a zasunout puk do domácí brány. Bohužel pro domácí se mu povedlo najít skulinku mezi tyčí a chrániči Lacka. Asistence: Shawn Horcoff, Andrew Cogliano.
    33:08 Sami VATANEN - 1:2
     
    33:08
    Anaheim právě vstřelil branku!
    Kačerům stačilo jen sedm střel na vstřelení dvou branek. Getzlaf přihrál na levou stranu SAMIMU VATANENOVI, jehož střela na vzdálenější tyč dnes podruhé přokanala domácího brankáře. Asistence: Ryan Getzlaf, Carl Hagelin.
    23:38 Noah HANIFIN - 1:1
     
    23:38
    Carolina právě vstřelila branku!
    Domácí vstoupili do druhé třetiny aktivněji a zaslouženě srovnávají. Nordstrom zavezl puk do útočného pásma a zadovkou ho předal na modrou, odkud vystřelil NOAH HANIFIN. Jeho střela zapadla přesně k pravé tyči hostující brány. Domácí obránce tak vstřelil první branku v NHL! Asistence: Joakim Nordstrom, Justin Faulk.
    11:23 Shawn HORCOFF - 0:1
     
    11:23
    Anaheim právě vstřelil branku!
    Hosté jdou z ničeho nic do vedení. Hagelin chtěl vystřelit, ale puk mu sklouzl z čepele. Naštěstí pro Ducks kotouč zamířil přímo na brusli SHAWNA HORCOFFA, od které se odrazil za brankovou čáru. Rozhodčí ještě přezkoumávali situaci na videu, ale k úmyslnému kopnutí nedošlo. Asistence: Carl Hagelin, Andrew Cogliano.

    Jan Brabec

    Branky a nahrávky: 24. Hanifin (Nordstrom, Faulk) – 12. Horcoff (Hagelin, Cogliano), 34. Vatanen (Getzlaf, Hagelin), 57. Hagelin (Horcoff, Cogliano), 59. Getzlaf (Kesler, Silfverberg)


    Carolina Hurricanes: Lack (Ward) – Faulk "A", Hainsey, Pesce, Liles, Jordán, Hanifin – Lindholm, J. Staal "A", E. Staal "C" – Versteeg, Nash, Skinner – Nordstrom, Rask, Terry – Nestrašil, McClement, Gerbe.
    Anaheim Ducks: Chudobin (Andersen) – Bieksa, Fowler, Holzer, Lindholm, Vatanen, Stoner – Perry "A", Getzlaf "C", Rakell – Stewart, Kesler "A", Ritchie – Cogliano, Horcoff, Hagelin – Silfverberg, Santorelli, Maroon.

    Rozhodčí: St. Pierre, Walsh – McElman, Murchison
    bahis siteleri