Liberec – Olomouc 5:2 (kon.) | Židenice – Jičín 6:4 (kon.) | Bohemians - NE – Bonusia Ostrava 8:4 (kon.)
Vítkovice – ELITE PRAHA 3:1 (kon.) | Chodov – Královské Vinohrady 5:2 (kon.) | Tatran – Ne 3:8 (kon.)
konec
FbŠ pipni.cz Bohemians
8:4 (0:1, 4:1, 4:2)
FBC ČPP Bonusia Ostrava
Úterý 17.11.2015, 15:00 • SH Děkanka • ČEZ Extraliga žen • 10. kolo
     
    59:05
    Bohemians právě vstřelilo branku!
    Poslední slovo si ale přeci jen berou domácí florbalistky. Po přihrávce Nové zvyšuje na 8:4 z předbrankového prostoru MONIKA SLAVÍKOVÁ. Asistence: Eliška Nová.
     
    57:26
    Ostrava právě vstřelila branku!
    Hosté ještě snižují manko v závěru zápasu a znovu v tom měla prsty Wolfová, která se podílela i na čtvrtém gólu Ostravy. Tentokrát přihrála na branku RADANĚ KAHÁNKOVÉ. Asistence: Iveta Wolfová.
     
    51:40
    Režnarová nedokázala nadvakrát z bezprostřední blízkosti překonat Kolaříkovou.
     
    49:21
    Dvě hráčky Ostravy se nyní zranily na polovině hřiště a zůstávají ležet na zemi a vůbec se jim nechce zvednout.
     
    46:27
    Ostrava právě vstřelila branku!
    Ostravanky se ale ještě nevzdávají a oživují své naděje. Po přihrávce Viciánové se prosazuje IVETA WOLFOVÁ. Asistence: Veronika Viciánová.
     
    45:55
    Bohemians právě vstřelilo branku!
    K dalšímu gólu již LUCIE VESELÁ nikoho nepotřebovala a po parádní individuální akci zvyšuje náskok domácích již na 7:2. Bez asistence.
     
    43:45
    Bohemians právě vstřelilo branku!
    LUCIE VESELÁ kompletuje hattrick. Tentokrát ji k tomu pomohla svou přihrávkou Burdová a pro domácí útočnici nebylo těžké překonat bezmocně ležící Holubovou.
     
    41:51
    Bohemians právě vstřelilo branku!
    Nyní už se ale domácí celek raduje z branky. Preisslerová našla na brankovišti volnou ADÉLU KAŠPAROVOU při akci dvou proti jedné, která se trefila přesně na vzdálenější tyč. Asistence: Eva Preisslerová.
     
    41:22
    Reischlová zahajuje třetí třetinu trefenou tyčí.
     
    39:32
    Bohemians právě vstřelilo branku!
    LUCIE VESELÁ přidává v krátkém sledu druhou branku a posílá tak svůj tým do dvoubrankového vedení. Asistence: Eliška Nová.
     
    38:36
    Bohemians právě vstřelilo branku!
    Po sérii nepřesných pokusů se míček dostal k LUCII VESELÉ a ta s děravým nesmyslem naložila parádně. Diagonálně se dostala k mantinelu, odkud vyslala nechytatelnou a milimetrovou střelu přímo do protějšího horního růžku. Holubová se pouze podívala za míčkem, který našla až v brance. Bez asistence.
     
    35:06
    Bohemians právě vstřelilo branku!
    Předešlé rozhodnutí je nyní o to významnější, že z protiútoku dává domácí tým šťastný gól, kdy si od MARTINY PODROUŽKOVÉ odrazil míček za nešťastnou Holubovou.
     
    32:23
    Bohemians právě vstřelilo branku!
    Ženy v zelenobílých dresech se prosazují až nyní. Poláková od mantinelu poslala milimetrovou přihrávku na hůl ADÉLE BOČANOVÉ, která poslala míček do pravého horního růžku. Asistence: Hana Poláková.
     
    26:36
    Na druhé straně se výborně činila opět Kolaříková, která rukou zneškodnila pokus Viciánové při brejku dvou proti jedné.
     
    24:06
    S domácím týmem mohlo být ještě hůře, ale následný gól Ostravy nemohl platit, poněvadž byl vstřelen vysokou holí.
     
    23:04
    Ostrava právě vstřelila branku!
    Druhou těžkou ránu musí v krátké době skousnout hráčky Bohemians. Wolfová sice napoprvé míčem na MARKÉTU REŽNAROVOU neprotlačila, ale na podruhé již ano a ostravská útočnice neměla problém z hranice velkého brankoviště poslat míček do horního růžku. Asistence: Iveta Wolfová.
     
    19:29
    Ostrava právě vstřelila branku!
    Tak tohle je ledová sprcha, ale zároveň zasloužený trest pro Bohemku, která svou převahu nedokázala využít k vedoucímu gólu. Ten si naopak nyní připisují ostravské ženy. Po přihrávce Wolfové se prosadila VERONIKA VICIÁNOVÁ. Asistence: Iveta Wolfová.
     
    05:59
    A právě aktérka poslední střely Ostravy sáhla za záchrannou brzdu a nedovoleně zastavila hrozící protiútok Bohemians. Dostává tak dvě minuty za blokování hole.
     
    05:52
    Brejk dvou proti jedné zakončila Wolfová střelou do břevna.

    Ondřej Jícha

    Branky a nahrávky: 33. Bočanová (Poláková), 36. Podroužková (vla.), 39. Veselá, 40. Veselá (Nová), 42. Kašparová (Preisslerová), 44. Veselá (Burdová), 46. Veselá, 60. Slavíková (Nová) – 20. Viciánová (Wolfová), 24. Režnarová (Wolfová), 47. Wolfová (Viciánová), 58. Kahánková (Wolfová)


    FbŠ pipni.cz Bohemians: Kolaříková (Zelená) – Chelstowská, Nová, Burdová, Hyršlová (C), Preisslerová, Kašparová, Šindelářová, Slavíková, Poláková, Šmídová, Višvaderová, Reischlová, Heralová, Benešová, Veselá, Jarešová, Hnátová, Bočanová. Trenérka: Zuzana Jelínková
    FBC ČPP Bonusia Ostrava: Holubová (Košťálová) – Viciánová, Rakowská, Stankušová, Kahánková, Šuranyiová, Lichnová, Wolfová, Škopková, Voláková, Režnarová, Podroužková, Kajfoszová (C), Paloncyová, Stankušová, Pišteková. Trenér: Václav Jurečka.

    Rozhodčí: Lucie Hejnová, Jitka Romančáková
    bahis siteleri