Boston – San Jose 4:5 (kon.) | Buffalo – Dallas 1:3 (kon.) | Philadelphia – Los Angeles 2:3 (0:1 po s.n.)
Columbus – St. Louis 3:1 (kon.) | Pittsburgh – Minnesota 4:3 (kon.) | Toronto – Colorado 5:1 (kon.)
Nashville – Anaheim 3:2 (kon.) | Calgary – New Jersey 3:2 (kon.)
konec
Calgary Flames
3:2 (2:0, 1:2, 0:0)
New Jersey Devils
Středa 18.11.2015, 03:00 • Scotiabank Saddledome, Calgary • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    Jordin TOOTOO - 3:2
     
    28:06
    Devils právě vstřelili branku!
    JORDIN TOOTOO dává gól v přesilové hře a snižuje. Dostal hodně prostoru od obrany, měl čas na zpracování kotouče a jeho umístění do branky. Asistence: Lee Stempniak, Mike Cammalleri.
    David JONES - 3:1
     
    26:09
    Calgary právě vstřelilo branku!
    Domácí rychle odpovídají a berou si dvoubrankový náskok zpátky. DAVID JONES se prosazuje střelou z první. Asistence: Matt Stajan, Joel Colborne.
    Bobby FARNHAM - 2:1
     
    24:01
    Devils právě vstřelili branku!
    A hosté snižuje. Závaru před brankou Räma dokázal využit BOBBY FARNHAN, který se trefil mezi betony domácího brankáře. Asistence: Stephan Gionta, Brian O'Neill.
    STAJAN - 2:0
     
    13:06
    Calgary právě vstřelilo branku!
    Rychlý přechod z obranného do útočného pásma, zaváhání hostujícího brankáře a následná střela MATTA STAJANA do odkryté branky posílají domácí mužstvo do dvoubrankového vedení. Asistence: David Jones, Joe Colborne.
    T. J. Brodie - 1:0
     
    10:04
    Calgary právě vstřelilo branku!
    Domácí jdou do vedení. Monahan začal akci, v níž pokračoval Gaudreau. Ten našel volného T. J. BRODIEHO, který se dokázal prosadit střelou na teploměr k bližší tyči. Asistence: Johnny Gaudreau, Sean Monahan.

    Jan Prošek

    Branky a nahrávky: 11. Brodie (Gaudreau, Monahan), 14. Stajan (Jones, Colborne), 27. Jones (Stajan, Colborne) – 25. Farnham (Gionta, O'Neill), 29. Tootoo (Stempniak, Cammalleri)


    Calgary Flames: Rämö (Ortio) – Brodie, Giordano, Hamilton, Russell, Wideman, Engelland – Hudler, Monahan, Gaudreau – Frolík, Backlund, Bennett – Jones, Stajan, Colborne – Bollig, Jooris, Ferland
    New Jersey Devils: Schneider (Kinkaid) – Larsson, Greene, Severson, Moore, Schlemko, Merrill – Stempniak, Henrique, Cammalleri – Palmieri, Zajac, Kalinin – Tootoo, Josefson, Tlustý – O'Neill, Gionta, Farnham

    Rozhodčí: Jackson, Meier – Grandt, Rody
    bahis siteleri