Chabarovsk – Novosibirsk 0:3 (kon.) | Vladivostok – Novokuzněck 2:1 (kon.) | Magnitogorsk – Kazaň 1:2 (1:2 po s.n.)
Ufa – Toljatti 5:1 (kon.) | Jaroslavl – Jekatěrinburg 7:4 (kon.) | CSKA Moskva – HC Slovan 0:2 (kon.)
Čerepovec – Záhřeb 4:0 (kon.) | Jokerit – Omsk 2:3 (po pr.) | Petrohrad – Barys 5:1 (kon.)
Soči – Chanty-Mansijsk 5:1 (kon.)
konec
Severstal Čerepovec
4:0 (1:0, 1:0, 2:0)
Medveščak Záhřeb
Čtvrtek 19.11.2015, 17:30 • Sports-Concerts Hall Almaz • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    46:46
    Čerepovec právě vstřelil branku!
    Hattrick je dovršen, domácí odskakují na rozdíl čtyř branek! PAVEL BUČNĚVIČ dostal od Kagarlického rychlou křižnou přihrávku na pravou stranu, ihned vypálil a trefil se přesně k bližší tyči! Asistence: Dmitrij Kagarlickij a Jurij Trubačjov.
    45:54 Pavel BUČNĚVIČ - 3:0
     
    45:54
    Čerepovec právě vstřelil branku!
    A domácí hráči ještě navyšují svůj náskok! Kagarlickij dokázal hru zpoza brány rychle přenést před brankoviště, kde byl volný PAVEL BUČNĚVIČ a proti němu už se nemohl Taylor stihnout přesunout. Asistence: Dmitrij Kagarlickij.
    36:16 Pavel BUČNĚVIČ - 2:0
     
    36:16
    Čerepovec právě vstřelil branku!
    V přesilové hře to nevyšlo, ale nyní už domácí navyšují svůj náskok! Úspěšným střelcem je PAVEL BUČNĚVIČ, který si vybruslil před bránu a pravděpodobně od některého z bránících hráčů se odrazil kotouč do branky! Bez asistence.
    04:32 Andrej ŠEFER - 1:0
     
    04:32
    Čerepovec právě vstřelil branku!
    Domácí hráči se prosazují a otevírají střelecký účet zápasu! ANDREJ ŠEFER se ujal puku na modré čáře a vypálil svižně tahem. Taylor měl naprosto zakrytý výhled a kotouč nakonec zaplul až do jeho branky. Asistence: Vadim Kudako a Maxim Trunjov.

    Filip Ardon

    Branky a nahrávky: 5. Šefer (Kudako, Trunjov), 37. Bučněvič, 46. Bučněvič (Kagarlickij), 47. Bučněvič (Kagarlickij, Trubačjov)


    Severstal Čerepovec: Magarilov (Štěpánek) – Blaťák, Němec, Karlsson, Chochlov, Kudako, Šefer, Stasenko, Dorofejev – Kagarlickij, Trubačjov, Bučněvič – Berdnikov, Nikoncev, Trunjov – Skorochodov, Vicharev, Monachov – Kazakovcev, Gimatov, Mojsejev
    Medveščak Záhřeb: Taylor (Krošelj) – Kinrade, Morrisonn, Parlett, Mäntylä, Jurčina, Katic, Deutsch, Kousa – Brulé, Smoleňák, Saarinen – Hedberg, Mertl, Kvapil – Genoway, Jämtin, Bjorkstrand – Perkovich, Arkalov

    Rozhodčí: Boman, Olenin – Šeljanin, Šišlo
    bahis siteleri